SundhedMedicin

Sådan skal du tage fødsel i hjemmet: en ung fødselslæge-grunduddannelse

Når en kvinde begynder at føde i en barsel hjem er ikke (som det sker, som regel uventet), det vigtigste - ikke at passere ud fra, hvad han har set eller hørt, og hjælpe kvinder i fødsel. Hvis du vil vide, hvordan til at levere en baby, du har brug for at kende alle. Efter alt, hvis der kan ske er ikke nok!

Vores opgave - at forklare de vigtigste punkter i hvordan til at levere en baby derhjemme. Lad os se på spørgsmålet i etaper:

  1. Når vandet brød, og ingen kampe, dette er ikke et tegn på, at der snart vil begynde leveringen straks. Først og fremmest, er du nødt til at tilkalde en ambulance eller en kvinde til at levere i den nærmeste fødeafdeling. Hvis dette ikke er muligt, så ring til alarmcentralen, som vil instruere dig om optagelse af arbejdskraft.
  2. Det er nødvendigt, først og fremmest sætte en kvinde i fødsel i den mest behagelige stilling og kropsholdning (halvt siddende, halvt liggende, med vægt på noget eller til at sætte til side). Giver alle andre betingelser: Undress kvinder faldt til taljen, under spredning en ren klud under det (lagner, stof). Det er også vigtigt at begrænse indtrængen af irriterende og distraherende lyde og lyde.
  3. Det er vigtigt at huske, at reglerne for, hvordan man kan tage levering, omfatter tilstedeværelsen af kogt eller (mindst) af renset vand og en løsning af kaliumpermanganat, vatpinde, gaze og bandager, rent tøj og linned for den nyfødte. Det er nødvendigt at have værktøjer til at arbejde med navlestrengen: steriliserede saks og en pipette, ca. 60 cm (adskilt af 20 cm) og steriliseret ultra tråd.
  4. Når processen starter sammentrækninger, er det vigtigt psykologisk at støtte en kvinde føder, og tørre ansigt våd vatpind til at massere lænden. Spørgsmålet er, hvordan man kan tage levering også omfatter kontrol af kvælning: en pause mellem veerne en kvinde bør tage dybe indåndinger (mund åben).
  5. Når hovedet vises (ved korrekt Previa hun går først), skal du holde den med sin venstre hånd (eller højre, hvis du - en venstrehåndet), og den anden side for at frigøre næse og mund af barnet fra slim, som forhindrer at gøre ham ånde og skrige (dette kan gøres med eyedropper eller sprøjte). Hvis hovedet dæksel pose vand, som også kan komplicere processen med at trække vejret, er det nødvendigt omhyggeligt at bryde uden at beskadige hovedet. Når du sammenfiltring navlestrengen om halsen, straks fjerne det som et tørklæde. Det er forbudt at trække barnet alene! Du kan beskadige rygsøjlen!
  6. Når et barn bliver født, er det vigtigt at sikre, at den lethed vejrtrækning der ikke er interferens. Du kan forsigtigt klappe ham på ryggen eller hælen. Når der ikke er åndedrag overhovedet, skal du hjælpe dit barn med at slippe af slim, som forhindrer dette. Det anbefales at gøre kunstigt åndedræt (for at holde barnet skal være i håndfladen, mave sendt ned, hovedet er lidt lavere end niveauet i kroppen).
  7. Når et barn bliver født, er det nødvendigt at vente et par minutter før den fuldstændigt ophør af pulsering af navlestrengen og skære det: Lav 2 tætte knude (en - nær mave barn, den anden - i 10 cm rundt om første), så er du nødt til at skære præcist i midten. Enderne af ledningen skal desinficeres med en opløsning af iod eller alkohol. Så pak med en steril forbinding.
  8. Efter denne proces, vejledning i at tage fødsel hos kvinder, der ikke ende der. Efter at vikle baby i en ren linned forberedt og givet til moderen. Så er du nødt til at vente på frigivelse af moderkagen. Dette kan gøres med abdominal massage håndklæde tidligere sænkes i koldt vand. Træk ikke i ledningen: blødning kan forekomme. Efter udgivelsen af moderkagen er bedre at sætte i en plastpose og give medicinsk rådgivning. Mor så anbefales varmt te og isvand flaske på den nederste del af maven. Du kan sove indtil lige på bagsiden.

Husk, at ikke kun forstår at tage levering. Man skal huske, at behovet skorenko levere barnet til hospitalet for at undgå risikoen for forskellige infektioner. Det samme gælder for moderen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.