SundhedMedicin

PCR diagnose af infektioner, og dens anvendelsesområde

Menneskers sundhed afhænger af hans livsstil så meget som 50%. Dette omfatter faktorer som personlig hygiejne, ernæring, daglig rutine, samt tilstedeværelsen eller fraværet af dårlige vaner. Imidlertid har ingen formået at opretholde absolut helbred i mange år, og selv udseendet af en tilfredsstillende tilstand kan ikke være garant for staten.

udvikling af medicin

I denne henseende, på lige fod med værdien af sygdomsforebyggelse en større rolle tager dem som tidlig påvisning. På dette bidrage til at gøre den nyeste bioteknologi, hvilket skaber en revolution på dette område. Denne beregnede og magnetisk resonansimagografi, og PCR diagnostik af infektioner og spektroskopi af kernemagnetisk resonans, og selv konstruktionen af virtuelle 3-D-modeller af forskellige menneskelige organer og kropsdele. Gennem udvikling af videnskabelig medicin står ikke stille, åbner for patienter helt andet niveau af sundhedspleje.

aktualitet

Som allerede nævnt, PCR diagnose af infektioner på det tidspunkt netop blæste mikrobiel verden og viste nye muligheder til bestemmelse af ætiologien af hver sygdom. Før dens opdagelse, forskerne brugte et mere rutinemetoder - afgrøder, dyrkning, serologi osv

Selvfølgelig er bakterielle patogener gennemføres effektivt hidtil, men disse patogener såsom vira, mycoplasma og klamydia, er af særlig interesse på grund af kompleksiteten af sin vækst i et kunstigt miljø. Hertil kommer, den første af dem er i en konstant tilstand af mutation, hvilket yderligere komplicerer opgaven for læger. Men PCR diagnose af infektioner er universel. Det giver dig mulighed for at bestemme den mest enestående i biomateriale i nogen mikrobe - dens genetiske kode, eller rettere, nukleinsyrer. Dette gør det muligt at identificere den type patogen med 100% nøjagtighed, så du hurtigt kan tildele den mest korrekte behandling uden at skade den normale flora af bredspektrede antibiotika. Således PCR diagnose af infektioner fundet effektiv anvendelse i medicin, så at påvise og identificere virus i nogen biopsi eller humant analyse: Blod, spyt, cerebrospinalvæske eller afskrabninger.

fremgangsmåden

Denne metode består i en multipel kapacitet af nukleinsyrer i biomaterialet indtil indtil en komplet genomet af en glødetråd eller endda en hel mikrobiel partikel. Så først og fremmest det begyndte at blive brugt til diagnosticering af viral hepatitis, seksuelt overførte sygdomme, HIV, CIP, HPV og tuberkulose. Der er en separat analyse - PCR diagnostik 12 infektioner, herunder den mest almindelige seksuelt overført sygdom. Således kan denne fremgangsmåde detektere klamydia, candida, CMV, HPV, gardnerelly, herpes simplex virus, Trichomonas, Neisseria, Mycoplasma og Ureaplasma. Der er også en 5-og 6-komponent PCR diagnostik af infektioner. Prisen for sådanne tests er høj nok til at bruge det bredt og rutinemæssigt (omkring 2000 rubler.).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.