SundhedPræparater

Fra hvad hjælper ihtiolovaya salve? Hvordan søger ihtiolovaya salve?

Ihtiolovaya salve - betyder, at selv vores bedstemødre anvendes. Dette er en billig lægemiddel, der producerer en dejlig effekt. I dag vi lære af, hvad der hjælper ihtiolovaya salve, hvorunder diagnosticerer det er vist, hvordan man bruger det. Og også finde ud af, om der er analoger af dette betyder, og hvad det koster.

farmakologi

Ihtiolovaya salve har antiseptisk og antiinflammatorisk virkning. Det producerer også kløestillende effekt. Dette værktøj hjælper dig med at slippe af patogene stafylokokker og streptokokker samt gær. Det eliminerer kløe, øger hudens regenereringsproces eliminerer overdreven afskalning, blødgør horndannelse.

Form slipmidler og komponenter

Ihtiolovaya salve har følgende sammensætning: Ichthyol - et basiselement medicinsk vaseline - ekstra. Agent solgt i mørke glas ved 20, 25, 30 og 80 g eller i særlige rør.

Problemer, der kan løse stoffet

Fra hvad hjælper ihtiolovaya salve, ved ikke alt. De, der ikke er klar over dets anvendelse, ikke har nogen idé om, hvor mange problemer kan håndtere dette værktøj. Så er ihtiolovaya salve anvendes i sådanne tilfælde:

- forfrysninger eller forbrændinger på huden.

- Eksem.

- Sygdomme i leddene.

- Acne.

- betændelse i huden, ledsaget af frigivelse af pus: flegmone, bylder, carbuncle osv ...

- Dybe splinter.

- Problemer i det urogenitale system: betændelse i livmoderhalsen, æggestokke, æggeledere hos kvinder og prostatakræft hos mænd.

Anvendelsen til behandling af brandsår, eksem, forfrysninger

Fra hvad hjælper ihtiolovaya salve, har vi allerede fundet. Nu er vi nødt til at overveje, hvordan man kan bruge det til overfladiske hudlæsioner. Til dette værktøj er taget ren eller den er fortyndet i et lige andel af glycerol. Den resulterende salve skal anvendes på det ramte område af huden, selv med et tyndt lag, derefter omhyggeligt gnides område skal behandles. Efter dette, ømme punkt er nødvendigt for at dække gaze, foldet i flere lag, og derefter fastgøre bandagen ved hjælp af klæbende plaster. Stoffet kan ændres hver dag.

Hvad beløb Ichthyol salve behovet for at tage for at gøre det handlede? Det hele afhænger af størrelsen af det berørte område. For eksempel, hvis der er en forbrænding i ene håndflade, så vil det være tilstrækkelige midler 4 g.

Anvendelse af et præparat med stafylokokker og streptococcale sygdomme

Når disse problemer lotion fremstillet med sådanne midler som ihtiolovaya salve. Anvendelse af bylder udføres fordelagtigt ved hjælp af fortynding med lige mange glycerol. Den resulterende salve påføres det angrebne område, og den øverste dækket med pergamentpapir og ligeret bandage. I løbet af dagen, bør en bandage skiftes mindst 3 gange.

Fjernelse af fremmedlegeme

Slip af dybt rodfæstede splinter kan også være via Ichthyol salve. Du skal blot anvende en lille mængde penge på det sted, hvor fremmedlegemet er placeret, og derefter forsegle det med et plaster. Efter 1-2 timer, kan du roligt fjerne plasteret, sammen med en smerte, der i løbet af denne tid vil komme op til overfladen.

Løsning gynækologiske problemer

Tamponer med Ichthyol salve hjælper i behandlingen af betændelse i livmoderhalsen, æggestokke og æggeledere. Til dette tages tampon vædet i ovennævnte medium og anbringes i vagina. At gennemføre en sådan procedure er nødvendig for at 3 gange om dagen.

olieagtig behandling hud

Slip af med hudorme, acne og røde pustler nødvendigvis hjælpe ihtiolovaya salve. Brugen af acne dette betyder er berettiget: efter få behandlinger huden bliver glat, smidig og smuk. Brug ihtiolovaya salve er bedst om natten, fordi det har en mærkelig lugt, som slippe af hårdt. Så skal du bruge dette værktøj på følgende måde:

- Ryd området, hvor der var en bums. Dette kan gøres med en speciel kosmetisk produkt eller andet ved at anvende den sædvanlige sæbe og vand.

- Ved hjælp af en vatpind, anvende salve på den rengjorte område.

- sætte oven på et stykke af polyethylen og ordne det med et plaster.

- Efter 1 times varmt vand vask betyder.

Denne manipulation skal gentages hver anden dag indtil da, indtil problemet ikke vil gå væk.

At komme af hæmorider

Behandling Ichthyol salve giver dig også mulighed for at reducere inflammation, fjerne blødning og tab af interne knudepunkter rektal venøs plexus. Med henblik herpå bør det anale område rengøres grundigt og tør. Så kan ihtiolovaya salve og anvende den med et tyndt lag i nærheden af anus. En sådan manipulation kan udføres op til 3 gange om dagen. Det skal bemærkes, at hæmorider er forbudt at gnide salve, som på grund af dette, er der en risiko årsag endnu større skade. Dette værktøj kan bruges, så længe hæmorider og alle dens symptomer (smerter og hævelse) vil ikke forsvinde.

Forsigtig

Ihtiolovaya salve, hvis sammensætning er blevet beskrevet ovenfor er et sikkert produkt, så det kan bruges selv under graviditet og amning en baby. Men på trods af uskadelighed, er det vigtigt at stadig observere nogle forholdsregler. Så bør du undgå kontakt med lægemidlet i øjet. Du kan heller ikke tage det inde. Mere ihtiolovaya salve beregnet til behandling af sår er for dybt. Hertil kommer, at værktøjet er meget vanskeligt at ordentligt rene, kan det efterlade pletter på tøj og møbler. Så før du håndterer dem til de ramte områder af huden, du har brug for at dække dem nogle unødvendige håndklæde eller en klud.

Er det muligt at tildele midler børn?

Ihtiolovaya salve til børn under 6 år er ikke tildelt, fordi oplevelsen af dens anvendelse i denne gruppe patienter er begrænset. Brugen af den kontroversielle, men risikoen for indlæggelse ihtiola ind i kroppen gennem munden er ganske høj.

udgifter til

Pris salve afhænger af enterprise-producent af krukken volumen, fra apoteket. Således er prisen for lægemidlet varierer fra 30 til 120 rubler. Ihtiolovaya salve kan findes på ethvert apotek. For at købe dette værktøj, ingen grund til at tage en recept fra en læge.

agenten

Ihtiolovaya salve, angivelser, som er angivet i instruktionen, lagres som en almindelig medicinsk præparat. Den optimale temperatur for dette stof - ikke mere end 20 grader. Også, bør lægemidlet beskyttes mod direkte sollys. Det ideelle sted at opbevare medicin til fordel medicinkiste eller hylde i køleskabsdøren. Hvis alle betingelser er opfyldt, så salven kan bruges i mere end 3 år. Holdbarhed af lægemidlet bør altid angivet på pakken.

Hvad kan udskiftes?

Ihtiolovaya salve analoger er som følger: "Ichthyol", "Antiseptol", "Fitoval", "Biosept", "Manisoft", "septuplets", "Ekteritsid", "Levomekol" liniment for Wisniewski. Oftest er det fungerer som en erstatning for det er det sidste.

Interaktioner med andre lægemidler

Ihtiolovaya salve uforenelig med iodidsalte, alkaloider. Dette præparat forøger virkningen af forskellige fotobeskyttende midler. Ihtiolovaya salve uforenelig med zinkoxid. Derfor, hvis gennemføres fotobeskyttende terapi Ichthyol ikke anvendes med andre cremer, hvori sammensætningen indbefatter zinkoxid.

Hvis du gør medicinske anvendelser Ichthyol salve med ethylalkohol, glycerol eller dimethylsulfoxid, i disse tilfælde er forøget absorption ihtiola, og selv øger dens indtrængningsdybde. Dette vil igen, giver en endnu bedre effekt.

positive anmeldelser

De mænd og kvinder, der brugte ihtiolovaya salve, for det meste positivt om det. Så folk siger, at det er meget hurtigt arbejde, samt fremragende smertestillende. Ihtiolovaya salve trækker pus, fjerner rødme på huden. Mange mennesker er glade resultat: purulent stang uden problemer helt ud den næste dag efter påføring af produktet. Desuden vil salven være et udmærket redskab i husstanden forbrændinger, forfrysninger.

Pris - endnu en fordel ved dette stof. Efter ihtiolovaya salve er billig, men effekten af det er fantastisk. Det fremstiller produkter i Den Russiske Føderation og Ukraine.

negative udtalelser

Om ihtiolovaya salve taler overvejende positiv. Men stadig er der mennesker, der er utilfredse med dette lægemiddel. Imidlertid er deres negative responser ikke associeret med påvirkningsorgan, og med en ubehagelig lugt, og det øjeblik, hvor salven ofte efterlader spor på tøjet, som undertiden meget vanskelige at vaske af. Faktisk dette stof har en specifik duft. En udvaske ting fra denne salve til tider endda umuligt. For ikke at ødelægge strøelse eller favorit jakke før strejke midler bør sættes på noget, der ikke vil noget imod farvning.

Et generelt resultat, som tilvejebringer ihtiolovaya salve, dækker alle mulige negative aspekter af dette stof. Derfor er disse ubehagelige øjeblikke, og du kan lukke øjnene.

Nu ved du, fra hvad der hjælper ihtiolovaya salve, samt hvordan det skal anvendes korrekt. Dette er en virkelig effektivt redskab, i stand til at klare forskellige problemer på huden. Fra den måde, folk taler om dette salve, kan det konkluderes, at det er bedre end selv de dyreste lægemidler på handlingen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.