HjemlighedVærktøj og udstyr

Slibning diamant kop: producenter, sort, og anmeldelser af ejerne

Denne slibning vedhæftet fil til bulgarerne virkelig ligner en kop. Diamant grus på overfladen gør det muligt at håndtere de mest holdbare materialer fra dem, der kan opstå i hverdagen. Dysen kan give en uvurderlig tjeneste, hvis du ønsker at behandle natursten af enhver race, hvad enten det er marmor eller granit. Også det kan bruges til at male beton og mursten.

Bulgarsk, som bruges kop burde være ganske stærk, ellers er det bare ikke overmande den friktion, når du arbejder med beton. Slibemaskine effekt mindre end 1500W ved den mindste presses på overfladen vil stoppe. Dette er ikke bare ubehageligt, men vender opdeling enheden. Derfor skal du ikke selv komme ned til polering betongulv, hvis du kun har en lille amatør kværn. Vi har brug for et værktøj, som kapacitet - ikke mindre end 1800 watt.

arter

Der er forskellige diamant kop (for bulgarerne), som kan behandles med beton. Alle billige efter samme diameter, som er lig med 125 mm. Radius af den indre hul er standard for alle plader - 11 mm.

Over omkredsen af dyseåbningerne er anbragt identiske. De udfører to funktioner. For det første, med deres hjælp reduceret vægt rækkevidde. For det andet, de spiller rollen som en radiator, uden denne diamantbelægning til at overophede.

Den første forskel, der adskiller diamantslibning kop, er, at antallet og tykkelsen af segmenterne har forskellige. Uden at røre endnu sjældne og ikke meget populære modeller, vil fokusere på de to mest anvendte typer, der egner sig til forskellige former for reparationer i hjemmet.

Fokus på bægeret står med segmentering af "turbo" og en dyse med to rækker af segmenter.

Dobbelt-rækken kop

Hårdhændet behandling beton og hård sten slibning produceret en tosporet del. Dysen er perfekt til slibning beton støbt gulv, selv hvis du ønsker at fjerne fra det en temmelig tykt lag - 2 cm eller mere. Med hjælp fra den bulgarske vil sprænge betonoverfladen, som om det var smør, og opgaven vil ikke virke så svært, som du ville gøre på et andet værktøj.

Blandt dyre produkter af denne type kan hente dele af større diameter, fx 150 eller endda 230 mm. Disse store dobbelt række diamant kop gør det meget lettere opgave, hvis du ønsker at behandle en stor overflade, men prisen på deres kampe har det sjovt. Disken diameter på 180 mm ikke er mindre end 1300 rubler. Derfor, hvis opgave er at gøre slibning et lille gulvareal kan være, giver det ingen mening at købe dyre hardware, og gøre de sædvanlige.

Segmenteret model "Turbo"

Slibning kop diamant overflade, der gør det muligt for mere subtile drift med beton og sten, kaldet "turbo". Segmenterne er kontinuerlige række dyser af cirklen. Begræns de huller mellem dem, er de placeret tæt på hinanden. Opførelsen af en kop af denne type med held bruges til at skabe på sten og betonblokke smukke kanter og facetter. Hvor behovet er ikke hård behandling, og en grundig og kvalitet, er det tilrådeligt at bruge dette værktøj.

Ofte mestre bruge denne særlige kop på arbejde på de sten produkter, der er karakteriseret ved glatte kurver former. Billedhugger og gravører bruge det, blandt andre værktøjer.

Cup "turbo" er praktisk at male fine detaljer i granit eller marmor monumenter, blokke, søjler og så videre. Efter afslutningen af arbejdet produkt kværn male fleksibel diamant disk.

producenter

Hvis der er behov for at producere slibning noget mere subtile, der kræver præcision og nøjagtighed, kan du købe en diamant slibning kop, der er mindre end den standard størrelse. Produkter fremstillet af Distar, der er 100 mm i diameter. De er temmelig høj kvalitet og anses for at være professionelle modeller. De foretrækker andre håndværkere, der arbejder med sten, fordi kopperne Distar virkelig let at polere marmor og granit. De er professionelle værktøjer og er designet til daglig drift. Derfor behøver de ikke at blive ændret efter den første forsøg på at polere noget.

Nøglefunktioner

Cup diamant er kvalitet eller ej, afhængigt af om reglerne for de tre vigtigste karakteristika. Blandt de egenskaber, som de vil bedømme niveauet af dette værktøj, kan identificeres som følger:

  1. Match type.
  2. Kvaliteten og granulering sprøjtning, som dækkede overfladen af arbejdsdelen af koppen.
  3. Koncentration i diamant deposition lag af diamantpartikler.

Hvis nogen af disse parametre ikke er tilfredsstillende, så produktet vil vare lang tid.

Lad os se på de vigtigste af de eksisterende typer.

organisk

Sådan en lille bundt ejendommelige hårdhed. Diamant kop slibning beton, som er en organisk belægning ligament, gør det muligt at bearbejde materialet hurtigt og effektivt. Hun fik ikke meget varmt på grund af sin varme modstand. Materialet dårligt varmeledende. Lag af beton eller sten fjernes hurtigt og nemt.

Efterfulgt med en masse brugt til at afslutte arbejdet, når du har brug for at bringe overfladerne allerede er behandlet til en ideel tilstand. De skærpet også værktøjer lavet af hårdt stål, og generelt håndtere alt, hvad der er lavet af et stift, ubøjelig materiale.

metal

Metalbinding for iboende styrke og ydeevne, når fjernelse af det faste materiale lag. Men det er meget varmt på grund af den høje varmeledningsevne metal. På grund af dette, hvor længe kværnen udstyret med denne dyse, er det nødvendigt at skære.

Lignende cirkler slebet emner af hårdt metal, keramik og vanskelige at skære materialer, producerer primær behandling af beton og sten produkter.

Koppen er diamantoverfladen realiseret ved hjælp metalsnore, også velegnet til allerede forarbejdede skiveoverflader grove granularitetskravene.

Galvanisk

Hvis du har brug for en diamant kop til slibning af metaldele, drevet galvanisk bunch - ikke den bedste løsning. Men det er den bedste pasform til at skære teknisk glas, silicium, germanium; Sten behandling til faktura niveau; til fremstilling af lederne af diamant; til fremstilling af værktøj.

Diske med dette bundt er relativt billige, godt skåret, tillader oprettelse af enhver geometrisk form, gode varmeledere. På grund af den termiske ledningsevne af dem ikke kan arbejde i lang tid, skal du have tid til at køle det materiale, de er lavet.

Diamantbelægningen på sådanne kopper kan påføres i et eller to lag. Diamantpartikler er faste lag af nikkel. Tykkelsen af fikseringslaget afhænger af størrelsen af diamantpartikler.

kornethed

Belægning slibning kopper kan være små, grov- eller mellemstore kornet. Kornstørrelsen er angivet med to tal. Finkornet cirkler markeret værdi 100/80. Grove produkt er angivet som følger: 200/160.

Hvis du har brug for en god kop diamant beton, velegnet til de fleste reparationer sikkert købe en model med 165/100 grus.

En større korn anvendelig til roughing arbejde, eller i tilfælde, hvor det er nødvendigt at fjerne et tykt lag på en metaloverflade. Finkornet diske bruges til slibning knive og detaljer allerede forarbejdede belægninger.

For eksempel overveje slibningen af kniven. Kop med et stort korn kan ændre formen på klingen. Medium-cup komme sig tilbage efter uslebne bearbejdning defekter. Endelig efterbehandling af dysen er lavet med fine korn.

Når Mærkningen angiver AU breve, derefter i koppen påført syntetisk diamant krystaller. Dette er normalt, er det fordi et sådant materiale ofte og producere sprøjtning skive til slibning.

anmeldelser ejere

Cup slibning er virkelig nødvendigt i opbygningen af emnet. Dette kan let ses, efter at have læst nogle anmeldelser af mennesker, der bruger det derhjemme i lang tid.

Ofte får en kop til slibning betongulv, når det er nødvendigt at fjerne et lag af pudslag imponerende. I dette arbejde, som syntes hårdt arbejde i et par dage, det tager kun et par timer. Støv en masse, men som folk siger, er værktøjet ikke skylden.

Nogle bruger det til at skabe en sten figurer, samt at foretage en affasning på murstenene og blokke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.