BilerSUV'er

Den nye "Nissan X-Trail" - specifikationer og design af 2014 model serie af terrængående køretøjer

Senest i september i år, det japanske selskab til at producere biler i Tyskland præsenterede sin nye crossover "Nissan X-Trail 'lineup i 2014. Sådan forsikre udviklerne selv, efter deres specs er ikke bare trådte frem, men også gjort en afgørende spring ind i fremtiden. Derfor gruppen håber at markant udvide kredsen af købere og den enorme popularitet af maskinen i sin historie af eksistens. Nå, lad os se på, hvordan det japanske selskab planlægger at overraske deres kunder på en ny lineup af SUV'er, "Nissan X-Trail." Specifikationer og design nye produkter vi betragter lige nu.

udvendig

Den første ændring, der gjorde japanerne - er forbedringen af det udvendige udseende af crossover. Af den måde, er ejerne af den første og anden generation "X-Trail" ikke har nogen alvorlige indvendinger mod designet. Så hvorfor selskabet ændre udseendet? Ifølge udviklerne, koncernen ønsker at gøre en revolution, der udsteder tredje generation "Nissan X-Trail" med en ny "fyld" og, selvfølgelig, "wrapper". Det siges, at det ændrede udseende af nyhederne viste sig at være ganske vellykket, SUV er blevet mere dynamisk, sporty og moderne. Og jeg har bidraget til denne japanske konceptbil "Nissan Hi-Cross", grundlag af hvilke designerne har taget et nyt udseende og maskiner.

salon

Den indre del af bilen er helt ændret, og nu er lavet i "Infinity" stil. Ligeledes har det indre af SUV blevet mere rummelig og kan rumme op til 7 personer. Sæderne nu har flere regler (og i flere retninger), og på den forreste række i ryggen vil være finere, hvilket igen vil en positiv indflydelse på komforten af de bageste passagerer.

"Nissan X-Trail" - specifikationer

Ved premieren på det japanske selskab ikke afsløre alle detaljer af motorerne, så revisionen vil fokusere på data fra de forskellige kilder i selskabet. Ifølge producenten, vil de nye "Nissan X-Trail" karakteristika for motorer være langt mere produktive. Således vil den minimale kapacitet af de svageste af motoren nu være 150 hestekræfter. Og det vil være den grundlæggende enhed for SUV "Nissan X-Trail." Engine "hybrid" vil også være til stede i den opdaterede vifte af motorer, men mere detaljerede oplysninger om det indtil producenten holder en hemmelighed. Blandt motorer vil også være to en diesel og benzin motor, men de vil ikke komme som standard delefilter "Nissan X-Trail". Tekniske specifikationer for benzinmotoren er virkelig kraftfuld: mængden på 2500 kubikcentimeter enhed producerer 180 hestekræfter.

Boligsalget og pris

Som for omkostninger, virksomheden har besluttet ikke at hæve prisen på en nyhed, og lad det uændret. Det betyder, at den minimale omkostninger til crossover vil være i størrelsesordenen 1 million 40 tusind elevatorer. På det russiske marked vil de første eksemplarer off-road køretøjer være til rådighed til salg næste sommer. Det er også muligt, at produktionen crossover vil blive etableret i St. Petersborg, så priserne vil falde betydeligt.

"Nissan X-Trail" - tekniske specifikationer gør opmærksomme på det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.