Mad og drikkevarerSupper

Madlavning suppe i en blender: opskrift velsmagende suppe med svampe

For ikke så længe siden, vi, at piske eller blande nogen af de produkter, der anvendes ved almindelig gaffel, som krævede en betydelig indsats, især hvis vægten skulle piskes til en tyk skum. Nu kommer vi til ved hjælp af mixere og blendere, som stærkt forenklet opgaven. Ethvert arbejde er ikke nødvendigt at koge suppen i en blender, opskriften som er heller ikke for tidskrævende. Jeg smed de nødvendige produkter, trykket på en knap, vælge den ønskede hastighed, der afhænger af graden af slå, - et par sekunder - og kartoffelmos eller for eksempel en cocktail forberedt.

Selvfølgelig, med henblik på at forberede suppen i en blender, opskriften vil blive drøftet i denne artikel er blot et par af de pisket produkt. Ved hjælp af en blender - dette er et af de sidste trin i udarbejdelsen af suppen. For at starte noget arbejde med produkterne. En ret, som vi vil være utrolig velsmagende og mørt, kan du roligt kalde det suppe-creme. Men ... det vigtigste først. Så forberede suppe med svampe. Blender, indtil du kan fjerne. Til at begynde, forberede de nødvendige produkter:

 • friske svampe - 600 g;
 • 2 løg;
 • smør - 50 g;
 • 2 spiseskefulde mel;
 • klar kyllingesuppe - 500-600 ml;
 • 200 ml fløde - noget fedt;
 • salt og peber - efter smag;
 • til uddeling til bordet - kiks, friske krydderurter.

Du kan begynde at forberede suppen i en blender. Opskriften er meget simpel, jeg tror, at det fremgår af sammensætningen af produkterne. Og mens mange, ser på en suppe konsistens, tror, at det kun vil være i stand til at lave mad oplevet i madlavning mand, i virkeligheden, at hele processen involverer kun et par enkle trin:

 1. Hakkede løg. Små, men det er ikke så vigtigt - fordi så alle vi gør nu, vil male og blend indtil cremet. Løg Svits.
 2. Champignons hakke og tilføje til løgene til brun. Hvis du bruger ikke kun svampe, men flere svampe, såsom svampe eller hvid, så er det bedre at pre-kog, og først derefter steger. Steg svampene brug indtil fuldt kogte, er den resulterende væske fordampet behøver ikke - intet er tabt, hele champignon saft går i suppen med svampe.
 3. I en gryde, som du har forberedt til madlavning suppe, kartoffelmos, smelte smør. Føj til melet og steg det en lille smule.
 4. Forsigtigt, under konstant omrøring, hæld bouillonen til mel fremstillet.
 5. Føje til den resulterende bouillon fortykkede blanding blev tidligere stegte svampe og løg. Alle produkter, der er nødvendige for at forberede suppen i en blender, opskriften, som vi bruger brugt. Kun cremen - de giver champignon suppe cremet smag og farve skygge, salt og krydderier.
 6. Nu kom turen til blenderen - piskeris grundigt indholdet i gryden, og derefter under konstant omrøring, koges den resulterende puré i 5 minutter.
 7. Tilsæt de øvrige ingredienser, og du vil se, hvordan man kan forvandle vores suppe. Oplev denne duft! Kog det i yderligere fem minutter, og sluk branden.
 8. En af de obligatoriske attributter puré suppe - kiks. Steg dem på forhånd ved hjælp af ovnen. Ved ansøgning til tabellen, hældes i en skål suppe frugtpuré croutoner og strimlet greens. Udover toppen, kan du sætte et par stykker af stegte svampe.

Opskrifter supper, puré i en blender er kendetegnet ved deres forskellighed. Suppe med svampe - dette er ikke den eneste ret, som kan tilberedes på denne måde. Lækre og nærende suppe lavet af mange slags grøntsager, korn, samt kød og fisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.