FormationGymnasier og universiteter

Bedste universiteterne i Omsk

Højere uddannelsesniveau kan få ikke kun i hovedstaden. Omsk universiteter også muligt at opnå høj kvalitet viden og forlangte erhverv. Desuden er nogle af dem har hundrede års historie. Hvad er særligt prestigefyldte institutioner?

Omsk State Agrarian University

Optælle universiteterne i Omsk, bør vi starte med OmGAU. Universitetet blev grundlagt i 1918 og er stadig i drift på højeste niveau. For ikke-hjemmehørende studerende får en plads på et herberg. Deltagere tilbyder uddannelse på flere områder: agronomi, landbrug kemi, jord videnskab, veterinær medicin, vandforvaltning og byggeri, zoo ingeniør, arealforvaltning, teknisk service og teknologi af mælk og mejeriprodukter. Derudover er der er et menneske og matematiske, økonomiske og merchandising afdelinger. Eleverne får mulighed for at studere på fuld tid eller for at modtage undervisning i absentia. Betaling i det andet tilfælde er markant reduceret.

Omsk State Pædagogiske Universitet

De studerende, der ønsker at blive forbundet med læring og pædagogik hele sit liv, er det muligt at vælge uddannelse Omsk. Universiteter, hvilket er en ganske stor liste, og omfatter undervisning. OSPU arbejder siden 1932 og ikke kun har et vist antal afdelinger, men også to af Institut for Kunst og fortsatte faglige uddannelse. Destinationer, der tilbydes af ansøgere omfatter højere business school, geografi, historie, matematik, fremmedsprog, datalogi, pædagogik, psykologi, økonomi og ledelse, fysik, filologi, filosofi, kemi og biologi. Studerende fra andre byer kan regne med en plads på et herberg. Kandidater kan fortsætte deres uddannelse i forskerskolen. I OSPU har både dag og extramural undersøgelser, udgifter til denne er væsentligt mindre for både bachelor og kandidat til.

Omsk State Technical University

I betragtning af de forskellige universiteter i Omsk, potentielle studerende er interesserede i fysik eller mekanik, bør du være opmærksom på OmSTU. Grundlagt i 1941, det tekniske universitet giver uddannelse af høj kvalitet forlangte. Ligesom andre universiteter i Omsk, OmSTU budgettet steder leveres på et konkurrencemæssigt grundlag af resultaterne af den samlet stat eksamen. Strukturen af uddannelsesinstitutionen omfatter en række forskellige institutioner: sikkerhed og militær-teknisk af livet, yderligere uddannelse, fjernundervisning, teknik, petrokemiske og energi. Desuden kan ansøgere vælge mellem radio engineering, humanitære, økonomiske tendenser, og fakulteter for dovuzovskoj forberedelse, informationsteknologi og computersystemer, transport af olie og gas, samt elite uddannelse og master.

Omsk State University. FM Dostojevskij

Listen, som omfatter de bedste universiteter i Omsk, og står til at gøre opkaldt Dostojevskij Omsk State University. Universitetet blev grundlagt i 1974. Det giver mulighed for at opnå en første akademisk og specialiseret sekundær. Som en del af den uddannelsesinstitution har et institut for matematik og informationsteknologi. Omsk universiteter, offentlige og private, altid tilbyde en bred vifte af fakulteter deltager. Dette Universitetet er ikke en undtagelse er områder som de historiske, sociale, humanitære, fremmedsprog, datalogi, kultur og kunst, international business, uddannelse, psykologi, filologi og Medier Communications, fysik, kemi, økonomi, jura.

Omsk State Transport University

Endelig bør vi nævne OmGUPS. Mange universiteter Omsk grundlagt i det sidste århundrede, men dette universitet er den ældste - det udkom i 1900. It ansøgere får mulighed for at få første videregående uddannelse. Som en del af Omsk State Transport University er fire institutioner. Først - automatisering, telekommunikation og informationsteknologi, den såkaldte IATIT. For det andet, CPMM, Institut for Ledelse og Økonomi. Den tredje omhandler omskoling og videreuddannelse kaldet IPKP. Endelig er det fjerde er en videnskabelig forskningsinstitution. Desuden OmGUPS har sådanne afdelinger som mekanisk, varme og el, før universitetsstudierne uddannelse og erhvervsvejledning, og elektromekaniske. Separat, er det værd at bemærke den korrespondance formular. Af den måde, privattimer på det to gange mindre, end når du besøger en fuldtids universitetsinstitut. For studerende, der forbereder sig til en forenet stat eksamen, drive specialiserede kurser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.