Selv-dyrkningPsykologi

Hvad er en selvmord, dens årsager

Desværre, fænomenet selvmord, sker i øjeblikket ofte nok. I dette tilfælde, en stor procentdel af selvmord, ifølge statistikken, i ungdomsårene. Vide, hvad selvmord er, og hvad der forårsager det - er ret vigtigt, især for folk, der arbejder med unge mennesker (lærere, psykologer , osv ...), såvel som forældre.

Grunden til, at de fleste teenagere er det bevidst berøve sig selv i livet ligger i det faktum, at denne alder er præget af mental ustabilitet, selv-søgen efter meningen med hans eksistens, stærke følelser (herunder i forhold til interpersonelle relationer). Men voksne begå selvmord, hovedsageligt på grund af nye problemer, der synes uløselige (gæld, skilsmisse, og så videre. D.). I nogle tilfælde kan selvmord forklares med progressiv mentale sygdom eller påvirkning af psykoaktive stoffer.

Det bør være et nærmere kig lidt på ordet. Under selvmord forstå ikke kun berøvelse af sit eget liv, men forgæves forsøg (psykologer kalder det ufuldstændige selvmord). Se, hvad folk er virkelig klar til at begå selvmord, er det ganske vanskeligt. For at forstå dette, må man kende årsagerne til selvmord. Blandt dem er tabet af en elsket, religiøs intolerance, depression. Hos unge, kan det endda være sådan en lille ting som ulykkelig kærlighed eller skændes med deres pårørende. I sidstnævnte tilfælde, er de derfor forsøger at henlede opmærksomheden på de voksne, at "straffe" dem, ikke realisere indtil udløbet af denne begå, eller håber på frelse.

Det skal siges, at en sådan demonstrative selvmord. Det er forsøget på berøvelse af livet, som ofte planlagt som en måde at tiltrække opmærksomhed, i de fleste tilfælde, er ikke bragt til ophør. Folk reshivshiesya et sådant skridt, ofte begynde at tale om måder at selvmord, forsøger at gøre det klart for andre, der har udtænkt, for at være i stand til at stoppe. I de fleste tilfælde årsagen til selvmord her er en slags "afpresning". Så kan teenagere sige til forældrene: "Du skal ikke give (tillade, købe ...) Jeg er dette eller hint, vil jeg skære sine håndled ..." Selvfølgelig, på den ene side, skal vi ikke lægge for meget lid til sådanne ord, men på den anden side, mand, der ytrede denne sætning, ikke får det ønskede, kan virkelig forsøge at gøre noget med dem.

Forebyggelse af selvmord i dag ganske relevant og holdes på de uddannelsesmæssige og sociale institutioner, især hvor der er en kontingent i fare. Engageret i forebyggelse af selvmord primært psykologer, psykiatere, samt underviserne. Omkring en fjerdedel af tilfælde af fratagelse af livets begået under indflydelse af psykoaktive stoffer, så vigtigt at arbejde for at forebygge narkotikamisbrug blandt unge.

At tale om selvmord psykologi, skal det siges, og det er selvmord i forklædning. Under denne sætning henviser til en selvdestruktiv menneskelig adfærd, som kan føre til tab af menneskeliv. Disse omfatter hurtig kørsel, stofmisbrug, aggression, og så videre. D. Typisk er disse mennesker holde sig til risikabel adfærd, som et resultat af, som det kan ske en ulykke med døden til følge. Dette kan være en manifestation af det underbevidste modvilje mod at leve.

Vide, hvad selvmord er, og hvad der forårsager det - er ret vigtigt for forebyggelse af dette problem. Det anbefales også at tage hensyn til sådanne funktioner for menneskelig adfærd, der kan påvise hans ønske om at ende sit liv. Typisk til den sande selvmordsforsøg få mine anliggender i orden, ofte begynder at tale om døden, de kommer til at se sine kære, selv om dette ikke er nok til at kommunikere. At se advarselstegn, slægtninge eller venner har brug for at tale med nogen, så prøv at råde ham til at konsultere en psykolog, at kende årsagerne, der skubber ham på farten, forsøge at hjælpe rette op på situationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.