Nyheder og SamfundØkonomi

Ejendom Institut for Moskva: de grundlæggende funktioner

By Property Department of Moskva er en del af ejendommen og jord relationer, samt økonomisk politik, kurateret Nataley Alekseevnoy Serguninoy - viceborgmester. Organisationens arbejde er reguleret af regeringsbeslutning №99-PP, som blev udarbejdet i 2013, den 20. februar.

definition

Ejendom Institut for Moskva - er et administrativt organ udøvende magt, som giver en række vigtige funktioner. Organisationen udvikler og implementerer det statens politik på området for bortskaffelse og håndtering af ejendommen af byen. Sidstnævnte omfatter beboelse lokaler og jord. Organisationen er engageret i privatiseringen af ejendom i byen. I denne struktur har fået overdraget en autoritet ejeren. De hører til jord og ejendom i byen. Funktionerne omfatter anvendelse af sådanne ressourcer, såvel som deres beskyttelse og regnskab. Den Moscow City Department of byen ejendom og konfiskere jord eller andre faciliteter. Organisationen udfører statens politik med hensyn til jord. Institution leverer tjenesteydelser rettet mod realiseringen af rettighederne for juridiske enheder og enkeltpersoner.

Historien om organisationen

Ejendom Institut for Moskva blev etableret som et middel til at forbedre arbejdet i regeringen. Han begyndte sit arbejde i 2013. For at skabe denne organisation blev reorganiseret Institut for Ejendom og Land Resources.

boliger forholdet

Moscow City Property Department er involveret i privatiseringen af bolig lokaler. Gennem de tjenester af ansatte i organisationen har gennemført overførslen af den resterende del af kapitalen ejes af borgerne. Moscow afdeling tager plads fra en status til en anden. Organisationen udfører leveringen af boliger i beskæftigelse, udfører salg af ejendomme, hvilket kan omfatte betaling i rater. Omfanget af den organisation, der også omfatter realkredit. Instituttet giver et tilskud til opførelse eller køb af boliger. Organisationen er engageret i tildelingen af fast ejendom til borgere, der lider af sygdomme i bevægeapparatet. Dette organ giver os mulighed for at indgå kontrakten for social leje boliger. Det er også muligt underskrivelsen af yderligere aftaler og ændringer. Organisationen tager hensyn til borgere, der har behov for indkvartering. Ejendomme i dette tilfælde kan overføres på grundlag af den sociale arbejdskontrakt eller til umotiveret brug. Instituttet accepterer registrering af borgere, der har brug for hjælp fra myndighederne i købet af ejendommen på baggrund af byernes programmer.

jord

Organisationen yder kopier af juridiske dokumenter. Institut for ejendom i Moskva gør det muligt at koordinere undersøgelsen planer grænserne for en bestemt del af arealet. Organisationen accepterer at transaktioner, der vedrører leasing rettigheder. Moscow afdeling giver aktiepost ejendomsretten til jorden. En organisation kan opsige retten til evig brug af ejendom, når en fejl af ejeren. Desuden er tilvejebringelsen af en konstant del af ejerskab også udføres ifølge afdelingen. Kraft ejendom kan frit overføres til ejerskab af juridiske enheder eller borgere. Institution giver en ekstra aftale om at foretage tilpasninger til leasing af jord. Instituttet kan få en ordre om at ophæve forbuddet mod yderligere byggeri. Organisationen giver at leje jord rettighedshavere strukturer og bygninger placeret i det område. Modifikation af de forskellige instrumenter er også båret af denne struktur. Især er vi taler om de papirer, der bekræfter leasing af jord. Instituttet udsteder en kontrakt om placering af servicefaciliteter. Organisationen beskæftiger sig med omfordeling af jord, som er beliggende i det kommunale, statslige og private ejendom. Institut for at foretage en indledende matchende del.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.