SundhedMedicin

Femoflor screening - hvad er det? Forberedelse til analyse, dekodning

Hvis det er nødvendigt, en kvalitativ undersøgelse for at opnå en objektiv vurdering af normale og patogene mikroflora i urogenitalkanalen af kvindelige læger ordinere femoflor screening. Hvad er det og hvordan analysen, der er kendt for de fleste moderne kvinder: diagnosen er baseret på princippet om PCR som en del af real-tid. Takket være studiet læge er i stand til at give en samlet beskrivelse af den kvantitative og kvalitative sammensætning af bakteriefloraen.

Den mikroflora af de kvindelige kønsorganer

Som det er kendt, samfundene af urinvejene hos kvinder er en samling af en række mikroorganismer, der lever uorgenitalsystemet og knyttet til bestemte relationer. De bakterieflora i skeden hos kvinder med et aktivt reproduktive system og så videre. E. Are i den fødedygtige alder, ideelt afbalanceret, det er et stabilt system og indeholder om hundredvis af mikroskopiske skabninger. Den overvejende del af dem er mælkesyrebakterier, er det takket være dem, som i raske kvinder til stede tilfredsstillende flora.

Betydning af mælkesyrebakterier og adfærd screening femoflor

Lactobacilli spiller en vigtig rolle i at sikre den normale pH i vagina. Anvendelse af mælkesyre og hydrogenperoxid niveau når sin neutrale 4,0-4,5. Da den sure miljø gunstigt for væksten af mælkesyrebakterier kun, reproduktion og aktiv vækst af andre organismer er ikke mulig. Desuden er disse mælkesyre mikroskopiske skabninger bidrager til styrkelse af den lokale immunitet.

Lactobacillus - en naturlig barriere på vejen for afviklingen i urogenitale system af kvindelige patogener og overdreven reproduktion. Men bortset fra dem, i skeden er der andre bakterier, og nogle af dem er ikke brugbare. Undertrykkelsen af lactobacilli gær svampe, stafylokokker, streptokokker og andre patogener begynder at aktivt at formere sig, hvilket kan føre til nogle forstyrrelser i det urogenitale system af kvinder. Alder, livsstil, tidligere sygdomme - som alle i høj grad kan påvirke tilstanden af mikrofloraen.

Rettidig femoflor screening (hvad det er, og hvad du har brug for at give det, så lad os overveje nærmere nedenfor), vil bidrage til at fjerne sygdommen, med en minimal indsats, og forhindre forekomsten af komplikationer. Derfor, når den mindste og mest ubetydelige ved første øjekast lidelser, længe før fremkomsten af ubehagelige tegn på en bakteriel infektion, bør du se en læge.

Princippet i analysen af mikroflora

Femoflor-16 er en mere moderne teknik, der gør det muligt at udføre den mest detaljerede analyse. Denne specifikke undersøgelse har høj følsomhed niveau, der gør det muligt for proceduren afsløring vanskelige anaerobe mikroorganismer. eksperter anbefaler femoflor gennemgår screening for at opdage en ubalance af bakterier, dens udviklingstrin og den generelle karakter af mikrofloraen. Hvad er det? En særlig analyse på baggrund af de resultater, som lægerne har mulighed for at få mest effektive terapeutiske ordning.

Den unikke teknik udføres i realtid. Fordelen ved denne undersøgelse, som allerede nævnt, er et panel af PCR-12. Polymerasekædereaktionen muliggør at udelukke med absolut præcision upålidelige resultater (både falske og positive).

Fordelene ved undersøgelsen: at screening giver dig mulighed for at se lægen?

Eftersom femoflor-skærmen er i stand til at bestemme forekomsten af den kvindelige urogenitale system af forskellige patogener (virus, bakterier, svampe og protozoer), gør den det muligt at drage konklusioner om deres kvantitative og kvalitative sammensætning. Resultaterne af analysen er nødvendige for lægen at gøre følgende:

 1. Ubetinget identificere patogener (antallet af typer af virus, protozoer, bakterier kan nå 7).
 2. Vurdere behovet for screening for urinvejene 14 kriterier.
 3. Bestemme det samlede antal normale bakterier, graden af forurening, samt opportunistiske patogener.
 4. For at finde ud af årsagerne til den inflammatoriske proces i det urogenitale område.
 5. Vælge den bedst egnede behandlingsmetoden.
 6. Styre dynamikken i genopretning og stabilisering af en sund mikroflora.
 7. Objektivt konkludere resultaterne af behandlingen.

Høj nøjagtighed og hastighed af svarene - en anden klart plus for denne metode til diagnose. I mellemtiden, med gennemførelsen af procedurerne forskning skal ske efter en kontrolleret prøveudtagning af biologisk materiale specialister.

Ellers kan undersøgelsens resultater være upålidelige. For at bestå femoflor screening (som at tage ting, og hvordan selve proceduren, skal lægen nødvendigvis fortælle patienten, og rette passende henstillinger om forberedelse), bør en kvinde være forberedt ordentligt.

Sorter femoflor-screeninger

Omfattende evaluering af kvalitativ og kvantitativ PCR biomasse giver femoflor-skærm under kontrol af hegnet kliniske prøve. Navngivning undersøgelser nødvendigvis indeholder en numerisk indeks, som afhænger udelukkende af den valgte aktive middel og viser analyseresultaterne i nærvær eller fravær af specifikke bakterier. For eksempel 16-femoflor muliggør objektivt at bestemme og vurdere kvalitativ og kvantitativ sammensætning af 16 arter af forskellige normale og opportunistiske patogene mikroorganismer. Til gengæld mindst sjældent ordineret og andre undersøgelser. Oftest gennemføres femoflor-13 screening femoflor-8 og 4-femoflor.

Analyse af urinvejene hos kvinder hjælper fagfolk differentiere ubalance og normale flora. Enhver form for laboratorium klinisk diagnose af urogenital kvindelige sfære giver masser af helbredsoplysninger direkte afhængig af den bakterielle baggrund i hendes urogenitale tarmkanalen.

Hvilket er med til at identificere den bakterie femoflor-undersøgelse?

Resultaterne af analysen, ifølge eksperter, give svar på mange spørgsmål. Udvidede femoflor screening (som er inkluderet i den diagnostiske kompleks kan findes nedenfor) gør det muligt at bestemme den samlede masse af levende organismer og kvalitative og kvantitative sammensætning, som kan omfatte:

 • normale bakterier;
 • Gardnerella;
 • Ureaplasma;
 • candida;
 • Mycoplasma (genital);
 • Trichomonas;
 • humane virustyper herpes simplex 1.2;
 • Gonoré;
 • cytomegalovirus;
 • klamydia.

Årsag til mange patologiske processer forstyrre balancen i mikrofloraen. Mindre ændringer i den bakterielle sammensætning vil tillade at finde ud af, hvad der kunne have fremprovokeret en sådan tilstand. I tilfældet med de specifikke symptomer den første ting at gøre - er at se en specialist.

Hvem bør underkastes en analyse for at bestemme den kvalitative sammensætning af mikroflora?

Tydelige tegn på brud af bakteriel baggrund i urogenitalkanalen af patienten kan være:

 • brændende fornemmelse;
 • konstant kløe ydre skamlæber og vagina;
 • ændringer i intensitet og rigelige naturlige kvindelige sekreter;
 • ubehag i kønsdelene.

I tilfælde af mindst én af de ovennævnte symptomer efter langvarig antibiotisk eller hormonbehandling er særlig vigtigt femoflor screening. Hvad er det, hvordan analysen, samt en grundigt forberede sig til det, du har brug for at vide kvinder, som:

 • planlægger at blive gravid;
 • forberede in vitro-befrugtning;
 • I den nærmeste fremtid vil tage kirurgi på bækken organer;
 • testet omfattende diagnose til påvisning af sygdomme i nærværelse af ovenstående symptomer;
 • lider hurtige progression dysbiotic processer;
 • Vi har været ineffektiv behandling.

Hvad påvirker resultater femoflor-skærm?

Kvinder, der er diagnosticeret med "infertilitet" skal passere undersøgelsen for udarbejdelse regimer. I tilfælde af en naturlig afbrydelse af flere på hinanden følgende graviditeter detaljeret undersøgelse af tilstanden af det reproduktive system spiller også en vigtig rolle. For manglende overholdelse og den virkelige diagnose af symptomer patienten kan gives femoflor-skærmen. Undersøgelsens resultater vil bekræfte den aktuelle tilstand eller en ny diagnose.

Affect bakteriefloraen i urinvejene for kvinder er i stand til langvarig brug af p-piller til hormon-baseret. Først og fremmest til skade for staten mikroflora reduktion i antallet af østrogen. Af lignende grunde overtrædelser af "live" baggrund af det urogenitale område omfatter anvendelse af lav kvalitet spiral, regelmæssig overdreven vanding.

Hvordan screenes?

Kvaliteten af materialet er taget spiller en fundamental rolle i analysen. En ufravigelig betingelse for succes i denne form for diagnostisk teknik kan kaldes korrekt prøveudtagning af biologisk materiale, som tager afskrabninger fra:

 • urinrøret;
 • livmoderhals;
 • vagina.

Materiale nødvendig til screening fremstilles sædvanligvis under anvendelse af en steril engangs værktøjer som tsitobrasha. Yderligere klinisk prøve anbringes i den forberedte rør - eppendorf. Dens funktion er tilstedeværelsen af et passende miljø til transport. Når den er placeret inde i klinisk hætteglassets etiket materiale, der angiver dataene for patienten, dato og navnet på analysen.

Definition standarder og afkodning performance analyse

Ubetinget ret indeks udført prøveudtagningsprocedure anses for at være en tilstrækkelig mængde af genomisk DNA i en prøve, hvor dens kilde er de epitelceller. Ved korrekt taget pillekød vil de altid være til stede på laboratorie instrumenter, som tilbringer femoflor-skærmen. Norm VCR (under kontrol materiale), udgør sædvanligvis 105 enheder. I tilfælde af en mindre indeks over diagnose resultater kan være upålidelige optælling og tage en anden passage forskning procedurer.

Hvis vi taler om værdien af den samlede masse af de bakterier, der er den bedste og mest bekvemme metode betragtes femoflor screening undersøgelse. Decifrere WSO ved hastigheder på de 106-108 enheder. Han siger om den ideelle antal levende mikroorganismer. I tilfælde af overskridelse af dataværdierne, t. E. Tilstedeværelsen af et overskud af bakterier, tilbøjelige til at udvikle atrofiske processer tilstrækkelig stor patient efter modtagelse antibiotika.

Ikke mindre vigtig indikator BIONORM i urinvejene af en række mælkesyrebakterier. Normalt er antallet af laboratoriet er omkring 106-108 enheder. I mellemtiden, manglen på denne type levende væsener viser, at mikroflora er sygdomsfremkaldende. Sammen med identifikationen af lactobacilli evaluerer floras af aerobe og anaerobe mikroorganismer, der lever i t. H. mycoplasma, Candida, Ureaplasma og andre.

Decifrere svar femoflor-undersøgelse, lægen er i stand til at afgive en udtalelse om tilstanden af mikrofloraen. Medicinsk terminal ifølge analysen kan være en af følgende punkter:

 • normotsenoz;
 • disbioz moderat type
 • udtalt dysbiosis.

Som det vigtigste materiale til undersøgelser ved anvendelse af PCR er skrabning epitelceller, er det afgørende for fremstillingen af patientens diagnose ledende. Videobåndoptagere leveres for at undgå falske negative resultater er muligt. I tilfældet med undersøgelsen nåede værdier på 10 ^ 4 besvarelser er genstand for fortolkning af eksperter. Hvis resultatet er mindre end dette tal kræver gentage undersøgelsen.

Som en kvinde forberede proceduren?

I tilfælde af forskningen var nødvendige procedurer til at identificere flere biotyper gør en manipulation hver gang, drage fordel af den nye reagensglas og steril probe.

Som det er tilfældet med alle andre gynækologiske procedurer uden forudgående handlinger kan ikke udføre normale femoflor screening. Klargøring til analyse og hegn biomateriale betegner dagen før tilslutning til visse begrænsninger:

 1. Før manipulation af kvinden bør ikke bruge sæbe i overensstemmelse med personlig hygiejne, til at udføre vanding.
 2. En uge før operationen, kan du ikke tage nogen antibiotika.
 3. Det er umuligt at foretage målinger i menstruation, og i 5 dage bagefter.
 4. 3 dage før assay bør opgive brugen af svangerskabsforebyggende vaginale tabletter, suppositorier, geler og lignende. D.
 5. Samtidig er det ønskeligt at afstå fra seksuel intimitet.
 6. For et par timer før den egentlige skrabning ude af stand til at urinere.
 7. Særlig vigtig betingelse er et forbud mod hegnet materiale efter PCR kolposkopi.

Hvad kan forårsage abnormiteter i urinvejene mikroflora?

Dysbiosis hos kvinder kan forekomme næsten symptomfri. Men ofte det fører til alvorlige problemer i den måde, det reproduktive system og reducere patientens livskvalitet.

For at undgå forekomsten af patologier forbundet med en ubalance af gavnlige og skadelige bakterier, er det nødvendigt nøje at overvåge sundheden i uorgenitalsystemet. Vær især opmærksom på tilstedeværelsen af faktorer, der potentielt bærer trussel mod kvinders sundhed:

 • hormonelle ændringer forårsaget af uregelmæssig seksualliv, graviditet, fødsel, mislykkede abort, overgangsalder, brug af hormonale kontraceptiva;
 • opretholde asocial livsstil, hyppige skift af seksuelle partnere;
 • forsinket behandling af kønssygdomme;
 • langtidsbehandling med antibiotika;
 • kroniske sygdomme i tarmene og dysbacteriosis;
 • overtrædelse eller forkert personlig hygiejne;
 • stressede situationer;
 • ændring af klimazone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.