ComputereUdstyr

Printeren "Epson L-110": instruktion, specifikationer, anmeldelser

Fremkomsten af nye udvikling er især vigtigt i højteknologiske industrier, som omfatter produktion af printere og lignende. Således spredning af laserprintere markerede en ny fase i udviklingen af multifunktionsenheder af denne type. Men uden at afvige fra de nye retninger, udviklere af virksomheden "Epson" er stadig bruges, og fordelene bliver klassiske udvikling. Dette gælder til inkjet enheder, der er i de nye versioner leveres med kontinuerlige mekanismer blækbeholder. En af de mest fremtrædende repræsentanter for denne serie, døbt "Print Factory" er printerens "Epson L-110", som ikke kræver regelmæssig opdatering af patroner.

Generel information om modellen

L110 model repræsenterer ledelsen ergonomisk og kompakt størrelse 4-farve printer forsynet med en 70-ml fartøjer til blæk. Det usædvanlige design af enheden gør det muligt at arbejde med dokumenter på minimale omkostninger. I dette tilfælde udskriftskvaliteten af "Epson L-110" opretholder en anstændig standard, typisk for et budget hjem udstyr. Faktisk er den vigtigste træk ved denne model er den opgivelse af traditionelle patroner, der tidligere var tegnede sig for størstedelen af omkostningerne til vedligeholdelse af udstyr.

På grund af tilstedeværelsen af tre beholdere til cyan, magenta og gule farver, kan brugeren producere omkring 7500 farvedokumenter. En container med sort maling muliggør udskrivning 4500 ark i A4-format. Trods den forholdsvis nye design, gennemførelsesmekanismer, distribution og anvendelse af blæk "Epson L-110" fungerer godt og pålideligt. I denne del af brugeren kræver et minimum deltagelse i blækket påfyldningsprocessen. Skaberne ønskede at forenkle operationelle processer, hvilket resulterer i et ergonomisk design vendt og optimeret til økonomi og pålidelighed.

tekniske egenskaber

Modellen er en moderne serie af printere, men på mange måder det kan spores tilhører traditionelle jet-enheder. Grundlæggende er det angår udformning og udførelse af den tekniske del "Epson L-110." Kendetegnene for denne printer er som følger:

 • Papirstørrelse - A4 (maksimum).
 • Print opløsning - 5760x1440 dpi.
 • Drop beløb - op til 3 mp.
 • Hastighed produkt monokrom udskrivning - 27 sider / min.
 • Hastigheden af farveprint - 15 sider / min.
 • Print hastighed billeder i formatet 10x15 cm - 69 sekunder.
 • Power - 10 watt.
 • Enhed bredde - 472 mm.
 • Højde - 130 mm.
 • Dybde - 222 mm.
 • Vægt - 2,7 mm.

Selv fyldet primært er fokuseret på den klassiske princip om udskrivning, driftsresultater er imponerende mange brugere. Og det er ikke at nævne resten af de fordele, med henblik på at nå dette, "Epson", udviklere er tilbage til tanken om en inkjet-printer. Igen, vi taler om at spare på forbrugsstoffer.

Funktionalitet og muligheder

Enheden udfører alle de grundlæggende opgaver i forbindelse med udskrivning derhjemme. Så bortset fra den traditionelle skabelse af tekstdokumenter, kan du arbejde med populære foto formater ved hjælp farvet blæk. Hertil kommer, og det giver mulighed for at udskrive på ruller. Arbejdsgangen er støttet af afbalancerede blæk flow mekanismer, der forenkler og tekniske gennemførelse. Samtidig modifikation "Epson L-110" frataget moderne er valgfri, som er til stede i de billigere modeller. For eksempel har fabrikanten ikke tilvejebragt et touch kontrolpanel, flydende krystaller, samt muligheden for at udskrive uden tilslutning til en computer. Af den måde, er trådløse teknologier i stigende grad anvendes i laserprintere, er heller ikke påvirket af denne model. For ikke at nævne manglen på basale funktioner som at udføre dobbeltsidet udskrivning. Imidlertid er denne funktion ikke påkrævet for dette niveau printere.

VEJLEDNING ledelse

Arbejdet begynder med tilslutning af printeren til computeren med et særligt interface. På dette tidspunkt, skal udstyret også være tilsluttet netværket via strømforsyningen. Direkte styret af knapper. Det er bemærkelsesværdigt, at udviklerne har givet i alt fire vigtigste knapper. En sådan anvendes til at tænde / slukke enheden, mens andre er multifunktionelle. Med deres hjælp, brugeren starter og stopper udskrivningen, kontrollerer status for dysen, producerer beslaglæggelse fastklemte papir osv Det er også værd at bemærke indikatoren, som er udstyret med en printer "Epson L-110." Guide bemærker, at lamperne med de tilsvarende symboler lyser når enheden fanger flere ark, og når løbet tør for papir eller blæk.

Håndtering blæk guide

Mens skaberne af inkjet-printer patroner opgivet, ejeren stadig lejlighedsvis har at gøre med den særlige spray-maling, som er fyldt med den passende kapacitet i printeren. skal standses til genfyldning beholder og slukke alle de nuværende arbejdsgang, derefter fjerne blokken, som indeholder blækbeholderen. Så skal du trække proppen i flasken maling, som vil fylde containere "Epson L-110" til gengæld. Fra blok skal fjerne beholderen og hæld den derefter til den tilsvarende farve blæk. Afhængig af mængden af dåser af maling kan forblive selv efter genopfyldning. Derfor skal du ikke smide hætter. De kan sikkert lukke flasken og lad det indtil den næste opdatering af containere.

Servicehåndbogen printer

Selvom de nye funktioner bruges i printeren beskedent nok, har virksomheden taget sig af gennemførelsen af effektive diagnostiske systemer. Navnlig skal påvisning af lav kvalitet udskrivning med mellemrum, prikker og andre defekter bruge en speciel nytte til at kontrollere dysehovedet "Epson L-110." Instruktioner anbefaler også brugen af et program til rensning af dyser i tilfælde af systemfejl i trykprocessen. Nogle gange hjælper det og kalibrering af printhoveder, men under alle omstændigheder at kvaliteten af de mekanismer, afhænger i høj grad af, hvordan forsyninger bruges korrekt.

Positive Printer anmeldelser

Som producenten, at printeren udskriver i høj kvalitet til lave økonomiske omkostninger. Mange brugere sætter pris på den implementeres løbende blæk forsyningssystem. Hvis før sådanne anordninger blev gjort alvorlige fejl i nyt corporate design idé har næsten ingen fejl. For eksempel blev hjemmelavede kontinuerlig udskrivning mekanismer ledsaget af tab af blæk og snavs. Disse mangler fuldstændig blottet model "Epson L-110", Anmeldelser af hvilke Bemærk den høje hastighed teknologi, pålidelighed og sikkerhed i miljømæssigt.

negative anmeldelser

Selve linje "Print Factory" er placeret som en moderne tilgang til udvikling af printere, selvom den er baseret på forældede principper i MFIer. Med alle de fordele, som har gjort det muligt at gennemføre den teknologi kontinuerlig blæk forsyning, og mange brugere har rapporteret svagheder i disse printere. For eksempel er støj understreges, varigheden af trykprocessen og greb papiret, med hvilken den værste side berømte printer "Epson L-110." Anmeldelser tyder på, at det arbejde, som papiret er den mest sårbare punkt i modellen. Teknik bogstaveligt zazhevyvaet ark, og i nogle tilfælde foretager optagelsen af et par stykker ad gangen.

konklusion

Modellen kan være en alvorlig erstatning for dyre laserprinter, hvis udskriftskvaliteten bliver altafgørende. Når printeren er "Epson L-110" samt sæt og workflow giver en rimelig god resultat. Og det gælder ikke kun for almindelige tekstdokumenter, men også til billederne. De vigtigste ting - at bruge mærkevarer og egnet til de særlige kendetegn ved leverancer. Imidlertid er teknikken beskrevet fordele i at arbejde med små volumener af materiale. Til kontor driftstilstand, der kræver høj ydeevne, denne mulighed er usandsynligt at passe. Faktum er, at selv med vedligeholdelse regler er en risiko for at få en forsinkelse i trykprocessen grundet en mislykket tilfangetagelsen af papir. Men med hensyn til at minimere omkostninger, denne mulighed er stadig velegnet til produktive opgaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.