SundhedMedicin

Sadel-formet livmoder: diagnose, årsager, graviditet

På vej til den længe ventede moderskabet en kvinde kan forvente en ubehagelig overraskelse - medfødte misdannelser i livmoderen. Afhængig af sværhedsgraden, de er i stand til at udøve meget forskellige virkninger på undfangelse, udvikling af graviditet og fødsel, op til infertilitet. Sadel uterus er den mindst lumsk for medfødte misdannelser.

Når denne unormal udvikling af varierende grader af ændringer i kroppens form, der er en udvidelse tværmål, udfladning bunden begge horn er mindre udtalt. Sadelformet livmoder er mellemliggende mellem normal og bicornuate.

Denne patologi kan ses på ultralyd. På grund af denne funktion ikke manifestere sig, er det normalt findes netop det - med en planlagt undersøgelse.

Også sadel livmoder kan diagnosticeres ved hjælp hysterography eller hysterosalpingografi. I disse studier i dens hulrum injiceres røntgenfast stof, og derefter tage billeder. Hvis de kan se et lille hul i bunden af livmoderen, det indikerer tilstedeværelsen af patologi.

Derudover hysterosalpingografi kan du kontrollere permeabilitet æggelederne. Billederne skal ses, at materialet hældes i bughulen. Hvis det ikke er, så er der sammenvoksninger i rørene eller bækkenet.

Også sadel livmoder kan diagnosticeres ved MR-scanning. Eksperter mener, at denne teknik har den højeste nøjagtighed. Det giver dig mulighed for at optage på forskellige niveauer i strukturen af organer i bækkenet.

Læger mener, at opfattelsen af denne misdannelse ikke påvirkes. Men drægtighed kan finde sted med problemer. Graviditet er mere sandsynligt end dem uden denne sygdom, det er truet afbrydelse. Denne funktion er en årsag til for tidlig fødsel og abort. Moderkagen kan være placeret med patologi, kan det Previa, en lav placentation. Dette kan resultere i frigørelse.

Hvis en kvindes sadel livmoder, kan leverancen også finde sted med komplikationer. Fosterstilling er forkert, så udføre et kejsersnit. Også, når denne sygdom er mulig svaghed af arbejdskraft og alle former for forstyrrelser.

Ikke desto mindre er et stort antal fødende til sunde børn, der har et sadelformet livmoder. Sandsynligheden for komplikationer afhænger af graden af dens sværhedsgrad.

Normalt ingen behandling før undfangelsen ikke gennemføres. en kvinde med en sådan funktion, bør imidlertid være så hurtigt som muligt at kontakte eksperterne til at overvåge deres graviditet.

I de tidlige stadier patienter med uterine anomalier anbefale sengeleje, ordinere urte beroligende og antispasmodic medicin, for eksempel no-siloer. Brug også utrozhestan djufaston eller op til 20 uger for at opretholde graviditeten. Disse lægemidler er kunstig gestatgenami, analoger af hormonet progesteron.

Der anvendes også lægemidler, der øger blodcirkulationen i placenta, fx troksevazin, aktovegin, essensiale forte. På senere stadier af ordinerede lægemidler til forebyggelse af føtal vækstretardering og normalisering af udvekslingsprocesser.

Læger anbefaler seksuel hvile og eliminering af fysisk anstrengelse. Barsel skal udføres i sundhedsfaciliteter, der kan yde akut hjælp, da risikoen for komplikationer er øget hos disse patienter.

Samt er der denne anomali af udvikling? Dannelse af livmoderen, pigen begynder ved 10-14 uge af smeltet mullerian, der er, af to halvdele. Således dannede to utero-vaginal hulrum, som er adskilt af en skillevæg. I fremtiden, forsvinder og vender sheeted dronning.

Hvis denne mekanisme svigter, så er der forskellige anomalier i udviklingen. Disse omfatter den hornede, to-hornede livmoder, samt dens fordobling. Måske tilstedeværelsen af skillevægge, herunder vagina. Arter bicornuate livmoder er komplette, ufuldstændige og sadel. Hvis en kvinde ikke kan blive gravid med anomalier udvikling i 2 år, og ingen anden grund, anbefales det at udføre plast.

Så sadel livmoder og graviditet er ganske kompatible. pleje en baby fra de første dage, skal dog foregå under overvågning af en specialist, fordi det øger sandsynligheden for afbrydelser med denne patologi. Det anbefales at hvile og modtage en række lægemidler. Leverancer kan også finde sted med komplikationer som følge af forkert placering af fosteret bæres kejsersnit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.