HjemlighedVærktøj og udstyr

Juicer "Neptun": anmeldelser, specifikationer, pris

Juicere har længe siden blevet en væsentlig egenskab ved vores køkkener. Stilfulde designmodeller og uvurderlig hjælp ved udarbejdelsen af safter gør dem uundværlige for enhver husmor. Hvem af os vil nægte at forkæle dig selv med en tidlig morgen kop Frechet?! Udover juice, kogte hans egen, forskellig fra de drikkevarer, som vi tilbyder i supermarkeder. De er meget dem og sundere. Disse værdier er ikke i tvivl. Et glas frisk juice er i stand til at give en god stemning og energi boost for dagen. Det løser mange problemer med fordøjelsen og fjerne vitaminmangel.

Men mange af os, opstår spørgsmålet: "Hvad er det for saftpresser til at købe?" Efter alt, på hylderne, er de præsenteres i en lang række, og afgøre valget er ikke så let nogle gange.

Og hvad du ikke kan lide en saftpresser, "Neptun"? Svar om det meget positivt. I dag er det førende blandt lignende apparater.

Have Squeezer "Neptun"

I dag på markedet er der mange sorter af udstyr til saftpresning. Blandt dem er der have. Du ved, hvad forskellen mellem dem og almindelig? De gør det muligt at behandle enorme mængder af frugt, bær og grøntsager. For dem der gerne til fest på to-tre glas frisk juice om dagen, de helt sikkert ikke vil gøre, men vacationers vil sætte pris på alle deres resultater på fortjeneste. Det refererer til denne type saftpresser "Neptun". Anmeldelser af mennesker, der har købt det, bekræfte det.

Juicer med plads navn

Sandsynligvis, behøver producenterne ikke bevidst give en sådan model navn. En påmindelse om rummet er begrundet i den store ydeevne saftpresser. På trods af at de fleste af modellen er placeret som en juicer for æbler, "Neptun" kan kaldes et universelt instrument. Efter alt, han nemt genbruges og andre råvarer: gulerødder, kirsebær, tomater, rødbeder. Med denne model er det muligt at tilberede en overraskende velsmagende og sunde juice, pureer, pastaer og grundlaget for en tyk sauce.

Hvad er den by, der gav os sådan et mirakel som denne haven saftpresser? Stavropol. "Neptun" - udtænkt af en af de fabrikker placeret i regionen. Men i dag, enheden stolt marcherer på tværs af landet, glæde kunderne med deres tekniske karakteristika, brugervenligt design og en beskeden, men attraktivt design. Utroligt, lykkedes det ham at overhale på popularitet og efterlade selv den berømte Voronezh "Rossoshanku", som længe har været på toppen af placeringerne af sådanne apparater.

Hvad ligger der bag det store navn?

Hvad er årsagen til folks kærlighed, som er så hurtigt vundet saftpresser "Neptun"? Funktioner af enheden for at forklare dette fænomen. Alt på én gang det bliver klart, man behøver blot at se på den tekniske model data. Døm selv:

 • Dette mirakel af husholdningsapparater kan bearbejde timen 120 kg af æbler. En imponerende tal, er det ikke?
 • Det understøtter pulserende driftsform. Dvs. dyser opererer med korte mellemrum, som giver selv de sværeste at håndtere grøntsager og frugter.
 • For at øge kapaciteten og større acceleration af spin kan aktivere turbo mode.
 • Tilfreds med sådan funktion som automatisk udstødning af kød. Du behøver ikke at gøre det manuelt, med alle de smarte maskine kan klare sig selv. Denne funktion gør det muligt for enheden til at køre i lang tid uden at stoppe.
 • Jeg vil gerne gøre opmærksom på et andet paradoks: at have sådan en præstation, denne baby Stavropol ser ganske kompakt og vejer kun 8 kg.

Det er de tekniske karakteristika for en saftpresser "Neptun". Anmeldelser de heldige ejere af denne enhed hævder, der er let og behagelig at arbejde med ham.

Design funktioner

Design model kan kaldes elementære. Til dato, et symbol på enkelhed og bekvemmelighed, anses det for saftpresser "Neptun". Instruktioner (i tilfælde af vanskeligheder), vil hjælpe dig med at forstå de grundlæggende spidsfindigheder og begynde at arbejde med enheden. Det har billeder, der viser, hvordan man kan adskille og samle modellen.

Grundlæggende strukturelle elementer 3:

 1. Saftbeholderen. Frisk drik går gennem en særlig sliske.
 2. Salg saftpresser "Neptun" med en kapacitet, som også er kendt under kurven kage. Det er bekvemt installeret som der er særlige klemme til hende. Derfor har kurven ikke glider og falder under drift. Den er udstyret med et specielt låg designet til at beskytte pulp fra sprayen. Kapaciteten er ganske rummelig, det giver langvarig drift model.
 3. Faktisk saftpresser. Den består af to dele: startenhed og kammeret til formaling. Begge er udstyret med en rustfri stål murske. Modtagelse hals, der kaster frugt og grønt, mængden er tilstrækkelig, så de kan ikke knuse og ikke engang skåret i 2 halvdele. Bare vaske og indlæses i en saftpresser. Modellen har en lille gummi sucker-ben, der giver stabilitet under drift.

Desuden er indretningen udstyret med en skumseparator, som tillader os at opnå ren saft.

Om separatorer

Til dato er der to typer af sådanne enheder:

 • Koniske. Fordelen ved dem er, at de løser problemet med olie kage. Rens det selv. Men der er en ulempe ved denne art. De reducerer mængden af den resulterende saft betydeligt.
 • Cylindrisk. Udvindes af rå saft en stor procentdel, men hele tiden er nødt til at løse problemet med separatoren rengøring. Sådanne modeller kan ikke arbejde for en lang tid.

Konisk squeezer "Neptun"

Vores mirakel af husholdningsapparater henviser specifikt til den koniske sort. Det producerer en stor mængde af en våd kage. Således 120 kg af æbler, du kan få kun 60 liter saft. Købere løse dette problem på forskellige måder. Nogle kage opnået efter scroll skruesymboler saftpressere, dets andre anvendelser som vin (som råmateriale til fremstilling af mæsk). Helt muligvis, din egen metode. Efter alt, hvor mange mennesker, så mange ideer.

produktfordele

Værdighed "Neptun" du kan stemme efter den første brug, vi bare antyde på dem:

 • Hastighed behandling af denne model har ingen lige. Mange ejere siger, at det er næsten en industriel enhed.
 • Nem saftfremstilling. Rå kræver ikke forbehandling: fræsning, tæring. Alt du skal gøre - er simpelthen at vaske frugt eller grøntsager.
 • Automatisk rengøring af kagen bidrager til langsigtet kontinuerlig drift.
 • Ved udgangen får du en særdeles lækker juice, fordi den ikke indeholder urenheder af alle former for skadelige syrer, der findes i knoglerne eller frø.
 • På grund af den særegne struktur (tilstedeværelsen af to rivejern) kan anvendes til udvinding af selv de materialer, som indeholder en lille mængde saft. For eksempel kan enheden nemt revidere roer, gulerødder, græskar.
 • En anden vigtig fordel, som har en saftpresser "Neptun", - prisen. Omkostningerne er ganske tilgængelige for den gennemsnitlige forbruger. I gennemsnit vil du nødt til at betale for en enhed på 4000 rubler. I forskellige regioner, er tallet i området 3600-4400 rubler.

Enig, til en masse gode grunde købe Stavropol assistent.

Lad os tale om manglerne

Jeg vil gerne straks foretage en reservation: i sammenligning med de fordele er betydelige. De er ikke selv mangler i den sandeste betydning af ordet. Snarere, mindre problemer forbundet med procesomkostninger.

Hvad er anklaget saftpresser "Neptun"? Anmeldelser elskende høste saft i store mængder hævder, at efter at det er for meget snavs. Maskinen under drift sprays saft i en radius på omkring en meter. Derfor er det nødvendigt at etablere eller udendørs, eller på verandaen, men ikke i dit eget køkken.

Af samme grund bør tage sig af deres eget tøj. Det bør være vandtæt. Som en sidste udvej slid arbejdsopgaver eller dem, der let kan slettes.

Der er en anden ulempe, som mishagede mange turister. Ved udgangen vil du få kun 50% saft, resten - oliekager. Hvordan man løser dette problem ved forskellige mennesker, har vi allerede nævnt ovenfor.

Trods nogle mindre skænderier, næsten alle ejere siger, at arbejdet i juicer tilfredse, og det har båret frugt med et mål.

Hemmeligheder og regler pleje

Selv den mest trendy og praktisk model kræver opmærksomhed. Pas godt på din saftpresser i dag, og det vil tjene dig trofast i mange år. Producenterne hævder, at livet i den "Neptun" er 7 år. Men det kan forlænges, hvis korrekt pleje for hans assistent.

Selvfølgelig skal du vaske dit saftpresser. Hvis en kurv kage og saft skål er enkel, så han bliver nødt til at demontere enheden. Mange hævder, at der er behov for denne stærke mandlige hænder. Den øvre del, benævnt startenhed, fjernes ganske nemt. Men for at få den rivejern, du har brug for en skruetrækker, der skal indsættes i rillen. Blot to af dem. Efter dette, kan man nemt skrælle den ydre plasthus fra rivejern.

For at skille kameraet til at male og få lavere rivejern, bliver du nødt til at bruge et dække for struben. Det udfører 2 funktioner på én gang: ikke kun tætner juicer under drift, men også fungerer som en nøgle til at skrue møtrikken, som er fastgjort ved hjælp af et rivejern. Efter opløsningen vil blive udført, skal alle detaljer vaskes, tørres og sat på plads.

Som du kan se, er det ikke så svært at indeholde "Neptun" ren.

Hvis du stadig ikke har besluttet, om den model af juicer, er opmærksomme på den gave af Stavropol. "Neptun" vil ikke skuffe dig, men tværtimod vil give en fantastisk mulighed for at hygge sig uden saft af alle former for urenheder og konserveringsmidler, forberedt sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.