Mad og drikkevarerSupper

Et fad Lagman, noodle opskrift på Laghman.

Centralasiatiske fad Lagman populær i Kirgisistan, Kasakhstan, og Kina, især i provinserne Qinghai og Gansu, samt usbekere. Ikke mindre populære japanske version af denne skål, kaldes det "ramen". I Rusland Lagman opskrift forberedelse oprindeligt leveret i de østlige restauranter, og nu russerne forbereder det derhjemme.

Lagman er normalt fremstillet af kød, der især bruges lam, grøntsager og særlige lange nudler. Det er værd at nævne, at Laghman nudler til strækninger på en særlig måde, så dejen brik for at få en lang tråd. Hvis der er en bestand, så en fad Lagman er suppen, hvis fremstillet ved andre midler, så færdig fad - noodle med komplekse stopning og sovs. Som regel Lagman, opskriften indeholder følgende grøntsager: peberfrugter, bønner, løg, aubergine, gulerødder, radiser. Blandingen blev anvendt som krydderi bitter, rød peber og hvidløg, som hældes kogende solsikkeolie. Som regel Lagman, opskriften består af krydderier og krydderurter, og spiser det med spisepinde. Den består af to separate dele af tilberedte: nudler og kød gryderet med grøntsager. Til skål har sin egen unikke smag for Laghman nudler forberedt dig selv: æltede dej skæres i stykker, som rulles i stave. Yderligere sticks strakt gentagne gange, tilføjer samtidig i halve.

For Laghman, brygget i usbekisk har vi brug for følgende produkter: mel, æg, salt, vand, kød, løg, vegetabilsk olie, gulerødder, tomater, kartofler, hvidløg, sød peber, koriander, krydderier.

Nudler til vores retter kan du lave mad selv, men du kan bruge spaghetti. For nudlerne skal ælte dejen fra mel, salt, æg og vand. Så lad os give det en sfærisk form, dækket med en klud, lad det stå i ca 15 minutter er nødvendigt yderligere at tynde dejen og rul roll roll. Cut rullet rulle på tværs og derved opnå nudler. Færdige pasta nødt til at koge i lidt saltet vand. Bouillonen hældt fra, og nudler kastet tilbage i en si.

Vi går videre til tilberedning af kød med grøntsager. Kartofler skal gulerødder og kød skæres i små terninger, peberfrugt, skæres i ringe og hak hvidløg fint. Kødet er stegt i vegetabilsk olie i første omgang. Så snart det dannede en skorpe, er det nødvendigt at tilføje de tomater og løg, dæk med låg og lad det simre i et par minutter, tilsæt derefter i gryden de resterende grøntsager, salt og tilsæt krydderier efter smag, volem bouillon ud af nudler, bland det hele, dække med et låg og der er afsat gryderet møre over medium varme.

Den færdige fad bør serveres i dybe bakker. Nudler er fastlagt i bunden af skålen, og på toppen du har brug for at fordele kødet til grøntsagerne, drys den færdige fad med grønne og hakket hvidløg. Det er tilrådeligt at spise denne parabol sammen med usbekiske brød og grøn te.

Forbered en anden Lagman, hans opskrift er lidt anderledes end den forrige.

Nudler fremstillet på samme måde som beskrevet tidligere. Yderligere koge det, bliver vi kastet tilbage i et dørslag og vaskes med koldt vand.

Grøntsager skæres i små stykker og steges i olie indtil de er møre. På dette tidspunkt, kødet skåret i små kiler, bland det med grøntsagerne og steg igen. Hvidløg skal finthakket, skiver tomater, volem dem kødbouillon, salt, peber, og sæt den fremkomne blanding til stegte fødevarer og ulme ved svag varme indtil de er møre.

Nudler er nødvendigt at sætte i en dyb skål, hæld saucen jævnt dække dampet grøntsager med kød og drys med krydderurter. Velbekomme.

Mange muligheder for madlavning Laghman, og vi diskuterede netop de muligheder, der er ikke svært at forberede sig på at nå frem til en meget velsmagende og tilfredsstillende fad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.