BilerBiler

Specifikationer "Mitsubishi-Pajero-Sport", bundtning, anmeldelser

Specifikationer "Mitsubishi-Pajero-Sport" - dette emne er ganske interessant og rig, i virkeligheden, som gør denne bil. Nå, for at mere fuldt ud at beskrive alle sine fordele og fortjenester, skulle give ham lidt mere opmærksomhed.

Lidt historie

Før diskuterer de tekniske karakteristika for "Mitsubishi-Pajero-Sport", det er værd at sige et par ord om historien af bilen. Så denne bil er en mellemstor SUV den verdenskendte japanske selskab. Hans debut var i 1996, det år tog han en mellemposition mellem de modeller som Pinin (Pajero IO) og en Pajero. Denne bil er bygget på basis af en pickup truck, kendt som L200. Inden fire år bilen blev fremstillet i en standard-version, og derefter i 2000 blev nyindrettede, og den vigtigste opdatering er fremkomsten af en ny motor i 3 liter (V6).

I øvrigt er ordet "sport", titlen siger, at denne maskine er designet ved hjælp af de enorme års erfaring, der er blevet opnået på bekymring rally.

På spørgsmålet om 1997

Indstillinger "Mitsubishi-Pajero-Sport" helt rige, selv om vi taler om udstedelse af 1997. Men endnu mere fascinerende det ser ud. Den sætter straks manden på sport mode. Det første, jeg vil gerne bemærke det dynamiske design, hvilket gjorde forsiden af maskinen. Denne aggressive kofanger og kølergrill radiatrornaya og stilfulde tågelygter. Alle udført i en stil, der syntes at være at sige, at maskinen for folk med smag og sans for skønhed.

Desuden skal det bemærkes, opmærksomhed nemt raffinerede kurver kroppens linjer, der perfekt fremhæve den flade overflade af en sportsvogn. Mange mennesker tror, at det er denne fremmøde skal have klassiske SUV. Modig men ikke ru design, elegant, enkel krop og en solid frihøjde - alt dette skaber tillid til bilen og dens pålidelighed.

Restyling og dens konsekvenser

Nu er det nødvendigt at sige et par ord om de tekniske karakteristika for de "Mitsubishi-Pajero-Sport", som blev afholdt restyling. Fjedrene blev erstattet fjedre mere komfortabel end før. Derudover præsenterede også en helt ny motor. I stedet for den 2,4-liters benzinmotor kom den berømte V6 3 liter. Hertil kommer, at producenterne også besluttet at omdanne falsharadiatornuyu gitter og forbedret interiør trim, ved hjælp af andre, bedre materialer.

Det er også nødvendigt at tale om sikkerhed og "Mitsubishi-Pajero-Sport". Diesel ratings modtaget overvejende positive, som model benzinmotor udformning. Begge versioner af den fremragende niveau af sikkerhed. Udviklerne har taget sig af det. For eksempel er maskinen udstyret med to airbags sikkert, holdbart bælter med oprulningsautomaten øjeblikkeligt fyldt med gas i tilfælde af en frontal kollision og afbøde skaden. Bremsesystemet er stadigvæk uden kommentarer, er det helt perfekt: 4-kanals ABS, elektronisk bremsekraftfordeling, sikkerhed barer - indeni er der alt for føreren og passagererne føle sig trygge.

På vejen ydeevne

Taler om de tekniske specifikationer for den "Mitsubishi-Pajero-Sport", skal det bemærkes, opmærksom på sin håndtering. Kørsel ydeevne af køretøjet afviger fra standard Pajero. Den første ting forskellige motorer. De er de nye versioner kører ved høj hastighed, som giver hurtig og dynamisk kørsel. Disse specifikationer "Mitsubishi-Pajero-Sport" er især populære hos fans af høje hastigheder. Selv suspensionen, blandt andet blive bedre, mere fokuseret. Det eneste negative - bilen er ikke rigtig egnet til kørsel på off-road sektioner. Hvor der er for mange forhindringer, vil maskinen ikke fungere. Det vil simpelthen være en skam.

Så er det nødvendigt at vende tilbage til suspensionen. Det tillader ikke nogen banker på svingene og tilføjer tillid ved kørsel ved høje hastigheder. Af den måde, hun er også en anden energiindhold og klarer med uregelmæssigheder. Denne bil vil tilfredsstille de ønsker af sine master-sport. Det er, hvad han er - "Mitsubishi-Pajero-Sport".

Motoren og dens karakteristika

En af de mest populære motorer, nemlig en tre-liters V6 med 177 "heste", gør det muligt for føreren at accelerere din bil til en hastighed på 175 kilometer i timen. Interessant nok firehjulstræk system kaldet Easy Select 4WD gør det muligt at tilslutte driveren til "Bagaksel" med hastigheder på op til hundrede kilometer i timen. Generelt er den gode præstation har en bil "Mitsubishi-Pajero-Sport".
Dieselmotor - et alternativ til benzin motor. Den turboladede 2,5-liters motor er ganske god. I virkeligheden, så dens benzin modstykke. Det er dog svagere. Han gjorde ikke 177 hestekræfter, men kun et hundrede. Begge motorer kører eller mekanik, eller 4-bånds adaptiv automatgear.

Kommentarer

Det er meget vigtigt, når de køber en bil læse anmeldelser efterladt af folk, der allerede ejer dem. Hvad kan vi sige om denne maskine? Så langt de fleste ejere er tilfredse med deres køb. De kan lide sport dynamisk stil, praktisk og komfortabel interiør med brede døre, udsøgt sølv interiør og udvendige dele - er kun en lille liste over ting, der siger bilister. de heller ikke forlade uden opsyn og motoren. For SUV - fremragende enheder. Aldrig lade dig ned på vejen. Af de minusser, måske, brændstofforbrug i benzin versioner. Egenskaberne indikerede, at bybil tilbringer femten liter, men i virkeligheden ofte viser sig, at omkring fem og tyve! For meget, så mange mennesker vælger en mere økonomisk diesel variant. Generelt, hvis korte, maskinen til dem, der gerne sportslig kørsel og bil kommandoer respekt - bare perfekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.