SundhedKvinders sundhed

Uregelmæssig perioder: årsager og behandling

Uregelmæssig menstruation, kan årsagerne til hvilke være meget forskellige, er der et stort antal modne kvinder og piger. Men mange af dem ikke betaler denne ulempe absolut ingen opmærksomhed, der mener, at det er normalt for deres krop. De fører ikke kvinders kalender, at bemærke de "røde dage", de ikke kender den nøjagtige dato for den næste menstruation, de ikke blive frustreret, hvis det drejer sig om lange og regelmæssige forsinkelser. Men overtrædelse af menstruation, som regel, er resultatet af en dybere sundhedsproblemer, så det er vigtigt at identificere dem og fjerne.

Den første blødning begynder i piger på 11-14 år, mens der i begyndelsen kan det være uregelmæssige perioder. Årsagerne til dette er ganske forståeligt - kroppen er kun lige begyndt at genopbygge under modning, begyndelsen af puberteten. Og fordi det første år eller to uregelmæssigheder ikke kan være bange. Men hvis en overtrædelse af cyklen er blevet almindeligt tilstand bør begynde at lære deres kvinders sundhed.

  1. Først lave en test for at bestemme graviditet. Efter alt, kan det være årsag til manglende menstruation blødning i mindst de næste 9 måneder. Selvfølgelig, uregelmæssig menstruation, hvis årsager - normal graviditet, er det ikke nødvendigt at behandle. Det er værd at slappe af og nyde denne magiske tilstand.
  2. Cycle lidelser kan vises i begyndelsen af overgangsalderen, der er allerede ved modne kvinder, der har genital funktion svinder, og efter alt kommer til intet.
  3. Ankomsten af menstruation er tæt forbundet med den generelle sundhed. Så hvis du har oplevet en masse stress, syg med en alvorlig sygdom, dramatisk tabt vægt, eller omvendt, hurtigt vundet vægt, kan cyklen være lidt vildfaren. Men det vil være et isoleret tilfælde af uregelmæssig blødning, så det burde hoppe tilbage.
  4. Hvis en ung mor fodre sit nyfødte barn med modermælk, kan der opstå forstyrrelser i menstruation i denne periode. Vi må ikke være bange for dette, er det helt normalt, at med ophør af amning afholdt.
  5. Hvis du tager hormonelle præventionsmidler, kan du opleve fejl i cyklussen.
  6. Men oftere er der uregelmæssig menstruation, hvis årsager ligger i strid med hormonelle baggrund af kvinden. Og dette er tilfældet kræver justeringer og kompetent behandling. For at gøre dette, lægen ordinerer den testet for patienten de kvindelige kønshormoner, vil resultaterne heraf afdække årsagerne i strid med menstruationscyklus. På tidspunktet for behandlingen og den rigtige livsstil vil give kvinder mulighed for hurtigt komme sig og slippe af med et alvorligt problem.

Identificere årsagerne til uregelmæssig menstruation er det nødvendigt, som med kvinders sundhed vittighed ikke det værd. Tiden har ikke helbredt sygdommen kan føre til barnløshed og andre lige så alvorlige problemer. Derfor ved den mindste ubehag, skal du ikke være bange for at kontakte din gynækolog, vil han fortælle dig den rigtige løsning på dette følsomme emne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.