Mad og drikkevarerHovedret

Fordele og kalorieindhold vegetabilske olier

Har du nogensinde tænkt over, hvad der er den værdi, og kalorieindholdet i vegetabilske olier? Generelt, folk har tendens til at tro, at vegetabilsk olie - en solsikke, det er ikke helt sandt. Vegetabilske olier er alle olier af vegetabilsk oprindelse:

  • valnød olie;
  • solsikke;
  • hørfrø;
  • jordnød;
  • oliven;
  • olie, drue frø;
  • græskar;
  • majs;
  • hvedekimolie;
  • sesam et al.

Hver af disse olier har en brændværdi og indvirkning på den menneskelige krop, de indeholder umættede fedtsyrer, der er nødvendige for den normale udvikling af organismen, som ikke syntetiseres i det, og skal komme fra fødevarer. Sammensætningen af nogen af disse olier indbefatter triglycerider og fedtsyrer, voks og steroler. Mængden og tilstand materials data i olien er afhængige af deres gavnlige egenskaber og kvalitet. Det bør erindres, at den vegetabilske olie er nyttig til brug, så længe det ikke startede en irreversibel proces, oxidation, som er let identificeres ved fremkomsten af bitter smag.

Kalorie indhold af vegetabilske olier

Valnøddeolie er kendt som en god anti-inflammatorisk middel, det forbedrer blodcirkulationen og styrker immunforsvaret og er kilden til jod, zink og kobolt. Den indeholder vitaminer af gruppe P, og B og C, A og E. Ligeledes valnøddeolie, der anvendes til behandling og forebyggelse af sygdomme i det endokrine system. Kaloriefattige spiseskefuld vegetabilsk olie valnød er ca. 71 kcal.

Solsikkeolie er en af de almindeligt anvendte vegetabilske fedtstoffer. Det bruges til stegning, bagning, salatdressinger, og mange andre formål. I medicin, er denne olie anvendes til forebyggelse og behandling af sygdomme i mave-tarmkanalen, lever, vaskulær sygdom, tandsmerter og mange andre sygdomme. Solsikkeolie indeholdende essentielle fedtsyrer, såsom linolensyre og linolsyre, som er nødvendige for dannelsen af cellevægge i kroppen og den korrekte funktion af hjernen. te Calorie øse af vegetabilsk solsikkeolie - 45 kcal.

Olivenolie er primært betragtes som en kost og bruges ofte til salater. Denne olie indeholder fedtsyrer omega-7 og omega-9, omega-6, såvel som alle de nødvendige vitaminer. I medicin, olivenolie bruges til at styrke knogler og muskler, normalisering af det kardiovaskulære system, det renser kroppen mod frie radikaler og toksiner, normaliserer fordøjelsen. Kaloriefattige vegetabilske olier fra grønne eller modne oliven er ca 883 kcal. spiser fortrinsvis uraffineret olivenolie, selvom risikoen for oxidation er noget højere.

Kalorie indhold af vegetabilske olier af sesam og græskar er 897 kcal, linolie - 857 kalorier, jordnød - 920. Alle vegetabilske olier i deres velsmagende og sund, og deres daglige forbrug er nødvendig for både barnet og den voksne organisme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.