SundhedKræft

Skadelige virkninger af kemoterapi

Den tid, hvor vi lever, kendetegnet ikke blot ved den hurtige teknologiske fremskridt, men også fremkomsten af nye dødelige sygdomme. Sygdommen rammer næsten alle organer og systemer på den person. Frygtelige trussel hængende over folk bliver kræft. Denne sygdom Kræft karakter slog millioner af mennesker rundt omkring i verden. Blot 10-15 år siden, kræft blev betragtet som en uhelbredelig sygdom, og resultatet heraf i de fleste tilfælde har været fatale. Men medicin ikke stå stille, og forskerne er kommet op med en effektiv metode, som du kan helt fjerne kræften uden kirurgi. Som du måske forestiller dig, taler vi om kemoterapi.

Hvad er er proceduren? Hvorfor patienter, der har til at gennemgå kemoterapi, interesseret i effekten af behandlingen? Den omstændighed, at grundlaget for proceduren er virkningen på tumorcellen specifikke giftige stoffer, der er fuldstændig ødelagt, ugunstigt påvirker dannelsen af det menneskelige legeme. Det vil sige, det infektiøse agens, som virker som et forårsagende middel, kollapser al den kraft af toksiner. Desværre, under kemoterapi observeret en negativ indvirkning ikke kun på ondartet svulst, men også i selve kroppen. Giften, som anvendes under behandlingen, kaldet kemoterapi narkotika. Det er derfor, mange mennesker har de negative virkninger af kemoterapi. Lad os snakke nærmere om de typer af behandlinger, bivirkninger og reabitalitsionnom periode.

Så afhængigt af typen af sygdomsfremkaldende agens besluttet at tildele følgende typer af kemoterapi: antibakterielle, antivirale, svampedræbende, antiparasitære (i tilfælde af helminth angreb) og anti-tumor. Hvorfor denne procedure anses for den mest effektive behandling af kræft? Det er meget simpelt. Under kemoterapi narkotika injiceres direkte ind i blodbanen. Således er der er deres cirkulation i hele kroppen.

Der er situationer, hvor lægen ikke er i stand til at kirurgisk fjerne alle kræftceller. Samme strålebehandling anses for at være en lokal metode. Det vil sige, det gælder for et bestemt område. Det sker ofte, at nogle kræftceller løsnes fra tumor og vandre i hele kroppen. I sådanne tilfælde kan simpelthen ikke undvære kemoterapi. Desværre lægemidler, der anvendes under proceduren, er det yderst giftigt og har en negativ indvirkning på menneskers sundhed. Bivirkningerne af kemoterapi - en realitet.

Den væsentligste bivirkning i proceduren er indlysende, er den såkaldte alopeci. I enkle vendinger skaldethed. Næsten alle patienter oplever i dette tilfælde, depression, frustration og andre følelsesmæssige lidelser. Det er ikke alt. Komplikationer af kemoterapi kan forekomme både tidlige og sene stadier. Nogle bivirkninger er livstruende. Her er de hyppigste og frygtelige virkninger af kemoterapi: myelosuppression (påvirker blod og knoglemarv), problemer med mave-tarmkanalen (kvalme, opkastning), nefrotoksicitet (komplikationer forbundet med nyrerne), cardiotoksicitet og infertilitet.

For at forbedre patientens tilstand, kommer til den støtte, genoptræning efter kemoterapi. Grundlaget for procedurer indbefatter anvendelsen af store mængder af mælkesyrebakterier, som stabiliserer tarmene. Til dette formål, enhver attribut bifidofilus floradofilus. Disse stoffer genoprette ikke kun maven, men også forhindrer hårtab på hovedet. Efter behandling patienterne ordineret lægemidlet Layver 48. Det bidrager til at øge hæmoglobinniveauer og har en positiv effekt på leveren.

Det følger af det ovenstående, at virkningerne af kemoterapi påvirker det menneskelige legeme. Men husk, at bivirkningerne i de fleste tilfælde forsvinder med tiden, som folk vil altid slippe af med den dødelige sygdom, og får en ny chance på et lykkeligt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.