Nyheder og SamfundPolitik

Bhutto Benazir, premierminister i Den Islamiske Republik Pakistan: En biografi

Benazir Bhutto - ikke bare en politisk figur af den første størrelsesorden. Ikke bare to gange premierminister. Hun - den første og, ak, den eneste kvinde stadig i nyere historie, som er blevet leder af regeringen i et land, hvor de fleste af indbyggerne bekender Islam. Hun boede en lys, fuld af op-og nedture livet. Nyheden om angrebet, hvor hun døde, afbrudt tv-udsendelser i hele verden. Om hans liv og politiske karriere hun fortæller os, at hun Benazir Bhutto. "Datter af Østen. Selvbiografi "- er hendes erindringsbog. I bogen, Benazir skrev: "Dette liv valgte mig." Er det rigtigt, at ætling af den Bhutto var bestemt til at blive landets leder, hendes far, eller hendes succes var et resultat af stærk ånd, vilje og udstråling af denne fantastiske kvinde? Dette vil du lære af denne artikel.

Barndommen og ungdommen

Født kommende premierminister i en familie af kendte politikere i Pakistan - Bhutto. Benazir var den førstefødte. Hendes forældre, Zulfikar Ali Khan og Nusrat Bhutto havde flere to sønner - Shahnawaz og Murtaza, Sanam og datter. Benazir bedstefar faderlig Shah Nawaz ledet af den pakistanske regering. Faderen - også. Mor, en iransk kurdisk oprindelse, er aktivt involveret i politik. Således at den jord, hvori var voksne Benazir passende. Hendes far Zulfikar blev uddannet i Europa. Derfor fik Benazir ikke bære et slør, der dækker ansigtet. Hun blev født i Karachi enogtyvende juni 1953 fastsatte regler. Hendes forældre er praktiserende muslimer, men gav den til en privat børnehave dame Dzhegginz. Så pigen gik i skole på den katolske mission - i Karachi, Rawalpindi og Islamabad. På femten, har hun allerede fået en studentereksamen certifikat.

Fortsat uddannelse

Det følgende år, 1969, blev Bhutto Benazir indlagt på Harvard. Der, i hendes egne ord, hun var "den første gang smagte smagen af demokratiet." Fire år senere blev hun en bachelor i "regeringsførelse." I 1973 flyttede hun til England og ankom i Oxford. I denne gymnasiet hovedfag hun i økonomi, statskundskab, filosofi og international ret. Mens han studerede på Oxford var fuldt afsløret hendes lederevner og talefærdigheder. Hun blev selv valgt til formand for rap-gruppen "Oxford Union". I foråret 1977, Benazir uddannet fra sine studier og vendte tilbage til Pakistan. Hendes far, mens han holdt fremtrædende positioner i regeringen. Han tjente først som præsident og daværende premierminister i Pakistan.

Involvering i politik

Hun blev først en trofast assistent for sin far, Zulfikar Ali Khan Bhutto. Benazir drømte om en diplomatisk karriere, men den forælder væk hendes store fremtid i deres hjemland. Men i slutningen af hans håb om at sætte et militærkup, ledet af en diktator Muhammad Zia-ul-Haq. Det skete lige efter 2 måneder efter Benazir vendte tilbage til Pakistan. Zia-ul-Haq kastede pigen i fængslet, og hendes far havde henrettet i 1979, falsk anklaget af kontrakten drab på en politisk modstander. Benazir tilbragt mange år i fængsel, er under forfærdelige forhold. Endelig i 1984 blev hun lov til at emigrere til Det Forenede Kongerige. Zulfikar Bhutto, grundlagde Pakistan Folkeparti (PPP), som blev leder af hans enke efter hans død. Men Benazir, som i den britiske eksil, føre aktivt denne politiske kraft. Da general Zia-ul-Haq døde i et flystyrt, pigen var i stand til at vende tilbage til Pakistan. I lufthavnen, det mødte tre millioner mennesker, hvilket afspejler den enestående popularitet på Benazir Bhutto.

Biografi, personlige liv

Vi kan ikke sige, at dette var en meget smuk kvinde opsat kun politik. Men pressen vedholdende gentog, at hendes ægteskab fandt sted på beregningen. Angiveligt, hun valgte Asif Ali Zardari, fordi han var pårørende til hendes klan. Hans forfædre var velhavende shiamuslimer fra Sindh. Men mest sandsynligt, Asif Ali blev venner med Benazir Bhutto på grund af psykisk slægtskab. Han var også en progressiv europæiske synspunkter og stolt over, at hans kone blev uddannet på de prestigefyldte universiteter i USA og Storbritannien. Men ikke desto mindre, en kvindelig politiker, gennem ægteskab, foretrak at beholde sit pigenavn. Alle vidste det som Benazir Bhutto i verden. Børn - søn Bilawal og døtre og Bahtavar Asif - blev født i dette ægteskab. Det siges, at Benazir havde tid og betalt så meget opmærksomhed til familien.

Den første Premier League

Høj grad takket være populariteten af henrettet Zulfiqar Ali Khan Bhutto i demokratiske valg i efteråret 1988 PPP vandt. Derfor er hans datter blev premierminister. Hun var på det tidspunkt var femogtredive år. Således blev hun den yngste kvindelige statsminister. Men i den muslimske verden, dette indlæg fik en repræsentant for sit køn for første gang i historien. Men Bhutto Benazir har vist, at det ikke kun er en værdig datter af sin far, men også en dygtig uafhængig politiker. Hun og hendes kontor gennemført en række vellykkede politiske og sociale reformer. Efter diktatur Zia-ul-Haq fagforeninger igen var tilladt, kvinder og menneskerettighedsorganisationer, og medlemmer af oppositionen har adgang til regeringen medierne. Premier har etableret venskabelige bånd med mangeårige fjende Indien. Men hendes mand, der blev finansminister, blev impliceret i korruptionsskandaler. I 1990 præsident Ghulam Iskhak Han sendte en kabinet ledet af Bhutto til at træde tilbage.

anden Premier League

Men tre år senere, Benazir var vendt tilbage til politik, denne gang ikke så vellykket som før. Hendes parti fik ikke flertal i parlamentet, så hun blev tvunget til at danne en koalition. Efter fastgørelse af posten som premierminister for anden gang, Benazir Bhutto, hvis foto ikke nedstammer fra avisernes forsider, det begyndte at tage populistiske beslutninger. Takket være hende, selv i fjerntliggende landsbyer i Pakistan blev gennemført elektricitet. Det har øget budgettet for sundhed og uddannelse udgifter. Således analfabetisme faldt med en tredjedel, og en forfærdelig sygdom som polio, blev besejret. Tempoet i den økonomiske vækst tog fart, øger strømmen af udenlandske investeringer. Men korruptionsskandaler fortsatte, og i 1997 partiet tabte valget den PNP. Phut par sigtet for organiseringen af mord og økonomisk bedrageri. Når der i 1999 kom til magten, Pervez Musharraf, Benazir udvandrede med deres børn i Dubai. Hendes mand fik fem års fængsel.

Mordet på Benazir Bhutto

Den første komplot mod kvindelige premierminister blev afsløret i 1995. I 1997 har Osama bin Laden lovet en dusør på ti millioner dollars for lederen af Benazir Bhutto. I 2007 Pakistans præsident underskrev en amnesti på korruption gebyrer på hende og andre medlemmer af oppositionen, der blev tvunget til at forlade deres hjemland. Således Benazir Bhutto igen skinnede på den politiske horisont af landet. Præsident Musharraf har forsøgt at neutralisere en stærk modstander i valget. Han passerede en ændring af forfatningen, hvorefter en person ikke kan være statsministeren to gange. Og når valget nærmede sig, alle erklærede landet i undtagelsestilstand. I oktober blev det forsøgt, mislykkedes. To måneder senere blev hun offer for en anden terrorangreb. Det skete før nytår, den 27. december i år to tusind og syv, da hun gav en tale i Rawalpindi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.