FormationGymnasier og universiteter

Universiteter Kirov: offentlige og kommercielle. Liste Kirov universiteter

Kirov - Ruslands største by med et udviklet uddannelsessystem. Deltagere, der ikke planlægger at flytte til en anden region af hensyn til undersøgelsen, er ganske let at vælge en passende institution. At valget var korrekt, er det nødvendigt at forstå, hvad universiteterne Kirov fortjener opmærksomhed i første omgang.

Vyatka State Agricultural Academy

Institution blev grundlagt i 1930. I næsten et århundrede Academy har opnået et stabilt niveau af kvalitet i uddannelse og har akkumuleret en imponerende database. Mange universiteter Kirov - regering, og institutionen er ikke en undtagelse. I akademiet kan du få en uddannelse inden for mekanisering af landbruget, veterinærvidenskab, agronomi, husdyr, service og vedligeholdelse af transportmidler, bilbranchen, økonomi, regnskab og biologi. Undervisningen personale på universitetet har mere end tre hundrede mennesker, hvoraf de fleste er kandidater eller læger for videnskab, som ikke kan, men peger på den højeste klasse af institutioner. Træning foregår som en fuld tid, og in absentia, derudover er der en aften mulighed. Det skal også bemærkes, at de studerende har mulighed for at øge kendskabet i forskerskolen.

Vyatka State University Humanistiske

Studerende, der ikke har nogen tilbøjelighed til at eksakte videnskaber, er det værd at være opmærksom på sproglige eller økonomiske universiteter. Kirov prale flere af disse institutioner, blandt hvilke skiller sig ud VGGU. Dette universitet blev grundlagt i 1914 og har været igennem mange forandringer. Der er særlige præsenterer matematiske metoder og forskning, handel, ledelse, administration, regnskab og revision, social pædagogik, metodik af primær uddannelse, førskole psykologi, teknologi, datalogi, lingvistik og interkulturel kommunikation, fysisk kultur, filologi, jura, historie, kulturstudier, psykologi, økologi, geografi, biologi, kemi, fysik og matematik. I VGGU lære både på fuld tid og korrespondance, er det muligt at opgradere skole. Undervisningen personale omfatter kun højt kvalificerede forskere og undervisere.

Vyatka State University

Opremse Universiteter Kirov, for ikke at nævne VSU. Denne uddannelsesinstitution blev grundlagt i 1963, og i 2010 kom ind i listen over de halvtreds bedste universiteter i Den Russiske Føderation. Dette universitet kan trænes på flere områder. Det er områder som handel, fabrik elektrisk udstyr, industrielle magt og matematiske metoder til operationer forskning i økonomi. Ved afslutningen af uddannelsen, de studerende får en specialist kvalifikation i deres valgte område. Undervisningen personale omfatter mere end fire hundrede mand, mens hver tiende - PhD. Ligesom andre universiteter Kirov, VSU tilbyder fuld tid og korrespondance former for træning, derudover er der også en kombineret version med klasser om aftenen.

Kirov State Medical Academy of Federal Agency for Healthcare og social udvikling

Universiteter Kirov, som er stor nok liste, kan ofte prale af en lang tradition for eksistens. Medical Academy, på den anden side, blev grundlagt for ikke så længe siden, i 1987. Det betyder dog ikke gøre institutionen mindre prestigefyldte. Akademiet uddanner specialister på områder som pædiatri, almen medicin og socialt arbejde. Medicinske Specialiteter lov at udvikle sig alene på fuld tid. Socialarbejdere og forberede korrespondance kurser. Hertil kommer, på samme måde, eleverne trænes merchandising fakultet sygepleje, statslige og kommunale forvaltning. Specialister Medical Sciences kan fortsætte deres studier i graduate skole, vælger sådanne ting som kirurgi, fysiologi, neurologiske eller infektionssygdomme, samt mange andre. Studerende med høj score i den forenet stat eksamen får mulighed for at studere gratis.

Kirov Instituttet for Fremmedsprog

Fremtidige sprogforskere er primært interesseret i liberale kunst gymnasier Kirov. Specialiteter, der tilbyder sådanne skoler omfatter normalt pædagogik og filologi. De, der ønsker at blive en højt kvalificeret oversætter, skal du være opmærksom på KIIYA. Det er her, at du fuldt ud kan beherske teorien om oversættelse. Uddannelse foregår udelukkende i person. Hver elev får en individuel tilgang er muligt, fordi det eneste universitet har ikke mere end to hundrede personer ad gangen.

Vyatka Social og Økonomisk Institut

Opremse Universiteter Kirov, er helt sikkert værd at nævne VSEI. Det er en privat uddannelsesinstitution, der blev grundlagt i 1993, men har allerede vist sig med den bedste hånd. VSEI tillid blandt de halvtreds bedste private uddannelsesinstitutioner i flere år. Instituttet kan få en uddannelse i emner som idræt, økonomi, psykologi, skatter og afgifter, den globale økonomi og retsvidenskab. Ved afslutningen modtager den studerende den akademiske titel bachelor og bliver en kvalificeret tekniker. Undervisningen personale på dette lille uddannelsesinstitution omfatter tres-to fagfolk, hvoraf fem er ph.d.er, og enogtredive mennesker - ph.d.'er. I afdelingerne VSEI også beskæftiger to professorer og lektorer og nitten. Dette niveau af læreruddannelse giver denne uddannelsesinstitution til at garantere den højeste kvalitet af viden for hver ansøger i dette universitet. Uddannelse i VSEI udføres både på fuld tid og korrespondance. Alle interesserede kandidater har mulighed for at fortsætte deres uddannelse i forskerskolen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.