ComputereSoftware

Sådan opgraderer Windows XP? Tips til nybegyndere

Ethvert produkt, der sælges på markedet for software, en eller anden måde, indeholder en ikke-sikkert område, der kaldes huller. Over tid er disse "huller" ved at blive afsluttet for deres afskaffelse fabrikanten fremstiller "lapper", som kombineres i opdateringen, kaldet service packs. Så udviklerne anbefaler, at brugere installerer de nyeste service packs, så brugeren har modtaget den mest sikre og revideret udgave af det købte produkt. Denne artikel vil forklare, hvordan at opdatere Windows XP og blive ejer af den mest avancerede version af operativsystemet.

Hver superbruger er tilbøjelig til at tro, at det er meget lettere at opdatere et installeret program, i stedet for at fjerne det helt og geninstallere fra bunden. Med denne oftest enige og udviklere forsøger at gøre livet lettere for ejere til at maksimere eksisterende software. I vor tid, hvordan du opgraderer Windows XP, og samtidig bevare alle installerede programmer og filer, kender stort set alle pc-ejer. Men disse oplysninger er værd at gentage for begyndere og dem, der tidligere har kommunikeret med computeren på dig.

Hvordan til at opgradere til Windows XP, samtidig med at den velkendte indstilling af OS, applikationer, spil og andre filer installeret på din computer? For at gøre dette, vil det være nok til at tænde automatisk opdatering system. For dette selskab, "Microsoft", som er skaberen af familien af Windows-operativsystemer, har skabt en serie af programmer, der kaldes "Opdater Center". Denne service er tilgængelig for ejere af computere, der kører forskellige versioner af Windows. Den eneste forudsætning for at modtage opdateringer via denne tjeneste er en computer en internetforbindelse. Hvis pc'en har adgang til internettet, er det tilstrækkeligt at inkludere brugeren i indstillingerne af operativsystemet har opgraderinger. Dette gøres ved hjælp af "Start" menuen, hvorfra kører en sektion "System" fra "Egenskaber", hvor du skal vælge den mulighed for at hente den nyeste pakke af "Windows Update Center."

Hvis din computer ikke har permanent adgang til internettet eller downloade den seneste opdatering er ikke muligt for andre grunde (langsom eller ustabil Internet kanal, den høje pris på trafik og så videre), derefter installere de seneste opdateringer, så godt, at sige det enkelt, installere alle opdateringer til Windows XP, er det muligt, og i manuel drift. Du kan gøre dette på to måder.

For det første er det nødvendigt at se på egenskaberne for operativsystemets version og downloade det fra den officielle hjemmeside (microsoft.com) alle de manglende software. For eksempel, hvis din pc kører Windows XP med den anden service packs, skal du hente en tredje service pack og starte installationen ved at køre setup.exe. Næste "operatsioka" opgraderes uden hjælp af brugeren, men vi må ikke glemme, at alle data, der er gemt på skrivebordet, og C-drevet kan gå tabt. Derfor, før du opgraderer din Windows XP, skal du gemme alle de nødvendige brugerdata til flytbare medier, eller enhver anden harddisk på dit skrivebord.

Den anden metode til installation er, at du skal købe en bootbar cd med den nyeste version af operativsystemet og sætte det i cd-rom computer. Efter dette, skal du genstarte computeren eller udføre køre installationen fra disken manuelt. Sådan opgraderer Windows XP til en bestemt optisk disk, er det normalt beskrevet i detaljer i vejledningen knyttet til den. Hvis sådanne instruktioner i papirform ved hånden ikke var sandsynligt, kan det findes i elektronisk form på medier - som regel en fil med installation beskrivelse kaldes «readme».

Vi må ikke glemme, at på dette tidspunkt den nyeste version af Windows XP-opdateringer er indeholdt i en pakke kaldet Service Pack 3. Hvis computerens tekniske specifikationer tillader dette, kan du opdatere operativsystemet til en nyere Windows Vista, men udførelsen af PC på samme tid kan betydeligt falde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.