Mad og drikkevarerSupper

Ært suppe med røget kød: subtile smag af det guddommelige

Ært suppe med røget ... Hvad kunne være lækrere, rigere og mere nyttigt end denne parabol? Det er især populær i den kolde årstid, som det har, ud over alle andre fordele, og stadig opvarmning egenskaber. Ært suppe med røget kød - en opskrift, der er i den kulinariske notebooks og bøger af mange husmødre. Efter alt, er det let at lave mad, alle de produkter, der kræves til dette er til rådighed, og mænd generelt beundre dem. Ært suppe er et dyrt skålen, som anses for tilstrækkelig nærende og har fremragende smag.

Før du finde ud af at lave mad ærtesuppe med røget kød, det er at forstå, men da han først dukkede op? De forsikringer af historikerne, er denne parabol spist i mange århundreder. Anyway BC håndværkere har kunne lave mad noget som suppe, som vi i dag kender og elsker. Mange mennesker elsker at spise om vinteren, netop fordi det var svært at finde en anden kilde til protein. I alle lande, fra Holland, Sverige, Tyskland og slutter Storbritannien har deres egne opskrifter som lækre retter. Tidligere blev ærtesuppe forbundet kun med repræsentanter for de lavere lag af samfundet, da alle dets ingredienser koste billig, og mange har vokset dig selv.

I øjeblikket er ærtesuppe med røget virkelig kokken med tilføjelse af en række forskellige produkter. Grøntsager, tørrede ærter, urter, bacon, skinke, pølser - alt det vil gøre for at skabe en kulinarisk mesterværk. Men den mest lækre anses ærtesuppe med røget ribben. Som et resultat af denne parabol er helt utroligt, subtile smag, der bliver husket for en levetid. Ært suppe er normalt serveres varm med varmt brød.

Professionelle kokke er glade for at dele hemmeligheder sin forberedelse. Lad os for at opnå et godt resultat, er det på forhånd suge ærter i koldt vand i ca. 4-5 timer. Han vil blødgøre og tilberedningstiden vil være meget kortere. Nogle supper, mosede kartofler elskere foretrækker at bruge i slutningen af blenderen til at foretage en jævn konsistens. Denne skål er kildevæld folinsyre og fiber. Så hvis du ønsker at tilberede et helt måltid og ikke bruge en masse penge for dette, bør du vælge ært suppe med røget ribben.

Så her er en af de opskrifter, der vil hjælpe dig imponere venner og slægtninge. Brug pan (3 I), 700 g røget ribben (enhver, men ikke fedtholdige) 4 kartofler, gulerødder 2, en pære, en glas ært (tør), hvidløg fed, lidt solsikkeolie, krydderier.

Bør starte med, ærter blød i koldt vand i 5-6 timer, efter vask det. Dernæst trække det ud og sat i en gryde. Fyld med vand, vente, indtil det begynder at koge indholdet. Ærter skal koge i omkring to timer. Så er det nødvendigt at opdele ribbenene én efter én og sat i en gryde. Dernæst tilsæt hakkede kartofler. I mellemtiden, løg og gulerødder har brug for at overcook i en stegepande med vegetabilsk olie til de er gyldenbrune. I en gryde for ærter, ribben og kartofler sat zazharku, tilsæt salt indhold, peber og dække låget. I sidste ende er det værd at tilføje hvidløg, og derefter slukke for gassen. Ært suppe med røget skal trække i omkring en time. Til denne parabol kan serveres som hvidt frisk brød og kiks. Derudover har mange føje til det mayonnaise eller creme fraiche.

Således ærtesuppe med røget smag og tilstrækkeligt økonomisk. At købe grøntsager, har ribben og krydderier ikke gjort en bule i din familie budget. Men alle medlemmer af husstanden vil sætte pris på den subtile, rige smag, aroma af denne skål. Hvis du aldrig har forberedt ham hurtigst muligt rette op på denne forglemmelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.