SundhedMedicin

Hvad hvis Rh negativ?

Rh er et protein, der findes på overfladen af røde blodlegemer. Tilstedeværelsen eller fraværet af antigenet kan bestemmes ved simpel analyse af blodtype. Statistiske data indikerer, at den syvende af verdens befolkning er Rh negativ. Det betyder, at et protein på overfladen af røde blodlegemer, som er blevet nævnt ovenfor, helt fraværende.

Rh-negativ kvinde: hvad er det farligt?

Denne genetiske træk er karakteristisk for både mænd og kvinder, men for den stærke halvdel af befolkningen ikke udgør absolut ingen fare. Også bekymre sig om Rh faktor er ikke nødvendig, og kvinder, der er det positivt. Den eneste grund til bekymring er tilfældet, når en kvinde er Rh negativ, og hun bærer Rh-positiv foster. I tilfælde, hvor blodet fra moderen til barnet ikke indeholdt antistoffer, og på overfladen af de røde blodlegemer er et protein i blodet hos sin far i spidsen for en positiv Rh faktor, er der risiko for, at fosteret arver fars gener. Der er risiko for dannelse af Rh-konflikt, som kan forårsage en række problemer. De er for det meste forbundet med det andet og tredje graviditet. Moderen tager et protein, der findes i blodet hos fosteret, som et fremmedlegeme, og dannelsen begynder, forsvar celler, der kan trænge gennem moderkagen til endnu fødte barn og ødelægger dens immunsystem stadig i livmoderen. Gravid kvinde på samme tid ikke føler nogen ændringer, men de kan bestemmes ved specifikke tests. Nogle gange er den første og det andet barn er født sundt, men med hver efterfølgende graviditet risikoen for mere og mere stigende. I sådanne tilfælde siger vi, at kvinden er Rh positiv-negativ. Disse statistikker viser, at kun 0,8% af gravide kvinder der er sådan en ting som Rh-konflikten. Dette kan være en årsag til abort eller barn nogle alvorlige sygdomme, såsom at øge størrelsen af milten, hjerte og lever, gulsot, eller erythroblastosis reticulocytose. I mere alvorlige tilfælde - anæmi, Edematous syndrom hos et spædbarn eller føtale hydrops. Da dataene af sygdommen er meget alvorlig, i mange tilfælde, kan der opstå fødslen af et dødt barn eller nyfødte død.

I nogle tilfælde manifesteret Rh sensibilisering?

Årsager til antistoffer mod antigenet D begyndte at danne i kroppen af moderen, en hel del:

- komme ind i barnets blod i moderens blod stream på levering (når moderen "positiv", og fosteret er Rh negativ);

- i tilfælde af graviditet uden for livmoderen eller afbrudt,

- ved abort eller blødning i mere end 12 uger, og andre.

Hvordan undgår Rh konflikt?

I de fleste tilfælde moderens blod, hvori intet antigen D, det første barn med tilstedeværelsen af genet fødes sunde. I de efterfølgende graviditeter Situationen er kompliceret, men i sådanne tilfælde, bør du ikke miste håbet. For eksempel i moderens krop, som Rh negativ, inden for tre dage efter fødslen, eller andre begivenheder, provokere blanding af blod med det modsatte Rh faktor indført specifikke antistoffer, der blokerer dannelsen af forsvarsrelaterede responser i kvindens krop. Dette er den mest pålidelige hjælp for dem, der ønsker at skabe en stor familie og har ikke kun ét barn, men flere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.