Kunst og underholdningKunst

Trin for trin tutorial: Sådan at tegne en ridder

I middelalderen, ridderne var adelsmænd og kongen selv. Under krigene havde de kæmpede bravt og med ære at forsvare grænserne for sit rige. Hver ridder forsøgte at trodse gerninger fortjener hæderlig berømmelse og herlighed. På grund af deres kærlighed, de stadig beundret samtidige.

Kunstnere af alle tid malede portrætter af heltene i rustning, og du ønsker at prøve? Baseret på de illustrerede instruktioner, vil du ikke kun lære at tegne en ridder, men efter et par minutter vil stolt udstille deres eget arbejde.

Før du begynder

Tage et godt stykke kraftigt papir (fx Whatman eller tegninger). Forbered hårdt blød grafit blyant, og endnu bedre - kul (solgt i specialforretninger), høj kvalitet viskelæder, lineal og skabelon (valgfrit).

Kig nøje på prøven. Det handler om, hvad du skal have:

trin 1

Sådan at tegne en ridder? Enhver mønster skal starte med en skitse. Det er det og vil gøre nu.

Skitse - er en oversigt over enkle linjer, der er kendt for hvert barn: ovaler og segmenter.

Det kan synes, at det er den nemmeste skridt lærer "Sådan at tegne en ridder med en blyant." Men vær forsigtig med, hvordan du vil opfylde denne enkle chertezhik, skæbne det endelige resultat. At det lagde succes i billedet - det er hemmeligheden! Den vigtigste ting at observere proportioner, ikke CANDOR linjer.

Svirp med håndleddet tegne en ellipse som vist i figuren, og trække dem et par fine linjer:

trin 2

Tilføj et par glatte buede linjer, afrunding skarpe hjørner, og ... åh, mirakel! På et ark allerede klart manifesteret rytter:

Lad dig ikke narre endnu børn skematisk billede. De vigtigste ting - at vide, hvad der bliver gjort og hvordan. Tegn en ridder til hest, det er meget simpelt! De mest almindelige ovaler malet på stedet naturligvis i fremtiden vil bidrage til at give konturerne af hænder og fødder muskel volumen.

trin 3

Turn af de mest behagelige, men hårdt arbejde - rendering af fine detaljer.

Du har allerede gættet, hvad de skal gøre næste, hvordan man tegner en ridder. Tja, hvis repræsentationerne sammenfaldende med bestemmelserne i lektionen.

Slet alle de nu ubrugelige, hjælpematerialer linjer, især lige. Arbejde gennem hvert element. Dette gøres bedst af fint skærpet blyant. Tegn detaljerne i hånden og et skarpt sværd, "vedhæfte" et skjold i den anden hånd en tapper kriger. Giv blænding af hans trofaste hest, viser halen.

Understrege hjelm, bryst rustning, en tunika og et ben. Tilføj oplysninger om en hests "tøj": Tegn hovedtøj, sadel og tæppe. Tegn på tæppe ternet mønster, modregnes benene på hesten hove.

Rådet

Inden vi går videre til den afsluttende fase af lektion "Sådan at tegne en ridder", forestille sig, at solen skinner klart. Med dette i tankerne, strategisk placeret de mest belyste områder, der skal forblive umalede. Tilstedeværelsen af skygger og blinde pletter vil give billedet en dejlig volumen.

trin 4

Spil Magic fase af skygger og lys! For at give volumen og tekstur af billedet, er du nødt til korrekt anvendelse skyggerne langs kanterne af konturerne, ved hjælp af en anden retning, og presset på blyanten.

Lad "rum" omkring sværdet, som vist på prøven, som vil fremhæve forgrunden. Glem ikke om belysning, forestille sig, hvor du tror, falde sollys. Den mest fremtrædende del bør forblive uden skygge, mens den mest "forsænket" tværtimod er mest tiltrængt skygge.

Glem ikke den måde: under hove af hesten skal være mægtig skygge, ellers historien tegn simpelthen hang i rummet.

For fuldstændighedens skyld billedet skrible skitse af slottet i baggrunden.

Den længe ventede billede af middelalderens kriger foran dig!

nysgerrige

For at blive en ridder, det havde meget at lære og arbejde. Drengen blev hævet fra barndommen. I en alder af 6 år, bliver de medskyldige, og 14-15 - væbnere. Knights blev kaldt efter at de samlede uddannelse, men disse soldater - på slagmarken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.