FormationSprog

Ordet "stadig" - hvad ordklasse på russisk?

Ordet "stadig" - hvad ordklasse? Svaret på et spørgsmål, du får fra materialer, der leveres af artiklen. Derudover vil vi fortælle dig, at alle er en del af talen, hvilke attributter det har.

oversigt

"Stadig" - hvilken del af talen? Før besvarelsen af dette spørgsmål, er det nødvendigt at tale om det faktum, at absolut alle ord det russiske sprog kan opdeles i særprægede, der officielt kaldes ordklasser. Desuden er hver af dem har sine egne særlige kendetegn, i tre grupper:

 • fælles grammatiske betydninger, dvs. de værdier, der er den samme for alle ordene i det russiske sprog, der tilhører samme ordklasse;
 • morfologiske træk (sag ansigt, køn, alder og antal og deklinationen og konjugering);
 • syntaktiske funktioner (evne ord relateret til den samme del af talen, være sikker på sætningen, samt de særlige kendetegn ved deres forbindelse med andre ord).

Hvilke grupper af ordklasser findes på russisk?

For at forstå, hvad ordklasse er "stadig", bør du finde ud af, hvilke grupper generelt opdelt alle ordene i det russiske sprog.

Så kan de vedrører:

 • Separate dele af talen (eller såkaldt signifikant).
 • Office. Heriblandt forholdsord og partikler.

Det skal også bemærkes, at i visse kategorier omfatter dele af talen og tilråb.

En uafhængig gruppe (ordklasse)

Svar på spørgsmålet om, hvorvidt "mere" - som en del af talen, er forholdsvis let. Men først skal det siges, at ordet kan behandles som en betydelig gruppe, og til tjenesten. I den forbindelse er det kræver særlig opmærksomhed på den undersøgte kontekst.

Således kunne fastslå hvilke ordklasse ordet "mere", er det nødvendigt at anføre alle de eksisterende dele af talen (uafhængig) i den russiske sprog, såvel som deres spørgsmål:

 • Navneord. Kaldet ordklasse besvarer følgende spørgsmål: "Hvem?" Og "Hvad?" Her er nogle eksempler: Girl, mor, onkel, tante, dreng, stol, spejl, vindue, væg, maleri, maskine og så videre.
 • Verbet. Han svarer på følgende spørgsmål: "hvad de skal gøre" og "hvad de skal gøre" Her er nogle eksempler: kritisere, at gå, at danse, til at hjælpe, til at flygte, til at væve, til at bære, at bære, for at undslippe, at så, at overhale, til at afvise og så videre.
 • Adjektiv. Det besvarer følgende spørgsmål: "hvordan", "hvad er",,, "Hvilket", "hvis" Her er nogle eksempler "Hvad?" "En?": Dårlig, god, smuk, sød, bil, Tannin , min fars.
 • Numeral. Sagde ordklasse besvarer følgende spørgsmål: "hvem?", "Hvor meget?" Her er et par eksempler: den sjette, fire, fem, seks, otte, tolv, og så videre.
 • Biord. Denne del af talen besvarer følgende spørgsmål: "hvordan?", "Hvor?", "Hvornår?" Osv Her er nogle eksempler :. Hot tæt, i morgen.
 • Pronomen. "? A" Denne del af talen besvarer følgende spørgsmål :. "Hvor meget", "hvordan", etc. Her er et par eksempler: Det er dig, så som din og andre.
 • Kommunion. Det besvarer følgende spørgsmål: "Hvad" ( "? Hvad skal jeg gøre" Og "Hvad at gøre"), osv Her er nogle eksempler :. Dreaming der gik, gå, vandre, tabt i tanke, og så videre.
 • Gerund-. Denne del af talen besvarer følgende spørgsmål: "hvordan?", "Hvad laver?", "Hvad gør jeg?" Osv Her er nogle eksempler :. Vanding, beslutter.

Ordet "stadig" - hvilken del af talen? Vi finder ud af sammen

Nu du kender alle de dele af talen, der findes i det russiske sprog. Desuden kan du sætte pris på næsten alle de spørgsmål, der vedrører dem. Det skal bemærkes, at disse oplysninger vil give dig mulighed for i høj grad lette søgningen efter et svar på et spørgsmål (ordklasse ordet "stadig").

Lad os analysere ordet "stadig"

For at bestemme den kategori af de navngivne ord, skal du omhyggeligt studere forslaget, hvor det bruges. For eksempel:

 • Giv mig en kartoffel.
 • Han er endnu ikke kommet.
 • Kom og besøg igen.
 • Jeg har stadig tid til bussen.
 • Månen skinnede endnu lysere.

Efter at have undersøgt den sammenhæng, denne måde nødt til at spørge: "Hvordan?" - endnu. Fra ovenstående oplysninger er kendt, at han var ansvarlig pronomen, gerund- og navngivning. Den første og sidste elimineres, idet ordet "stadig" ikke viser tegn på verbet og ikke er tegn på en person. Konklusion kan roligt blive trukket fra disse undtagelser, at det er et biord. Men en ny spørgsmålet: "Hvorfor i slutningen af et ord efter en sydende brev er ikke skrevet" o "og" e "?". Det faktum, at dette udtryk falder ind under kategorien af undtagelser.

Bestemt af partiklernes mere »

En del af talen - en særlig kategori af ord af det russiske sprog, som har både syntaktiske og morfologiske træk. Det skal bemærkes, at det samme udtryk i nogle tilfælde kan tilhøre helt forskellige kategorier. Disse bekymringer og ordet "endnu". Fordi der ud over adverbier i en sætning, kan den udtrykkes, og de sædvanlige partikel. Her er nogle eksempler:

 • Hun havde nogle væsel!
 • Hvor ellers vil kaste vores skæbne?
 • Spørg ham dette spørgsmål! - Hvad ellers?
 • Jeg kan ikke huske navnet på filmen. Der er Andrew Polyadkovsky spillet.

I disse sammenhænge, ordet "stadig" fungerer som en partikel. Hvad er årsagen? Det faktum, at partiklen ikke kan stille et spørgsmål, som det drejer sig om udførelse af talen. Faktisk er dette faktum er den vigtigste forskel mellem adverbiet "stadig" og en partikel lignende i stavning og udtale.

For at opsummere

Nu ved du hvad ordklasse anvender et ord som "stadig". Det skal bemærkes, at disse oplysninger er særligt hjælpe dig, hvis du har brug for at identificere alle de medlemmer af et forslag. Husk på, at de mest almindelige adverbier tjener det som en omstændighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.