FormationGymnasier og universiteter

Bonch-Bruevich Universitet på St. Petersburg: fakulteter, adresse, foto, anmeldelser

Kendte og velrenommerede i branchen i St. Petersborg State University of Telekommunikation Bonch-tog højt kvalificerede signalørerne firs-fem år. Kvaliteten af de videregående uddannelser niveau - kandidater er ansat fuldstændigt og altid har mulighed for at gøre en strålende karriere. "Rossvyaz" er grundlægger af universitetet.

Mål og målsætninger

Bonch-Bruevich Universitet altid er og alle dens aktiviteter rettet mod gennemførelsen af statens politik på uddannelsesområdet - er tilgængeligheden og kvaliteten af uddannelse, som kræves af den innovative udvikling af økonomien og de aktuelle behov i samfundet. De vigtigste mål for arbejdet på universitetet uændret: det er en smedje af højtuddannede og højt kvalificerede fagfolk, der er i stand til faglig udvikling og mobilitet i de nye betingelser for udvikling af samfundet.

Datamatisering og udvikling af høje teknologier University Bonch-betragter som en prioritet. Systemet med at vurdere kvaliteten af de videregående uddannelser og efterspørgslen efter uddannelsesydelser. Implementere og reelt anvende nye informationstjenester, systemer og læring teknologier, elektroniske uddannelsesmæssige ressourcer i den nyeste generation. University Bonch-organiserer og adfærd anvendt forskning i kommunikation industri, og forbedre erhvervsuddannelserne.

historie

Tilbage i 1930, i Leningrad der var højere når tiden er inde. På grundlag af disse kurser, blev det besluttet at oprette et kollegium med speciale i telekommunikation og elektronik. Lidt senere blev den institution, omdøbt til Leningrad Elektrotekniske Institute, hvis berømmelse var stor i alle rum i Sovjetunionen. Endelig i 1994, har instituttet fået universitetsstatus, og nu er det hele i et land, kendt som University of Bonch-Bruevich St. Petersborg. Men i virkeligheden, i navnet på universitetet er meget længere - Sankt Petersborg State University of telekommunikation. prof. MA Bonch-Bruevich.

I dag har universitetet sammen med grenene - Arkhangelsk og St. Petersborg - trænet omkring ni tusinde studerende. Mere end et tusinde studerende hvert år er glade for at fylde det antal "bonchevtsev". De bedste specialister inden for telekommunikation, end dem, der transmitterer viden til studerende eller universitetet Bonch-eller nogen anden institution i branchen simpelthen ikke kender. Blandt de fire hundrede og halvtreds-tre lærere læger og to hundrede og halvfjerds kandidater. Derfor tjener det navnet på den Bonch-Bruevich Universitet, samles under vingen af en sådan et stærkt team.

struktur

Bonch-Bruevich University i St. Petersborg har et omfattende uddannelsesmæssige tjenester, der er hele tiden opdateret og forbedret læseplaner. I dag gennemførte uddannelse i femten områder, og mere end tyve specialiteter på humanitære, økonomiske og tekniske discipliner. Forbedring af kvaliteten af uddannelse, har SUT etableret et system på flere uddannelser: fra high school til college, fra college til universitet, hvor der er den samme kæde: fra bachelor til kandidatgrad fra kandidat i specialitet.

Efter endt uddannelse, kan du hæve uddannelsesniveauet i postgraduat og ph.d.-studier og, selvfølgelig, på bekostning af de eksisterende uddannelsesprogrammer. Fuldtids studerende, borgere i Rusland, kan blive trænet i et særligt program for Institut for Militære Studier, hvor der er gennemført uddannelse af reserveofficerer. Samlet antal elever - mere end 6417 mennesker, herunder op til tres-fem procent af de studerende-statsansatte. University of St. Petersborg Bonch-Bruevich hensigt yderligere at forbedre programmet, hvor de studerende bliver undervist, samt at hæve niveauet for uddannelse, som de modtager.

videnskab

Siden 2009 har han været med succes opererer i universitetets videnskab og isssledovatelsky Innovation Centre, etableret med det formål at indføre den videnskabelige udvikling i erhvervslivet og industrien. Også lovende er tjenestestedet specialister i branchen, som producerer Universitet Bonch-Bruevich. Anmeldelser af kandidater fra dette universitet er altid positiv, fordi de studerende bliver undervist her har udviklet innovative uddannelsesprogrammer er meget udbredt teknologi såkaldt projektbaseret læring, hvor viden opstår gennem forskning, gennem deltagelse i processer, hvor løse presserende videnskabelige og praktiske problemer, som virksomhederne og produktion.

I 1993 universitetet indgik en sammenslutning af europæiske universiteter og virksomheder i telekommunikation og informatik, og fungerede som dens stiftende medlem. I denne forening (EUNICE) omfatter førende specialiserede universiteter i Frankrig, Tyskland, Italien, Storbritannien, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz, Finland. Her er praktiseret udveksling af studerende mellem partneruniversiteter, fælles skriftlige afhandlinger, her er forskerne kandidatgrad-Euromaster. Universiteterne udveksle praktikanter og studerende, udføre forskning, seminarer, hvor der førende professorer og lærere besøger kolleger i udlandet.

Som studerende bor?

Stolt bærer navnet på den Bonch-Bruevich Universitet, akademiske bygninger og sovesale foto, som er knyttet, giver en behagelig læring og lever deres kæledyr. For at undersøge de omstændigheder, hvor der er studerende, der bliver nødt til at besøge mange forskellige og altid maleriske steder i Sankt Petersborg: i det historiske centrum af det, og i det hastigt voksende område af Neva.

Som kraftigt voksende høj bærer navnet på den berømte Radio- og en korrespondent medlem af det russiske videnskabsakademi M. A. Bonch-Bruevich University, hvis adresse er: Prospect bolsjevikker, husnummer toogtyve.

Som studerende lærer?

Den første krop, i centrum af byen på Neva, indånder ro, visdom og antikken, begge er store, men som en moderne ny bygning i Nevsky distrikt! Der og mødelokaler, og store moderne publikum, og udstyret med alle nødvendige sportshal, og fyldt med videnskabelig og teknisk litteratur bibliotek og fremragende sovesal og fritidshjem.

Forelæsninger afholdes i elektronisk form på bekostning af multimedier publikum, studerende får adgang fra hvor som helst i verden. Fjernundervisning i dette universitet er ud over ros. Under hele campus trådløs internetadgang. Materiale effektivt fordøje, fordi udsendelsen af materiale med en stor skærm i klasseværelset kan duplikeres på en personlig computer. Foretaget nyhedsbrev, ændringer i tidsplanen, undervisningsmaterialer online. Således udstyret med fire og tredive og halvtreds-fire foredrag klasseværelser. Derudover er der halvfjerds-tre laboratorier, der er udstyret med som misundelse af enhver institution i branchen.

De studerende bor?

De studerende meget fuld liv, både kulturelt og socialt. Det spiller en vigtig rolle for elevrådet, at den studerende er aktiv fagforening, samarbejdsudvalg af udenlandske studerende. Universitetet er udgivet cirkulation avis under den faglige betegnelse "Signalman". Enhver studerende kan prøve at oprette en video studie og et videoklip, mediaprezentatsiyu eller tv-program. Du kan skrive scripts og udvikle historier koncept.

De grundlæggende virksomheder i industrien er i konstant og tæt kontakt med universitetet pædagogiske proces. Affiliate aktiviteter af mange virksomheder, studerende føler sig næsten hver dag, og ved hvert skridt, for eksempel, SRI "Telecommunication Systems", "Rostelecom", LONIIR, megafon, bedrift "Lentelefonstroy", "VimpelCom", "Tele 2" og mange, mange andre. Dette skyldes, at kandidater på alle disse selskaber forventer, jo flere kandidater opkaldt efter Bonch-Bruevich Universitet.

fakulteter

Af de ni fakulteter emphasis deltagere bruger RTS Institut - kommunikation radioteknologier. Eleverne har en tendens til at komme til kategorien "RS og B" - radio og tv. Her forbereder bachelorer, radio teknikere på profiler "audiovisuelt udstyr", "Radio", i retning af "informations- og kommunikationsteknologi Bachelor" undersøgelse af mobilkommunikation og digitalt tv. Masters i retning "radioer" profileret på "og audiovideosistemam Mediacommunications" og kun "radio", og i den anden retning hører profiler "systemer og radionetværk, radioudsendelser og," og "særlige radiosystemer".

På Institut for store metodologiske rammer, er tre undervisningslaboratorier studeret standarder, protokoller og metoder til planlægning UMTS-net, GSM, Wi-Fi. To laboratorier er fuldt udstyret med software og hardware, til at udforske processen med informationsoverførsel i eksisterende netværk og skabe nye mobilnet. undersøge Umiddelbart parametrene for radio modtagelse enheder, spørgsmålet om digital lydbehandling og radio, studerer audio broadcasting-signaler, lydudstyr og deres egenskaber, mobile systemer, stationære og særlig radio, jord- og satellitbaserede digitale radio- og tv-systemer og meget mere.

forskningsafdelingen

Denne afdeling af foredrag om de tre fakulteter - Tyve kurser udviklet af lærere i afdelingen og er fuldt udstyret med lærebøger. Her offentliggjort syvogtredive monografier, metodiske papirer og lærebøger, udgivet en bog, hvor der ikke er nogen analoger.

Blandt de virksomheder, der foretager fælles forskning med Institut for "RS og B" - den bekymring "Okeanpribor", "Ruby", "vektor", LONIIR, marts, af RIPR Institute of Navigation og tid, MTS, "Beeline", " Megafon "" Skylink "og mange andre. Med hensyn til undersøgelsen omfatter optimering af netværket planlægning, organisering af nye tjenester, forbedre kvaliteten af service abonnenter.

fakultetet IKSS

På Det Naturvidenskabelige "info-kommunikationsnet og systemer" eleverne glade for at gå til den afdeling PIiVT hvor beskæftiger sig med software engineering og digitale computerteknologi. Staten Institut for seks professorer og lektorer fra de syvogtyve lærere, det taler for sig selv. Der er tre computerrum er udstyret med nyeste computere, som er kombineret i en enkelt LAN. Adgang til internettet er der altid. I laboratorier mikroprocessor og digital teknologi, udvikle elevernes og test software moderne kommunikation.

fakultetet ISITO

Her studerer informationssystemer og teknologier næsten seks hundrede studerende og kandidatstuderende. højt kvalificerede lærere - tolv professorer, treogtredive lektor - arbejde på fakultetet tog bachelorer i tre retninger og mastere til to. På Det Naturvidenskabelige fire afdelinger. Videnskabelige og uddannelsesmæssige aktiviteter af fakultetets vedrører hovedsagelig informationsteknologi, automatisering og kontrolsystemer.

Her har udviklet Cisco Academy, er integreret i læringsprocessen, er klasser foretaget af lærere i antallet af certificerede instruktører i selskabet. Studerende, der med succes har mestret disse programmer har store fordele i beskæftigelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.