FormationHistorie

"Hellig" inkvisition. I middelalderen var det normen!

Hvad er kætteri? Hvem er de kættere? Hvis vi taler om det kort, så kætteri i middelalderen er enhver afvigelse fra den accepterede sande tro kirke. Og denne tro er ment så meget, som det blev indlejret i begrebet kirken. Selvfølgelig kættere - bliver overtrådt Kirkens tro. Det er mennesker, der har begået en synd i Herrens øjne. De havde og har sin egen bestyrelse - inkvisitionen. I middelalderen var det den mest almindelige! For mere om dette - i denne artikel.

Alt i hænderne på paven

Hun var i hænderne på den pavelige kirke, som kunne afgøre, hvad tro er, og hvad udsagn Herren menes at være korrekte, og hvad - falsk (dvs. kætterske).

Kættere hadede mere end hedningerne (folk af andre trosretninger). De foragtede endnu mere end muslimer. Og alt dette, fordi de kættere betragtede sig virkelige kristne. De var især farlige indre fjender af Kirken, som underminerede dens troværdighed og fundamenter.

Historien om inkvisitionen i middelalderen

Hvad er inkvisitionen?

Kættere havde ingen kirken noget valg, derfor, i middelalderen i Vesteuropa er konstant flammende brande af inkvisitionen - et specielt oprettet selskab, kæmper med de hemmelige fjender katolicismen.

Faktisk er ordet "inkvisition" i middelalderen betød den "søg", "inkvisition". I vor tid kaldes det af det hemmelige politi. Men ikke alt er så simpelt! Inkvisitionen var meget værre og mere farlig end nogen af de hemmelige politi! Hvorfor? På grund af sin magt, indflydelse og magt gælder ikke for et bestemt land, men på hele Europa!

Den allerførste inkvisitor, uden nogen tvivl, kan betragtes som den pave Innocens III. Mærkeligt, selve begrebet "inkvisition" i middelalderen indført efter pavens død.

"Kongernes Konge og herrernes Herre"

Innocens III har udviklet en storm af aktivitet for at udrydde kættere, engang kom til den pavelige trone. Han skamløst betragtede sig selv den øverste dommer over alle jordiske og hele den kristne verden! Innocens III kaldte sig "konge af konger og herrernes Herre." Desuden har paven ikke med at kalde sig selv en "præst i alle aldre og nationer" og er ikke bange for at tale om sig selv som "vicekonge af Kristus på jorden, den syndige." Kan du forestille dig, hvad der var omfanget af inkvisitionen i middelalderen?

inkvisitorer tortur

Installationen var temmelig enkel: udkrængning inde i hans sjæl. Forsøg på at så længe en kætter ikke bekende sin synd, han er ikke bekendt med hans forbrydelse. Uhyrlige tortur gjort endnu ganske harmløse kættere at tage skylden for at begå grusomme forbrydelser!

Brutal tortur blåning kan overføre, som ikke kun opfundet middelalderlige opfindere sadistisk. Inkvisitionen i middelalderen skånede ikke næsten ingen kætter. Her er en liste over de mest sofistikerede tortur:

 • rensning og stationering;
 • dødbringende tryk;
 • forhør stol;
 • kætter gaffel;
 • kattens pote;
 • håndsav;
 • "Stork";
 • risteren (gitter);
 • Breast gap;
 • impalement (en favorit aktivitet Vlada Tsepesha - hersker Transsylvanien, de rumænske dommere);
 • hjulet (en favorit metode til udførelse i Peter den Store).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.