SundhedMedicin

Forebyggelse af viral hepatitis

Infektionssygdomme er nu den mest almindelige af alle kendte sygdomme. Den vigtigste retning i forebyggelsen af smitsomme sygdomme i dag er at udføre vaccinationer. Dette er typisk for en meget smitsom sygdom og modstandsdygtig viralt middel (forårsagende middel) i det eksterne miljø.

Forebyggelse af viral hepatitis kan repræsenteres som specifikke og ikke-specifikke former. Specifik (aka immunprofylakse) er at gennemføre de relevante vaccinationer. Nylige udføres i henhold til den obligatoriske kalender af forebyggende vaccinationer. Der eksisterer imidlertid ikke alle viral hepatitis specifik forebyggelse, for eksempel en vaccine mod hepatitis C findes ikke.

Uspecifik forebyggelse af viral hepatitis kommer til at overholde reglerne i personlig hygiejne, samt til beskyttelse under samleje (brug af kondom). Behovet for sidstnævnte stammer fra evnen af viruspartikler til at trænge gennem slimhinder, mikroskopisk epitelbeskadigelse. Der bør udvises forsigtighed, når nogen skade på huden (ved piercinger og injektioner til kirurgi).

Forebyggelse af hepatitis B er at gennemføre tre-tiden vaccination inden for seks måneder. Hertil kommer, efter lang tid, samt reducere efter vaccination immunitet udført revaccination.

Modsætning til B, C og D, hepatitis A er en akut sygdom og forekommer i klinisk manifesterede formular (gullighedsgrader integumenter og sclera). Efter denne sygdom dannet varig immunitet.

Hepatitis B og C er kronisk og kan strømme latent (dvs. uden væsentlige kliniske manifestationer). Sådanne funktioner infektion signifikant komplicere både diagnostik og behandling af sygdomme. Senere identificerer den patologi fører til vanskeligheder i behandling. Lang strømmende sygdom uden behandling fører til dannelsen af alvorlige komplikationer - fibrose og skrumpelever. Sidstnævnte i øvrigt er uhelbredelig, gradvis progression af deres resultater i dannelsen af alvorlige manifestationer af sygdommen (gulsot, ascites, etc.).

Særligt vigtigt er forebyggelse af viral hepatitis i kontakt med den syge ansigter. Først og fremmest, er det forbundet med den samme personlige hygiejne, samt udføre nødvaccination mod hepatitis.

Diagnose af viral hepatitis ikke repræsenterer nogen vanskelighed og er udført både på basis af ændringer i leverenzymer, og på grund af identificere relevant i blodet af antistoffer (immunoglobuliner).

I tilfælde af viral hepatitis foci gruppe A udføres isolation og behandling, desinfektion kammer af relaterede objekter, observation af kontaktpersoner femogtredive dag (den maksimale tid inkubationsperiode for infektion). Hvis kontaktpersonerne var børn under fjorten år eller gravide kvinder, forebyggelse af viral hepatitis tvungent udført ved intramuskulær injektion af immunglobulin i mængden af 0,5-1,5 milliliter (under hensyntagen til en alder af podning). Det skal bemærkes, at denne procedure skal udføres i syv-ti dage, efter kontakt med patienten.

Således forebyggelse dag hepatitis repræsenteret grundlæggende elementer specifik forebyggelse (vaccination og vacciner). afgørende er også overholdelsen af reglerne for personlig hygiejne i strid med integritet hud, såvel som i de relevante medicinske procedurer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.