Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Toni Frimen: foto, højde, vægt, træningsprogram

Toni Frimen - kendt person i verden af bodybuilding, kaldte sine kolleger og fans af X-menom og med god grund. Efter alle de parametre for denne bodybuilder er virkelig imponerende: en tynd talje (76 cm) og en utrolig massive skuldre, og hofter gør denne mand ligne en helt fra tegneserierne. Men takket være kontrasten og den berømte Toni Frimen. Vækst atlet -. 188 cm Normal vægt når 138 kg og konkurrence - 129 kg.

Romantik og Sport

Historien om Toni Frimena i arenaen af verden af bodybuilding, måske den mest romantiske af alle. I 1986 atleten mødte en pige, forelskede uden hukommelse. Men skønheden i foretrukne "store fyre". Og for at bevise sin kærlighed, Tony alvorligt startede bodybuilding. I løbet af kort tid opnåede han fremragende resultater. Inden for seks måneder, Tony scorede 20 kg og virkelig faldt i kærlighed med sporten, men paradoksalt nok helt mistet interessen for sine lidenskaber, fordi han har fået en masse fans og groupies.

Professionel karriere

Toni Frimen begyndte sin tale ved junior konkurrencer for Athletic Association of amatører (AAU), hvor han var oprindeligt helt taget alvorligt, på trods af den enorme udholdenhed. Men tre år senere, den atlet vandt titlen blandt amatør junior (NPC af version), hvorefter bodybuilder at erobre den professionelle arena.

På trods af de gode data, har atleten ikke formår at vinde præmier. Og i 1996, efter brystet traume, professionelle karriere X-udveksling anses for afsluttet. operation er nødvendig for at eliminere virkningerne af skaden, og ingen af hendes læger ikke garantere et positivt resultat. Lange fire år Toni Frimen gør noget, men ikke en professionel sport. Men i det tidlige efterår 2000, bodybuilder besluttet kirurgi, hvilket var en succes. Men atleten måtte gennemgå en anden operation - kosmetologi, som er nødvendig for at dække et stort ar.

karriere take off

Man kan kun gætte på, hvor stor en indsats var værd bodybuilder tilbagevenden til den store scene. Faktisk efter tilbagetrækningen fra sporten X-mænd fulgte ikke kost og motion scoret. Men drømmen kan opnås, hvis vi anvender nok udholdenhed, er det let at bevise Toni Frimen. Tog tilbage program udviklet af ham, har han bragt verdensomspændende berømmelse atlet og var med til at vinde sølv ved de konkurrencemæssige Coastal USA Championships.

I 2003 bodybuilder modtager professionel status i den internationale sammenslutning af bodybuildere. Så begynder en serie af erobringer i de forskellige konkurrencer afholdt ikke kun i USA, men også i Europa. Dette blev efterfulgt af præstation i Main Event for bodybuildere, "Mr. Olympia". På trods af at X-Men kun tog ottende plads, publikum og dommerne gjorde et fascinerende indtryk af showet, som viste Toni Frimen. Højde, vægt bodybuilder i harmoni, takket være disse parametre atlet vinder international anerkendelse.

Liste over de mest imponerende sejre

 • 2002. Det første sted blandt fans af den nationale liga for Amerika.
 • 2006. Præmie på den 'super show Europa".
 • 2007. Førstepladsen i konkurrencen 'Sacramento Pro 'og bronze ved' Arnold Classic".
 • 2009. Præmie på 'Sacramento Pro".
 • 2010. Tredje præmie i "Phoenix Pro."
 • 2011. Førstepladsen i konkurrencen "super vise Europa".
 • 2012. Bronze i "Cher Classic" og "super show Europa", samt sølv i konkurrencen "Pro Bodybuilding Weekly 2012"

I øjeblikket bodybuilder bor i Atlanta, og fortsætter med at opbygge en karriere. På trods af at sidste sæsons X-mænd tog kun fjerde sted, ingen tvivl om, at dette ikke er alt, der er i stand Toni Frimen.

Programmet uddannelse

Som enhver bodibilder stødt X-mænd sådan et problem som indikatorer stopper væksten. Ifølge den atlet, i begyndelsen af sport havde et meget dårligt udviklede biceps. Men han kom op med et program, der bragte hans biceps til perfektion. Ifølge atlet, er det ikke nødvendigt at øge belastningen, hvis resultatet er "gået i stå". Det er bedre at tid til at flytte til en lavere vægt, som vil opleve den ønskede muskel.

Toni Frimen har udviklet sit eget uddannelsessystem, hvor hemmeligheder glade for at dele med deres fans.

 • Træning med frie vægte er at bruge det maksimalt mulige antal muskler.
 • Vi har brug for en overgang til en stigning i drifts- vægte.
 • Obligatoriske lange pauser mellem sæt.
 • I en tilgang skal ske fra 3 til 8 gentagelser. Ifølge en bodybuilder, denne teknik hjælper til at maksimere præstationer, men er også meget mere traumatisk.
 • Det er bedre at give fortrinsret til høj intensitet træning.
 • Kom ud af stagnation af uddannelse periodization hjælper cykliske belastninger.
 • Det bør også være engageret i Pumpning - serie sæt eller overmængder med det maksimale antal gentagelser, men i små skalaer og korte pauser mellem sættene.

En anden X-mænd rådes til ikke glemme korrekt ernæring, fordi det er ikke mindre vigtig del af livet i en atlet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.