BilerBiler

Vil airbaggene vil sige stjerner

I Europa den passive sikkerhed i bilen begyndte at vurdere for 25 år siden. Engageret i denne internationale organisation EuroNCAP. Det omfatter forsikringsselskaber, offentlige institutioner, forskningsinstitutioner og bil klubber.

Flertallet mener, at køretøjets sikkerhed måles ved prisen eller (i en dyr bil og tændt hele den dyreste), eller antallet af airbags. de er delvist ret, selvfølgelig. Men tilstedeværelsen af airbags ikke engang garantere, at de folder sig ud i tid og korrekt-naduyutsya.

Under ulykken, deformeret rack forruden og krop. Shifting bremse- og koblingspedaler. Twisted styring kan forårsage alvorlig skade, og det er vigtigt at vide i hvilken retning og hvor langt de vil gå efter kollisionen.

Kun c bruge crash-test biler er de stjerner for sikkerhed. Euro-NCAP gøres på følgende måde: Anonym købt flere bestand bil og blot opdele dem i to uafhængige forskningscentre - hollandsk og engelsk.

Under forsøg udført simuleret kollision - foran (ved en hastighed på 64 km / t), den side (50 km / t), en kollision med en fodgænger (40 km / t). Nogle gange, hvis maskinen har en ekstra pude til beskyttelse hoved, skal du bruge en ekstra crashtest slag sidelæns ind i en pæl (29 km / t).

Sutter anbragt inde i et køretøj udstyret med sensorer, der angiver graden af belastning på de enkelte dele af kroppen for at bestemme omfanget af skaden, som kan opnås, når de indtages forskellige uheld. Bruges både voksne og børn mannequiner, at vurdere sikkerheden, ikke kun voksne, men også unge passagerer. Sikkerhedsseler anvendes til fastsættelse af mannequiner. For hver test udført separat scoring.

Efter scoring, er bilen tildelt det antal stjerner - højst 5.

Kampen for point

Euro-NCAP resultaterne ikke straks begyndte at indrømme auto selskaber. Men denne organisation har modtaget offentlig støtte i de fleste europæiske lande og afskedige sine konklusioner ophørt. Aviserne begyndte at offentliggøre resultaterne af crashtest og potentielle købere begyndte at studere disse resultater.

Bilproducenterne noget valg - at tjene mere, var det nødvendigt at få flere point. Og det blev klart, at yderligere airbags ikke løser problemet. For at få flere point, skal du installere sensorer, der signalerer løste sikkerhedsseler af føreren og passagererne. Bonuspoint er ikke overflødige - jo højere score, jo flere stjerner, du kan få, og sensorerne er billige nok. Nu er bilister tvinges til at lytte til ubehagelige knirke af disse sensorer, så længe selerne ikke er fastgjort. Ubehagelige - men effektiv. Efter alt, hvis selen ikke er spændt - vil ikke hjælpe og airbags.

krav strammet

Det er klart, at producenterne ikke ønsker at investere i udviklingen af nye sikkerhedssystemer. Du skal blot udføre den lovpligtige minimum og for at modtage grund 5 stjerner.

Derfor, i Euro-NCAP fra tid til anden at stramme kravene. Det bliver nødvendigt at i basen havde en Stabilitet (ESC). Vil være utilstrækkelig passiv sikkerhed bil (det hjælper at undvære skade i en ulykke) - vil begynde at beregne effektiviteten af aktive sikkerhed - en lang række elektroniske assistenter, som vil spare dig fra at komme ind i en ulykke. Det samme system ESC (sideglidning), tænde kollision på vejmarkeringer, fartbegrænser, og forskellige andre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.