Hjem og familieBørn

Camp "Caravel" - et lille paradis for børn

Børns lejr "Caravel" - er tredive acres af fyrretræ, arborvitae, en luksuriøs sandstrand og sjov ferie for enhver smag. den "Caravel" åbnede i 1946, er stadig et yndet sted for rekreation for børn fra 7 til 15 år.

Et par ord af historien

Næsten 70 år siden administrationen af anlægget. Kulakov besluttet at åbne en lejr for "Caravel" børn af deres ansatte. Den første teltlejr på Karelske næs tog kun 65 pionerer. Smukke sted så elskede børn, at det følgende år blev det klart, at de lejr steder hårdt mangler. Og "Caravel" begyndte at vokse. Hævede nye bygninger dukkede klub. Til resten begyndte at bringe ikke kun fabrikken. Børns lejr "Caravel" bliver underordnet tage kindergartners. Der var kun én konstant: de rådgivere og lærere i lejren arbejdede bedste medarbejdere af militæret plante dem. Kulakov.

Omstruktureringen af lejren byggeri stoppet. Anlægget har ikke modtaget en krone til output, kunne ikke længere investere i udvikling af aktiviteter for børn. Men lejren blev gemt. Desuden fortsatte han sit arbejde.

I 1996, da lejren ejendom ville blive arresteret for gæld, han vendte sig fra fabrikken steder børneaktiviteter i non-profit organisation tændt "Caravel". Lejren forbereder sig på sin 70 års fødselsdag og fortsætter med at være et yndet feriested for børn i forskellige aldre.

"Caravel" i dag

I dag lejren arbejder i fire skift. Hver har sit eget navn: "Star Pilgrim", "skole for heksekunster og trylleri," "tredje økonomisk," osv ...

Børns lejr "Caravel" bliver den grundlæggende platform for de studerende ved Herzen Pædagogiske Institut. Der er specielt udvalgt og uddannet de bedste studerende til at arbejde i lejren. Deres professionalisme, entusiasme, kreativitet, er der ingen tvivl.

Hovedformålet med lejren - funktionelle børns fritid. Der er ingen klubber, der er en retning.

  • Du kan gøre sport, orientalsk og moderne dans i fitness center, flere slags aerobic, pilates, yoga, eller bare for at spille udendørs spil.
  • Athletic Club præsenterede retningen af "Sea Patrol" velosektsiey. Her teenagere venter på kommando og "stille" spil.
  • I workshoppen vil alle lære at sy blødt legetøj, skabe kostumer, forme.

Og alligevel er der en skole for dramatisk kunst, vokal studie.

Der er tematiske enheder. De underviste journalistik og økonomi. Og stadig afholdt her vandreture, sightseeing, svømning, konkurrence ...

Boliger og levevilkår

Det er i dag den "Caravel"? Camp opfylder alle kravene i de institutioner af denne type. Der er en sten og træ boliger, spisestue kapital, en kæmpe klub, en moderne medicinsk center. Ved ophold på børn, kan forældrene vælge:

  • For yngre børn: træhytter 3, 4, 5. Toiletter og brusere i dem er placeret i bygningerne, værelser designet til 2-4 personer. Hvis vi taler om "Sadko" krop, stående blandt fyrretræer, bekvemmeligheder er lige bag ham.
  • For ældre børn: hytter 9, 10 værelser til 4-6 personer eller "Marat" krop "Båd" med faciliteter på gaden.
  • For midaldrende: stenbygninger 37, 38 med fælles faciliteter.

I bygninger varme og tørre selv i regnvejr. Linen er altid under forandring, og for den procedure, til at følge for at hjælpe rådgivere og undervisere.

Magt er ikke bare en tilfredsstillende og lækker, men også meget nyttig. "Caravel" lejr vinder hele tiden præmier i konkurrencer for magt kvalitet. Sanepid også gentagne gange erkendt, at her - den bedste helsekost.

Sådan køber du en billet

Udfyld en formular for at købe billetter til lejren "Caravel" på vores hjemmeside. Efter bekræftelse, administrationen sender et lovforslag, der kan betales i banken "sovjetiske" (uden provision), eller ved at bruge netbank. Efter dette, at køberen modtager et certifikat, der skal være på det aftalte tidspunkt at komme til kontoret for at underskrive aftalen. Så bliver han nødt til at indsamle de nødvendige dokumenter og derefter komme til kontoret for en billet.

Vigtigt: for børn, der bor i St. Petersborg, har den regionale regering givet en særlig bevilling, der reducerer omkostningerne ved tilladelsen ca 6-8 tusind rubler.

I lejren kan du tegne den begivenhed arrangeret af en gruppe børn. I dette tilfælde er prisen diskuteres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.