SundhedKræft

Melanom - egenskaber af sygdommen. Melanom Behandling i Israel

Melanom - den sygdom forårsaget af udviklingen af specifikke tumorer, der vokser fra pigment celler, der producerer melanin. Ligesom basalcelle og planocellulært hudkræft refererer til maligne tumorer i kategori og arten af den fælles aggressive sygdomsforløbet. Typisk melanomtumor lokaliseret på huden af det menneskelige, meget mindre i slimhinder (rektum, vagina, mundhulen), nethinde.

Sygdommen anses for at være meget farlig, fordi cancercellerne er melanomtumor kløft ekstremt hurtigt, hvilket ofte fører til udviklingen af metastatisk sygdom i patienten.

Melanom er mindre almindelige hudlidelser, sammenlignet med skællet og basalcellehudcancer. Dybest set lokalisering af kræft opstår på krop og lemmer af mennesket. Modtagelige for denne sygdom i flere mennesker af østeuropæisk type hud. Tilstedeværelsen af ardannelse eller venøse sår, og at få stærk solskoldning kan være udløsende faktorer af melanom. Hovedsageligt patologi diagnosticeret hos ældre. Denne form for kræft kan overføres genetisk.

Rettidig diagnosticering og behandling af melanom er et meget vigtigt aspekt. Efter alt, denne sygdom er ekstremt aggressive i naturen og kan føre til ekstremt negative konsekvenser, herunder dødsfald. Fuldt hærdet af melanom kan være i fravær af metastatisk tumor proces, når sygdommen er i dens tidlige stadier af udvikling. Med udviklingen af denne form for hudkræft, vil behandlingen være mere kompliceret og tidskrævende.

Melanom - Symptomer

Typisk er processen med malignt melanom forekommer ved placeringer af modermærker eller mol (NEVI), hovedsagelig i mørke farver. Asymmetrisk dannelse af mørk farve kan blive vist på de rene områder af huden, hvor der ikke er nogen mørke pletter.

Et vigtigt element i melanom tumorer er manglen på vegetationen i håret nævus. Med dannelsen begynder at vokse, ændre farve, kløe, bløder over tid. Dette er bevis på progression af sygdommen og tilstedeværelsen af metastaser. Karakteren af vækst og sandsynligheden for at udvikle metastatisk sygdom er vanskeligt at forudsige melanom, det hele afhænger af detaljerne i patienten.

typer af melanom

  • Surface melanom - vokser temmelig langsomt (over flere år);
  • Melanom nodetype - præget af hurtig tumorvækst, der er sårbare over for eksterne faktorer;
  • Hutchinson fregne eller ondartet lentigo - almindelig blandt ældre;
  • Perifere lentigines - er normalt placeret i fjerntliggende steder, så diagnosticeret, som regel i de senere faser af udvikling. Denne type melanom er mere tilbøjelige til mennesker med mørk hud.

Undersøgelse for melanom

Ved tilstedeværelse af mistænkelige enheder bedre at konsultere en læge og få en komplet vifte af undersøgelser med henblik på at verificere fravær af sygdom eller bekræfte den triste diagnose. Tidlig påvisning af kræft øger patientens chancer for fuld helbredelse og hindre en gentagelse af sygdommen.

Følgende typer af inspektioner kan foretages i diagnosen af modermærkekræft:

  • Undersøgelse af tumorer og indsamle patientens historie;
  • Laboratorieundersøgelser;
  • Histologisk undersøgelse af hud biopsier af mistænkelige væv ved;
  • Magnetisk resonansimagografi;
  • Computertomografi;
  • Røntgenundersøgelse af brysthulen.

Melanom Behandling i Israel

Hvis melanom tumor blev opdaget i de tidlige stadier, er kirurgi udføres, som giver dig mulighed for at fjerne svulsten. Afhængigt af typen og lokalisering af små resektion udføres (op til 2 cm) eller store (op til 5 cm) af huden. Omfattende excision kan sikre total fjernelse af cancere, men kan forårsage en gentagelse af kræft i området af den transplanterede område af huden eller arret dannet.

Når du vælger en kombinationsbehandling af modermærkekræft er ofte brugt strålebehandling. Det anbefales til blødning og ekspression af tumortyper. Bestrålingen proces kan undertrykke den biologiske aktivitet af cancerceller og skabe et optimalt miljø til at udføre kirurgi.

Strålebehandling er næsten aldrig brugt som en selvstændig behandling af modermærkekræft i Israel, og udføres før eller efter operationen.

Kemoterapeutisk behandling af modermærkekræft i Israel er sjældent brugt, fordi det har dårlige resultater.

Kræftbehandling i Israel er rimeligt gode prognoser og et højt niveau af fuldstændig helbredelse patienter uden efterfølgende tilbagevendende proces. Dette opnås gennem brug af innovative høj præcisions-instrumenter og avancerede metoder til påvisning og neutralisere kræftcellerne, der kun bruger effektive lægemidler er klinisk testet og pålidelig i sin ansøgning, og behandling af kræftpatienter er engageret i kvalificerede fagfolk, der har gode erfaringer i behandlingen af komplicerede kræft patologier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.