ComputereUdstyr

Low-pass-filter - hvordan man får den bedste lyd?

Så mange mennesker er interesseret i lavpasfilteret, der er nødvendig for subwooferen. Typisk kan det menneskelige øre opfatte lyd, startende med 20 og slutter med 20 tusind hertz. Og bemærk, lyden af som indtræder ved den nedre grænse - denne bas. Følgelig ved den øvre grænse lyder mere som en knirke. For dem, der ønsker at lære at lyde lyde ved forskellige frekvenser, specielt designet program, der ikke kræver en separat installation. Du behøver kun at hente og afspille den. heller ikke forårsage nogen problemer grænseflade program.

I undersøgelsen af, hvad en lavpasfilter, bør man ikke glemme cutoff frekvens, hvilket stigningen er ikke nødvendig. Ved fremstillingen af subwooferen gør det til lavere frekvenser lød uændret, mens høje frekvenser transmitteres med betydelig forvrængning. For at gøre dette, skal du bruge et specielt filter, der fjerner alle lyde alt for højt.

Subwoofer skal opfylde følgende parametre: de færre højttalere, leger med det, en subwoofer, jo højere afskæringsfrekvens på filtrene, der bruges i Saba. Med andre ord, hvis kolonnen har desyatisantimetrovyh bas højttaler, skal afskæringsfrekvensen nå tre hundrede Hertz. Hvis bashøjttaler størrelse er tredive centimeter, filteret afskæringsfrekvens når hundrede Hertz.

Men hvis subwooferen har en lille højttaler, er det sandsynligt, at han ikke vil være i stand til at gengive meget lave frekvenser. Hvis situationen er omvendt, vil sub kunne genskabe bassen. Det er en god subwoofer kan bestemmes ved, hvor godt han vil være i stand til at forny de lave frekvenser. Højere frekvenser er normalt subwoofer gengiver meget stærke forvridninger.

Generelt afskæringsfrekvens giver ikke anledning til problemer. Tilbage står at undersøge sig selv et lavpasfilter. Det kan være passiv eller aktiv. I førstnævnte tilfælde er filteret en stor induktans spole med flere kondensatorer. I dette tilfælde opstår behovet for at installere separate forstærkere. Også, behøver ikke at installere nogen ekstra strømforsyning. Passiv filter skal tilsluttes direkte til højttaleren af subwooferen.

Et andet punkt, der skal vide, når man studerer dette emne er hældningen forfald, som er en specifik parameter angiver den kraft, hvormed lyden undertrykkes til et niveau over cutoff frekvens. Normalt, når du installerer filtre med høj frekvens lyd forsvinden skulle opstå glat uden nedture.

På grund af det faktum, at lavpasfilteret anvender en lav afskæringsfrekvens, og har en høj orden, forsvinder behovet for passiv struktur. I dette tilfælde er det nødvendigt at anvende et aktivt filter. Dens ulempe er kravet om, at en separat strømforsyning og forstærker til subwoofer-kanal. Derudover kan den adder være nødvendigt i nogle tilfælde.

I denne grundlæggende parametre, som har et lavpasfilter, afbrydes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.