Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Pre-workout energi og komplekser

Energidrikke.

Mange af jer, kære læsere, mere og mere brug af energi, men ofte du gør det ikke før en træning, og for eksempel efter en søvnløs nat eller efter en hård dag på en eller anden måde at hæve den generelle tone i kroppen og opfriske sindet. Men ikke mange mennesker tænker over, hvad de drikker, og hvordan det virker.

koffein

Koffein stimulerer dit nervesystem aktivitet på grund af sin evne til at erstatte adenosin, et stof designet til at berolige det centrale nervesystem, beskytter os mod overstimulering og udmattelse. Men som følge af en sådan udskiftning af koffein ikke opfylder det egentlige formål med adenosin end at provokere nervesystemet til at øge aktiviteten. Over tid, men når kroppen begynder at nedbryder deres ressourcer, adenosin igen begynder at blive genereret, eller tvinger dig til at slappe af, eller ringer for at bringe hoveddelen af koffein, der giver styrke og mod. At dette er faren for koffein. For folk, der ikke kender de trin, kan det være noget i retning et lægemiddel. Og når man tænker på, at koffein stimulerer frigivelsen af adrenalin i blodet, og derved øge puls, svedtendens, reaktion og andre relaterede hormon processer, at koffein - et stof, hvis forbruget er nødvendigt at vide, hvornår de skal stoppe.

L-carnitin og taurin

L-carnitin virker som en slags transport, transportere fedtsyrer ind i mitokondrierne til genbrug. I den nødvendige energi han det for forbedret energiproduktion, og i forbindelse med koffein betydeligt og zhiroszhishayuschy effekt. Taurin har mange funktioner, der påvirker regenerering af væv er aktiviteten af hjertemusklen og nervesystemet. Og selv om denne gang for atleterne ikke skal være relevant, men det er meget effektiv i løbet af tømmermænd, så at sige, gør dit sind er klarere og stoppe en hovedpine.

Modsætning pre-workout komplekser af magt engineering.

Som regel af energi i sports ernæring indeholder ovennævnte stoffer, men for hurtigere og mere kraftfuld effekt er på uddannelse, som har sine egne kendetegn, de også tilføjede:

  • arginin
  • En aminosyre kendt for sin funktion Pumpning forbedre under træning, og dermed påvirke effektiviteten af uddannelse og give næring til musklerne.

  • urteekstrakter
  • Ginseng eller Leuzea meget udbredt i sport på grund af dens indvirkning på den overordnede tone i kroppen og på produktionen af testosteron.

  • maltodextrin
  • Det tjener som en kilde til energi under træning. Her har du til at forstå den forskel, at alle de stoffer nævnt ovenfor kun effektiv anvendelse af, hvad der er indeholdt i kroppen. Maltodextrin er en stivelse fordøjes, det er hovedsagelig et carbohydrat, som vil være brændstof til træning.

Det er fortsat at bemærke, at præ-workout faciliteter er dyre og vide de i denne artikel stoffer er langt mere rentabelt at købe maltodextrin, koffein, carnitin, urteekstrakter, der sælges i alle apoteker og arginin, der modtager fremragende kvalitet udskiftning predtrenikam, selv opretter en personlig garanti for kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.