Mad og drikkevarerSupper

Suppe med surkål: velsmagende, hjertelig og sund

Det viser sig, at suppen med surkål kan ses ikke kun i den russiske tabel. Hviderussere, ukrainere, litauere, rumænere og polakker også overveje det deres nationalret. Selvfølgelig, hver af de nationer, der er anført ovenfor, har sit eget særpræg og hemmeligheder for at gøre denne vidunderlige parabol.

Men vi vil tale om, hvordan man tilbereder kål suppe i Rusland. Dette kan bruges frisk, syltede og blomkål. I denne artikel vil vi se på alle tre opskrifter.

For at forberede suppen med surkål, er det nødvendigt at:

1) Forbered grøntsagerne og hak dem.

2) Suppen er baseret på nogen bouillon. Så koge bouillon, og omkring en halv time indtil den er klar til at sætte i sine grøntsager. I en stegepande steges finthakket løg og gulerødder, revet på et groft rivejern.

3) indhente fra banker sauerkraut, vaskes grundigt og klem. Så føje den til løg og gulerødder, som blev stegt i en gryde.

4) Mens grøntsagerne er kogt, skal du hurtigt skræl og riv roer, og kartofler skæres i små tern.

5) Kartofler sættes i kogende bouillon, og andre grøntsager simre ved svag varme, dækker tæt lukket. Når roerne vil være klar, er det også nødvendigt at sende i bouillon. Suppen med surkål tilføje peber og salt. Det er fortsat at bringe alt i kog og fjern fra varmen. Det er tilrådeligt at give en borscht i et par minutter derefter låget.

Suppe med surkål serveret med sure medium olie- og hvidløgsfed.

Den anden opskrift, vi tilbyder - en suppe med frisk kål. For at gøre det nødvendigt at tage et gennemsnit gulerod, 400 g frisk kål, tørrede urter, 4 kartofler, konserverede svampe, laurbærblad krydderier og.

Vi starter med det faktum, at fint shinkuem kål. Efter det, vi tager gulerødder, kartofler og skær dem i små tern. Disse grøntsager blandes grundigt sammen, og tilsæt derefter svampe og krydderier valgt. Alt dette er lagt ud i en dobbelt kedel og kogte i 30-40 minutter. I en konventionel pande, vil denne proces blive lang. Når grøntsagerne er klar, skal du forsigtigt vende skålen af grøntsager i den nederste lag af damper, hvor bouillon. For at sætte en laurbærblad og venter i 10 minutter, derefter til det under kølerhjelmen.

Ikke mindre velsmagende og sund parabol er grøntsagssuppe med blomkål. Han har en masse opskrifter og variationer. Men vi besluttede at vælge en let og nærende suppe, der er designet til børns kost. Den indeholder en række mineraler og vitaminer. For at forberede denne parabol, skal du bruge følgende produkter: 4 kartofler, løg, gulerødder gennemsnit på 300 gram blomkål, tomat, dild og 2 liter af vegetabilsk bouillon.

I den kogende bouillon på komfuret tilsæt skivede kartofler i små tern. Kog i 10 minutter. I løbet af denne tid, er du nødt til at hugge tomater og løg i tern og riv gulerødderne på et rivejern. Tag blomkål og begynde at demontere det i buketter. Til kartofler tilføje de resterende grøntsager (tomater sidste). Kog anden 7 minutter tilsættes finthakket dild og salt. Du kan sætte et lille stykke smør, hvis det ønskes. En lækker middag dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.