TravelingHoteller

Budget ferie på Fortuna-systemet Alle Region 4 *

Hver gang før de går på ferie potentiel turist spørger et par spørgsmål. Hvor skal vi hen? Hvor meget vil det koste? For nylig, på grund af den høje dollar, og som følge heraf et fald i indkomst, turister er mere tilbøjelige til at søge budgetforslagene, der kan spare uden at miste den nødvendige komfort og service pakke.

Blandt turisterne i det tidligere Sovjetunionen, især populære i den tyrkiske middelhavskyst. Turister er tiltrukket af den relativt korte flyvning, begrebet "all inclusive", og orientering tyrkiske hoteller, restauranter, forlystelsesparker og andre turistfaciliteter i det russisktalende besøgende. Derfor lederne i antallet af turister i regionen Antalya og er russiske rejsende.

Resten af "Fortune"

For de turister, der har besluttet at spare penge, uanset dollaren og andre eksterne faktorer, og begrebet Fortuna Alle Region 4 * blev udviklet. Lad os se, hvilke hoteller kan komme ind i dette koncept.

Tyrkiet, særlig Middelhavskysten, har et stort antal af hoteller i forskellige kategorier og stjerne. Og så sker det, at ved at erhverve en blok af værelser, kan rejsearrangøren ikke sælge dem, og ikke at miste de penge udbetalt, klar til at give dem en rabat, nogle gange endda uden fortjeneste. Også Fortuna Alle Regioner 4-system * (Tyrkiet), et rejsebureau kan bruges til reklame for hoteller.

Den tredje mulighed - det er et nybygget hotel. Tyrkiske Hoteller ikke at gå glip af højsæsonen, nogle gange åbnet kort før den sidste fase af færdiggørelsen af efterbehandling værker fint. Og for at tiltrække turister, og nogle gange teste funktionaliteten af hotellet giver en blok af værelser til en gruppe af Fortuna Alle Regionsudvalget 4 *. Alle disse situationer spille i hænderne af turister og tillade at spare på din ferie, at få en garanteret pakke.

Pakke Fortuna Alle Region 4 * tyder på, at en turist sikkert vil blive afgjort i den kategori af ikke mindre end fire stjerner. Sommetider besøgende er heldig, de får på hoteller af en højere kategori 5 eller 5+. Region og hotellet, hvor du vil indgive, vil du lære efter ankomsten til oplysninger reception arbejdsbier har en lokal rejsearrangør. Vælg hotellet på forhånd er umuligt. Alle andre betingelser afhænger af de punkter, som foreskrives i kontrakten.

Regioner og Hoteller

Så ankommer i Tyrkiet, er du på konceptet Alle Regioner kan komme ind i en af de fire regioner: Alanya, Kemer, Side, Belek. Regionerne er opført ved at ramme sandsynlighed for systemet "Fortune". Hver af dem har sine egne kendetegn og er fokuseret på en bestemt form for ferie.

Belek er en halv times kørsel fra Antalyas lufthavn, er det mest respektable udvej. Køb billetter på Fortuna Alle Regioner 4-systemet * (anmeldelser siger det) vil sjældent falder i denne region. Den væsentligste årsag er det lille antal hoteller i kategori "4 stjerner". Og hvis du var her, du utrolig heldig.
Side - et område beliggende mellem Antalya og Manavgat. Det har store sandstrande. Designet til familien afslappende ferie. Ganske jævnligt af turister, der ankom på "Fortune", placeret i hoteller i regionen.

Alania, mest budget resort, som ligger to timers kørsel fra lufthavnen. Designet til budgettet rejsende og loyale. Velegnet for rejsende med børn på grund af de flotte sandstrande. Kunder, der vælger en billet på systemet Fortuna Alle Regioner 4 *, bringe et foto til resten ikke værre end dem, der hvilede i en mere præsentable områder. Sandsynligheden for, at turisten får i regionen "Fortune" - mere end 40 procent.

Kemer ligger i nærheden af Antalya og berømt for sit natteliv og ungdom hangouts. Pebble strand, så her en tendens til at dem, der ikke har brug for den sandbund. Et stort antal af budget Hoteller - en garanti for, at du vil falde ud af Kemer på Fortuna Alle Regioner 4-system *. Tyrkiet venter på budget rejsende her.

forsyningssystemet

En anden vigtig del af resten er mad. I betragtning af, at der i Tyrkiet alle går til "dovne" ferie, det er populært i at vælge strømforsyningen systemet er:

  1. Halvpension - inkluderer morgenmad og aftensmad og drikke under dem. Nogle gange, dog drikkevarer er betalt. Et sådant system kan være nyttig for dem, der ikke drikker alkohol, og ikke bruge meget tid på hotellet.
  2. Inklusiv All - et system, hvor magten er på stedet, foruden restauranter orientalske systemer, samt en vis liste over lokale og nogle gange importerede alkoholholdige drikkevarer.

Det er værd at bemærke, at hvert hotel sætter sig elforsyningsbehov betingelser, så de kan variere. Men strømstyringsindstilling - dette er en af dem, du kan vælge, når du bestiller billetter til Fortuna Alle Region 4 * system.

evaluering

Generelt i betragtning af omkostningerne af pakken Fortuna Alle Region 4 * (det er ofte mindre end prisen på den billigste klasse hotel "4 stjerner"), er det muligt at bruge dette koncept og få en kvalitet ferie til rimelige penge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.