SundhedPlastikkirurgi

Øre kirurgi: indikationer, arter

Enhver kirurgi på øret i medicin er opdelt i planlagt og presserende. For kirurgiske procedurer af den første type patienten kan forberede sig på forhånd. Derudover kan han tage initiativ - for eksempel, hvis en person har brug for plastikkirurgi på ørerne. Prisen i dette tilfælde vil afhænge af en række faktorer - fra kompliceret sagen, prisliste specifikke klinik, helbredelsesprocessen. Ved at udfordre vidnesbyrd læger bære alvorlige sygdomme som komplicerede processer af mellemøret og det indre øre - de kan udløse udviklingen af sepsis, forskellige komplikationer i hjernen og blodpropper.

patientforberedelse

Selvfølgelig er kirurgi på øret ikke foretages umiddelbart efter besøget af patienten til en specialist. Efter audiolog vil henvise dig til hospitalet, patienten gennemgår en masse undersøgelser: en generel analyse af blod biokemi, bestemmelse af Rh-faktor, EKG, MRI, røntgenbilleder af mastoid proces, en generel undersøgelse af tilstanden af hørelse og endelig undersøgelsen af terapeut og en neurolog. Med hensyn til de planlagte indikationer, så den person der undersøges på en ambulant eller døgnbehandling indstilling; Først da kan vi tale om operationer på øret.

kirurgisk indgreb

Næsten alle operationer på den midterste og indre øre udføres under generel endotrakeal anæstesi. På dagen for kirurgi patienten gennemgår præmedicinering, hvorefter kørestolen leveres til operationsstuen. Det skal bemærkes, at før det er klippet og barberet væk fra hår i retroauricular folder, hvis det er nødvendigt. Som en af symptomerne på labyrinthitis er konstante trang til at kaste op, så syg om natten og om morgenen før indgrebet er nødvendigt for at nægte fra mad (så at under operationer på øret, ikke havde komplikationer). Hvis lægen udelukkende vil beskæftige sig med det ydre øre er tilladt at gøre opkratsiyu under lokalbedøvelse.

Holde patienten efter operationen

Postoperativ behandling afhænger hovedsageligt af typen af interferens: alle operationer på mellemøret (antrotomiya, antromastoidotomy), kendetegnet ved et åbent sår, som tilstopning og derefter lukket steril forbinding. Som regel ved aftenen patienten begynder at føle sig meget bedre: temperaturen falder, smertefulde fornemmelser er. Den næste dag var den første bandage drænende podninger derefter erstattes af nye, postoperativ hulrum vaskes og desinficeres med antiseptiske lægemidler. Følgende forbindinger er lavet hver par dage og stoppede først efter hulrummet er helt fyldt med granulationsvæv. Hvis suppuration ophører, og perforeringen lukker, behøver sekundære sømme ikke overlappe hinanden. I de fleste tilfælde trommehinden er genoprettet, høringen vender tilbage til normal. Purulent otitis media med lukkede sår kræver obschepolostnoy sanitizing operationer, det er således nødvendigt at ændre kun den ydre bandage, og sømme håndtere iod. Den komplette ligation kun udføres efter en uge. Alt dette tidspunkt, er patienten administreres analgetika og antipyretika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.