TravelingHoteller

Cleopatra Apartments 3 *, Cypern: fotos, priser og bedømmelser af turister fra Rusland

En af de mest populære feriesteder er elsket af vores landsmænd i Cypern er Ayia Napa. Dette er især et sted for elskere af nattelivet. Alsidig og hotel infrastruktur af udvej. Her vil alle finde et hotel efter din smag og budget. Hvis du planlægger en økonomisk ferie i Ayia Napa, så en stor mulighed ville være et trestjernet hotel Cleopatra Apartments. Tilbyd detaljer ved, at dette er et hotel, hvilke tjenester det tilbyder sine gæster, samt om, hvad uforglemmelig ferie her med vores landsmænd.

Cleopatra Hotel 3 * (Cypern): hvor

Dette hotel ligger blot 800 m fra centrum af det berømte feriested Ayia Napa. Afstanden til den nærmeste by strand er 500 meter. Således Herfra kan du gå tøvende tempo i 10-15 minutter. Den berømte strand "Nissi Beach" og "Limanaki" kan nås på fem minutter. Fra den nærmeste lufthavn Larnaca til hotellet kan nås på 40 minutter i gennemsnit. En sådan overførsel er let at reservere hotellet. Det vil koste omkring 55-60 euro. Men du kan nå Ayia Napa og med taxa eller bus, der vil være langt billigere.

Hvad er "Cleopatra Hotel»

Cleopatra Apartments 3 * - det er et lille lejlighedshotel, der består af kun femten numre. Det omfatter en bygning. Det tilstødende område har parkering og en swimmingpool. Dette hotel er beliggende i et roligt område og er ideel til fritidshjem, og for familier med børn i forskellige aldre.

Hotelregler

Ifølge de interne regler hotellet Cleopatra Apartments 3 * (Ayia Napa), check-in reserveret af turister er tilgængelig fra to timer af dagen. Hvis du ankommer tidligt, kan du udfylde det samme, hvis de tidligere gæster har allerede gjort plads og personale havde det ryddeligt. Du skal tjekke ud af hotellet på afrejsedagen indtil 00:00. Til betaling i Cleopatra Apartments er kun accepteret kontanter.

Hotellet får lov til at finde børn i alle aldre. Hvis du kommer med en baby op til to år, er gratis at placere den på en barneseng på dit værelse. Også behøver ikke at særskilt betale for værelset på eksisterende senge i værelset af barnet i alderen fra to til ti år. For barnet skal være fyldt 11-16 år i en ekstra seng vil blive opkrævet på syv euro for hver dag af opholdet. Maksimal den samme i alle rum kan rumme et barn eller ekstra seng. Denne service er til rådighed efter anmodning og behov for at sende Cleopatra Apartments på forhånd. Som for kæledyr, er deres placering på sitet ikke tilladt. Undtagelserne er førerhunde, der ledsager deres ejere, der ønsker at bosætte sig i hotellet.

Værelser

Som allerede nævnt, den tre-stjernede hotel Cleopatra Apartments (Ayia Napa) råder 15 værelser. De præsenterede et-værelses lejligheder, der er designet til at rumme to voksne og to værelses lejlighed (til fire voksne). Alle værelser har et tekøkken, spiseplads, badeværelse med bruser, aircondition, balkon, satellit-tv og køleskab. Værelserne er meget rummelige (50 og 80 kvadratmeter) og meget komfortabel. Værelserne er holdt og regelmæssig rengøring udføres, sengelinned og håndklæder. Hvis det er nødvendigt, kan du bestille roomservice. Også på anmodning, kan du blive forsynet med en hårtørrer, strygejern og strygebræt.

mad

Udgifterne til overnatning i Hotel Cleopatra Hotel 3 * inkluderer kun morgenmad. Han tjente i hotellets restaurant, som serverer en buffet. Restauranten kan også spise a la carte.

infrastruktur

På trods af at Cleopatra lejligheder - dette er en ganske lille hotel, her har du alle de nødvendige infrastruktur for et behageligt ophold gæster. Så i hotellets reception døgnet rundt. Derfor, selv hvis du planlægger at ankomme til hotellet på et ubelejligt tidspunkt, eller hvis du har en akut situation, kan du altid henvende sig til manager på told, der vil afvikle alle spørgsmål. Du har også ret til at pre-bestille en overførsel fra / til lufthavnen. Hvis du ankom til hotellet tidligere end planlagt, booket og det nummer, du endnu ikke har frigivet tidligere gæster, kan du lade dine ting i lagerrummet og gå til poolen eller stranden.

Hotellet tilbyder gæsterne trådløst internet. Denne service er forfaldet. Hotellet tilbyder også tøjvask og tøjrens, valutaveksling, leje en cykel eller en bil, bestille en tur, du er interesseret i. Derudover kan værdigenstande deponeres i sikkert ved modtagelse.

Også parkering på stedet, hvis anvendelse er gratis for gæster. Så hvis du ønsker at leje en bil, med parkeringsproblemer vil du ikke have.

underholdning

Den er udstyret med en udendørs pool. Han arbejder med årstiderne. I nærheden af poolen finder du liggestole og parasoller. Der er også en bar, hvor du kan bestille så bløde og alkoholiske drikke.

Hertil kommer, at hotellet kan du spille billard eller bordtennis samt få massage.

Hav, strande

Hotel Cleopatra Apartments (Cypern) har ikke sin egen strand. Afstanden til den nærmeste offentlige strand er 800 meter. Således kan du nå havet på bare 10-15 minutter. Der bliver nødt til særskilt at betale for leje af liggestole, madrasser og parasoller. Selve stranden er sandet.

Som for de hele strande i Ayia Napa, så er de her blandt de bedste i hele Cypern. De er dækket med fint hvidt sand, som så behageligt at gå. Og fordi udvej selv er beliggende i en stille bugt, havet er meget roligt og varmt. Imponerende er ikke kun den naturlige skønhed af dette sted, har myndighederne forsøgt at skabe og fremragende infrastruktur til fritid. De mest populære strande i Ayia Napa er kendt for sine DJ-partier "Nissi Beach", en rolig og fokuseret på en familie ferie med børn "Makronisos Beach" meget smukke "Ayia Tekla."

Ud over standard svømme i havet og solbadning på de lokale strande, "Nissi Strand", "Limanaki", samt på "New Golden Beach" du kan nyde et udvalg af både strand og vandsport. Der er også mulighed for at dykke.

Leveomkostningerne i en tre-stjernede hotel "Cleopatra Hotel»

Med hensyn til leveomkostningerne i denne lejlighed hotel, det er i overensstemmelse med dens niveau stjerne. For eksempel vil en ti-runde med flyvning fra Moskva og overnatning i et dobbeltværelse koster et gennemsnit på 57 tusind rubler.

Cleopatra Apartments: anmeldelser

Vi bringer dig de generiske kommentarer fra rejsende, der opholder sig i Ayia Napa, i den beskrevne tre-stjernet hotel. Så de fleste af turisterne fundet hotellet perfekt matcher sin stjerne og leveomkostningerne.

Mest af alt var hotellets beliggenhed glade feriegæster. Efter alt, er det næsten i centrum, tæt på bar street med mange barer og natklubber. Mange af de "festdeltagere" værdsat, at efter at have besøgt sjov disco havde de ikke lang tid at komme til deres hotel. Der er også en lang række butikker, restauranter, caféer og så videre. D. Byen Stranden ligger også meget tæt på. Men mange turister foretrækker at gå til andre strande, for det meste på "Nissi Beach". Gør det kunne være enten med bus eller taxa.

Selve hotellet har også tiltrukket mange turister. Vacationers finde ham, selv om små, men meget hyggeligt. De er også produceret meget positivt indtryk på vores landsmænd, fordi alt er kommet for at blive: på TV, og telefon til klimaanlægget, køleskab, komfur. I nogle af værelserne, har gæsterne fundet endnu en stavblender og oppustelige madrasser til stranden. Hotelgæster også sætte pris på en god støj isolation værelser, gør søvn ikke gribe ind i lyd, der kommer fra natklubber.

Ingen specifikke klager skyldes ikke, og hotellets personale. Alle ansatte er lydhør og opmærksom, godt talt på engelsk. Men på russisk at forklare dem, du er usandsynligt, at lykkes. Men af resten blev utilfreds med uregelmæssig rengøring i rummet.

Negativ øjeblik, som henledte næsten alle de turister, blev stjålet. Men denne kendsgerning ikke udelukkende er knyttet til hotellet, da tyvene drive tværs Ayia Napa. Derfor er rejsende rådes til ikke at efterlade værdigenstande i værelset, og om muligt altid tage dem med dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.