ComputereUdstyr

AMD A8-6410 processor: funktioner og anmeldelser

AMD A8-6410 - det er quad-core processor, som er specielt designet til billige bærbare computere. Koden navnet på de hardware-komponenter - Beema. AMD A8-6410 CPU har følgende karakteristika: teplopaket tilvejebragt ved 15 W, frekvens ligger direkte i området på 2000 MHz.

Det har transistorer 930 Mill. For at forstå mere detaljeret i den illustrerede konfiguration, overveje de grundlæggende funktioner og features.

grundlæggende funktioner

Intelligent hukommelse tilvejebragt i processoren kun 6 MV, så AMD A8-6410 karakteristika ikke er for høj. Direkte til basissystemet udnyttes dynamisk. Således er indretningen i stand til at løse komplekse problemer. Intelligent hukommelse af processoren er nært beslægtet med arkitekturen. Også, særlig opmærksomhed fortjener MI-bus-enhed. Det er beregnet til udveksling af data. Især det giver dig mulighed for at videregive oplysninger til en personlig computer-udstyr. Da systemet bussen bruges NE.

Parameter når sit ur 5MHz. Interfacet i dette tilfælde gives MI. Alle operativsystemer processer er på bundkortet. I dette tilfælde et grundlæggende sæt af kommando-system er til rådighed. Det er et sæt af instruktioner, der giver dig mulighed for at udføre forskellige opgaver. Særlig opmærksomhed fortjener vektor processor udvidelser, der er installeret Series 2.0. De er et sæt af integrerede løsninger.

produktivitet

AMD-processor A8-6410 (2 GHz) kan samtidig understøtte maksimalt fire strømme. Takket være denne gode resultater til rådighed. Også antallet af streams påvirker behandlingshastighed. Dette opnås ved hjælp af softwaren. For at løse komplekse problemer er der mange anvisninger. Behandling af deres kerne engageret.

Apropos CPU parametre vigtige at bemærke display clockfrekvens. Det påvirker ikke kun på design kapacitet, men også af hastigheden på computing operationer. Hvis vi betragter den grundlæggende klokfrekvens, det er på omkring 3,4 GHz. Faktisk er den nævnte parameter er det beregnede punkt. Det afhænger af basen frekvens i første omgang på driftscyklusser. I dette tilfælde CPU'en 84 når en magt limit watt. På grund af dette, AMD A8-6410 har gode anmeldelser.

Anmeldelser af hukommelse-specifikation

Da hukommelsen i processoren forudsat meget sagt model kan understøtte flere formater. Det er også vigtigt at bemærke, at det maksimale antal kanaler i anordningen 2. I dette tilfælde PP2 format holdes 1,5 V. Umiddelbart CPU enkelt kanal hukommelse læses. Parameter båndbredde er på 25 GB per sekund. Hvis du mener bedømmelser af eksperter med forskellige programmer, kan du arbejde forholdsvis hurtigt.

Også den båndbredde parameter påvirker hastigheden af at læse oplysninger. I dette tilfælde aktiveres den dobbelte kanal processor hukommelse. Direkte korrektion kodesystem er taget i betragtning. Men AMD A8-6410 processor har anmeldelser og negativ. Flex hukommelse sagde CPU, desværre, ikke understøtter. Således, at dataene ECC ikke er muligt passere. Men dette har alle de nødvendige CPU til at opdage interne fejl.

Specifikationer grafik

Hvis vi taler om generelle indstillinger, er det vigtigt at bemærke, at frekvensen af den grafiske udformning af denne model er på 350 Hz. I dette tilfælde indeks rendreninga ganske høj. Direkte basis clockfrekvens er bundet direkte til grafikkortet undersystem.

Alligevel er det vigtigt at tage hensyn til støtte til forskellige formater. Taler om 1,4 N opløsning, i dette tilfælde frekvensen parameter på 4096 til 2304 pixels er lig med 24 Hz. At støtte processoren anvendes MMI interface. På den ene pixel har 24 bits. Direkte på udformningen af arkitekturen påvirker systemets skærmopløsning.

Understøttelse af DirectX

Apropos grafik platform, er det vigtigt at nævne støtte fra "direkte". I dette tilfælde er det tager højde for den specifikke indsamlingsprogram. Med støtte fra "direkte" -serien 11.1, er beregningen ikke tager meget tid multimedie opgaver. Direkte sprog "Libera" sagde processoren læser.

For at vise de tre-dimensionel grafik er yderst vigtigt. Ved hastigheden på video konvertering teknologi påvirker "Quick Video". Det accelererer også processen med at redigere filer, så AMD A8-6410 APU har positive anmeldelser. Teknologi "intro 3D" er designet specielt til at arbejde med formatet "Blu-ray".

udvidelsesmuligheder

AMD A8-6410 processor udgave af "Express" serien understøtter 3.0. På behandlingen hastighed, dette system påvirker ganske kraftigt. Direkte bus denne model har høj opløsning. For at tilslutte udstyret til en pc er yderst vigtigt.

Hvis vi ser på konfigurationen af "Express" 1.16, derefter datapakken overførselshastighed er ikke meget påvirket. I dette tilfælde begrænser strømningskanalerne. Resultatet er god kommunikation med PC-enheder. Samlet specificeret udgave understøtter op til fem kanaler. Nogle af dem er udelukkende rettet mod alarmen. De resterende kanaler anvendes til datatransmission. De er koordineret på bekostning af den grundlæggende modul.

specifikationer krop

Boliger i AMD A8-6410 processor er forsynet med 37,5 mm. Den kritiske temperatur det kan modstå ved 72 grader. I dette tilfælde fjernvarmenettet tilvejebragt af producenten. Direkte litografisk platform, der anvendes IC-serien. Stik A1150 Denne processor understøtter. Pålidelig forbindelse til bundkortet er leveret af teknologi "Flygtede". Også denne CPU forskellige muligheder for at opretholde den elektriske forbindelse til bundkortet.

forbedret teknologi

Kommercielt tilgængeligt CPU AMD A8-6410 teknologi kan forbedre ydeevnen af enheden betydeligt. Opmærksomhed i første omgang fortjener system "Turbo Boost". Sæt den i den serie 2.0-modellen. For at øge hyppigheden af processoren , det passer perfekt. I dette tilfælde tager hensyn til forskellen mellem den nominelle værdi og maksimumværdier af systemet. For at reducere enhedens strømforbrug er også brugt.

En anden teknologi "Turbo Boost" bruges til overclocking. Dette gøres ved at hæve grænsen frekvens indeks. der er en "Pro" program for at sikre systemets sikkerhed. Det er et helt sæt af værktøjer til at løse vigtige problemer. Især er den i stand til at reducere risikoen for at inficere filer fra forskellige vira. Og "Pro" system kan hjælpe software udstyr. Til fin-beskyttelse Websteder, det passer perfekt. I dette tilfælde er de personlige data for brugeren beskyttet.

Hyper-teknologi

Teknologi "Hyper" i AMD A8-6410 CPU er designet til at øge hastigheden på databehandling. I dette tilfælde, det kommer til at forbedre de fysiske parametre af kernen. For flertrådede programmer, sagde teknologien passer perfekt. processoren er meget hurtigere. I dette energisystem bærer lidt.

For input-output-data til CPU har en særlig teknologi, men det navn den bærer TX. Dette system er velegnet til at understøtte virtualisering. Det virker på grundlag af arkitektur "A-32". I dette tilfælde, "Itanium" funktionen leveres til CPU'en. For at øge sikkerheden, er det også velegnet. systemets pålidelighed ved brug af "Hyper" er stærkt forøget. I et virtuelt miljø, overføres data hurtigt nok.

system tabeller

"Teybls" System AMD A8-6410 CPU understøttet. Mange mennesker det kaldes teknologi "Anden adresse". Dens formål er at fremskynde virtualiserede applikationer. Hvis du mener de anmeldelser af eksperter, intensiteten af brug af enheden ved hjælp af kraftige stigninger. Det virker kun på TX-platformen.

"Hyper" funktionen i dette tilfælde er fastsat. Men en ulempe ved teknologien er den store strømforbrug. Samtidig, at systemet reducerer batteriets levetid. hardware processor til at optimere systemet, når "Anden adresse" er ikke involveret.

Databeskyttelse Technology

Denne teknologi omfatter en række forskellige værktøjer. Især er det vigtigt at nævne AE-systemet. Hun siger til datakryptering. Også AE-systemet kan løse en masse problemer på afkodning værdier. Med kryptografiske applikationer, kan det arbejde. Derudover AE system har evnen til at udføre datakryptering gruppe.

Der er et separat system til at generere tilfældige tal, som kaldes "Kay." Først og fremmest giver det dig mulighed for hurtigt nok til at udføre autentificeret kryptering. Som "Kay" system til at skabe unikke kombinationer af tal. Det er ofte bruges til at forbedre algoritmerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.