SundhedMedicin

Hvordan og hvor i Moskva for at modtage OMC politik

Normalt problemet med hvor man kan få den MLA i Moskva politik, konfronteret moskovitter der fødte eller fik gift og ændrede deres navn. Men indtil udgangen af 2013, med forbehold af udskiftning af alle politikker, som fra næste år, politikker ny prøve vil blive sat på plads, der giver borgere siden 2011. Så nu alle Moskovitter og arbejder i Moskva for at få en ny MHI politik. Moskva - en storby, så at forsikringsselskaber og der er en masse, har et valg. Mængden af forsikring i et selskab er det samme, den politik er gratis, så det er lettere at vælge et forsikringsselskab, der er bekvemt placeret.

Selve proceduren er, hvordan man får det MHI politik i Moskva, er meget enkel og giver ikke anledning til vanskeligheder. Først skal du beslutte, om forsikringsselskabet. Du kan vælge et hvilket som helst forsikringsselskab på den viste liste på MGFOMS hjemmeside og på hjemmesiden for et bestemt forsikringsselskab til at vælge det kontor, hvor i Moskva MHI politik vil få den mest bekvemme. Efter dette, at et pas eller fødselsattest, samt snils kort ankommer på kontoret, hvor de nødvendige papirer vil blive udstedt. Der vil du få en midlertidig politikker, som den forsikrede vil være i stand til at indhente de fornødne lægehjælp. Det er vigtigt at huske, at den manglende registrering af nyfødte - er ikke en grund for at nægte at udstede en forsikring, men det faktiske bopæl vil fremgå af erklæringen.

Medarbejdere kan stille nogle supplerende spørgsmål, for eksempel, før et besøg på kontoret af forsikringsselskabet er bedre at angive adressen og antallet af offentlige klinikker, som vil blive observeret forsikrede. Du kan bede naboerne eller finde på internettet. Men det betyder ikke nødvendigvis.

Politikken vil være klar i en måned fra den dag, ansøgningen blev indgivet. Nogle forsikringsselskaber har rapporteret parathed af dokumentet via telefon, vil andre har at kalde sig. For politik skal betale endnu et besøg til kontoret, underskrive for markedet og få den politik i en særlig konvolut, sammen med en påmindelse om den forsikrede. ny prøve politik er en A5 papir, der ikke anbefales at blive tilføjet, samt lamineret forbudt, er sandsynligt, vil medarbejderen rapportere på sit levering. Ingen kort er ikke knyttet til den. Denne politik gælder i hele landet, uanset registrering og bopæl den forsikrede.

Så når spørgsmålet om, hvordan og hvor man kan få den MLA i Moskva politik er opbrugt, er det tid til at gå videre til at overveje sine fordele. Det vigtigste er, at ved hjælp af stregkoden placeret på dokumentet, er det muligt at foretage en elektronisk registrering til lægen som gennem terminaler i klinikker og gennem portalen af offentlige serviceydelser i Moskva. For det andet, denne politik ikke udløber, han kan ikke erstattes. For det tredje, nu de medicinske politikker for alle russere vil være en enkelt prøve, der er langt mere bekvemt for sundhedspersonale. Så inden udgangen af året til dem, der endnu ikke har haft tid til at udskifte din forsikring, er det bedre ikke at være doven og finde ud af hvor du kan få den MLA i Moskva politik. Efter alt, kan han brug for mest uventede øjeblik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.