Intellektuelle udviklingKristendommen

Ikon "Ekonomissa": om at bede? "Ekonomissa" - ikonet for den Guds Moder: hvad hjælper?

Den moderne verden kriser og modsætninger i systemet, mærkeligt nok, er mere befordrende for en genoplivning af spiritualitet og ortodoksi i den kristne verden. Om Gud oftest husket i kritisk øjeblikke, fattigdom og ødelæggelse for mange ensbetydende med døden. Det er, når en person lærer, at der er en ortodoks helligdom, som hjælper i bønsomme appel troende reddet fra fattigdom og ruin. Guds Moder "Ekonomissa" - en sjælden ikon af Mount Athos, frelser den ortodokse fra konkurs.

Domostroitelnitsa hellige bjerg

Ikon "Ekonomissa" spor sin historie til det 10. århundrede endnu, det unikke i dette billede er, at han aldrig forladt den hellige Mount Athos, var konstant der. Det indtryk, at de keeper Athos uudslukkelig lamper aldrig en gang forlader sin post. Den sidste økonomiske krise trak til tusindvis af pilgrimme, der ønsker at tilbede og søge med bøn anmodninger til billedet af den hellige Jomfru. Trods talrige henvendelser fra de troende om at ikonet midlertidigt forlod Athos kloster og dermed gav mulighed for at tilbede hende alle udfordrere, herunder kvinderne, "Ekonomissa" forbliver på plads. Og gør underværker allerede lister med denne mirakuløse billede, der nyder godt af de åndelige og fysiske vanskeligheder.

Athos tradition for målmanden

Ikon af Jomfru "Ekonomissa" har en interessant og usædvanligt, lidt mystisk historie. Ifølge legenden, historien begyndte, da Athos-bjerget brast i en forfærdelig hungersnød. Munkene forlod klosteret, den ældste Athanasius sidste besluttet at forlade klostret. På vejen mødte han en kvinde, der spurgte ham om, hvor han holder vejen. Surprise udseende kvinder på denne jord, Athanasius, til gengæld bad den fremmede for hende. Hvortil svarede kvinden, at hun vidste Athanasius sorg og kan hjælpe ham. Da han blev spurgt om sig selv svarede, at det er - den ene, hvis navn han kaldte sin bolig.

Vantro Athanasius bedt om beviser, og fik svaret: "Strike en stang i stenen, og du vil forstå alt" Stedet syntes at ramme vandet, åbnede den hellige kilde, og Gudsmoder samtidig bemærket, at nu vil hun altid domostroitelnitsey (ekonomissoy) kloster og Athos-bjerget. På foranledning af den hellige ældste Athanasius og da Lavra på Athos-bjerget er der ingen økonomi, er der kun en assistent ekonomissy. Til minde om den mirakuløse udseende ikon og skrevet "Ekonomissa".

Anden mirakuløse fænomen dyne af den menneskelige race

Den anden legende siger, at i løbet af livet af Athanasius var der en mere mirakuløse udseende af Jomfru. Anden gang den hellige Jomfru så munken Matthew, kendt blandt brødrene i klostret for deres iver og fromhed. Under gudstjenesten, han pludselig så billedet af Jomfru Maria flankeret af to engle. Hun nærmede sig hver munk og udleveres deres mønter, afhængigt af graden af omhu i bøn. Nogle mønter og gik til Matthew. Så domostroitelnitsa hellige bjerg viste igen sin beskyttelse og pleje af den hellige bolig. Siden da, en af de mest beundrede helligdomme af den hellige Mount Athos var "Ekonomissa" - et ikon af Guds Moder.

Ifølge vores bønner vil vi blive givet til os ...

Som enhver anden hellig billede, "Ekonomissa" berømte mirakler og udførelse af anmodninger tigger hende. Denne unikke måde at bede:" ... Åh, vores sødeste Moder abbedisse! Saml os, en spredt flok Kristus i én og gemme alle ortodokse kristne, give, at livet i paradis med englene og alle de hellige i Kristi rige vor Gud, han er den ære og sin Faders Herlighed, og er fra begyndelsen af hellig og god og livgivende Ånd, for evigt og altid. Amen. "

Bøn ikon "Ekonomissa" Bestemt anmodninger om forbøn for den syndige verden og forbøn til Gud for syndige mennesker, om enhed og fred mellem mennesker, hvilket er særligt vigtigt i de moderne tider med uro og krig. Ikonet selv og ordene fra bøn til hende som om at minde folk om forgængelighed af alle jordiske ting, at Herren barmhjertig på anmodning af vore vil styre og løse problemerne i denne verden.

Pilgrimme i den græske kloster Great Lavra

Athos Mount Athos billede abbedisse blev især populær under den økonomiske krise, og kopier af listerne over den mirakuløse billede begyndte at sprede rundt omkring i verden. Repræsentanter for alle religiøse trosretninger tiltrukket halvøen Athos ikon "Ekonomissa". Hvad beder helligt billede af den magtfulde, let at gætte. Dette billede af Herren sendte en munk på tidspunktet for sult og afsavn, derfor er det nødvendigt at bede og ved at slippe af fattigdom og ruin.

På trods af at Bibelen siger, at "det er lettere at passere en karavane af kameler i et nåleøje end for en rig mand at komme i himlen", dette ikon gør hjælpe millionærer og velhavende af denne verden. Dette sker på grund af ruinen af besiddende primært påvirke de fattige som stoppe med at arbejde fabrikker, virksomheder mennesker forbliver arbejdsløse, uden et levebrød. Den Herrens visdom endeløse mirakler der finder sted efter anmodning fra de troende, der tales i sådan et billede som et ikon "Ekonomissa" yderligere bevis på det faktum.

Ingen kvinder satte foden på den velsignede jord ...

Vedhæft til mirakuløst ankommer pilgrimme fra kriseramte lande. I dette absolut ikke ligegyldigt, hvad tro bekender ankom, ikonet "Ekonomissa" ( "Domostroitelnitsa") hjælper alle oprigtige anbringender og anmodninger. Den eneste undtagelse til ikonet kan ikke få kvinder, fordi de absolut forbudt at besøge Athos-bjerget, ikke at forveksle fred og ro munke bor der. Så jeg bestilte Virgin mange århundreder siden, da den Hellige Bjerg har valgt sin skæbne, og observerede forbuddet i mange år. Kvinder har mulighed for at ære billedet kopier eller lister med ham, hvilket heller ikke er blottet for mirakuløse magt. Gentagne anmodninger ortodokse ikon af muligheden for frigivelse uden for klosteret, altid gjorde afvisningen som "Ekonomissa" - ikonet for den Guds Moder - er lageret af alle de hellige Mount Athos.

Anbringender lad din vil blive hørt ...

Mirakler af tro gennem bønner ortodokse ikoner i "Ekonomissa" er kendt over hele verden. I det 19. århundrede nogle dybt religiøse bønder Smolensk provinsen gik til at betale hyldest til Athos-bjerget. Udgifterne til det hellige bjerg et par dage, mange bad Athos helligdomme, gik i seng om aftenen. Jeg havde en drøm en af de pilgrimme, der er i store problemer deres hjemegn, men protektor fra himlen sendt hjælp og mennesker blev reddet. Efter at have fortalt sin drøm abbeden af klostret, blev bønderne sendt til Great Lavra til billedet af "Domostroitelnitsy". Bad i tre dage i et billede, fik bønderne et tegn på, at deres bønner bliver hørt. Efter hjemkomst, har pilgrimme lært, at en forfærdelig katastrofe blev givet fra deres hjem til deres bønner: afværget hungersnød og fattigdom, død af alle levende ting. Jeg hørte ikonet bøn "Ekonomissa". Hvad bede til hende ortodokse, fra hvad der holder den menneskelige race i deres bønner, abbedisse Mount Athos? Svaret på disse spørgsmål er mange mirakler, gøre plads.

Bønnens kraft - tro

Bøn appel til Great Mediatrix er lavet med en oprigtig løfte, som de siger kirkefædrene, "fra hjertet". Der er tilfælde, hvor Domostroitelnitsa Mount Athos ikke kun reddet fra fattigdom og afsavn, men også til at helbrede sygdom og sygdom. Således i det 18. århundrede blev det helbredt af sygdom, sult og armod fromme hårdtarbejdende kvinde og hendes lille datter. Syge og trængende kvinde konstant bede mirakuløst, og kyssede ham, et mirakel indtraf, familieliv blev justeret. Så molitvennitsa russisk jord viste verden igen vidundere Hans nåde og kærlighed til menneskeheden. Bøn ikon "Ekonomissa" ikke engang reddet de trængende og tigger om hjælp. Den væsentligste betingelse - er at udstede sin budskab om bøn trofast og med kærlighed.

Hellige Målmanden fra sult og fattigdom

På trods af, at ikonet "Ekonomissa" aldrig forlod stedet af hans Bolig, og ikke gå rundt om i verden, de vidunderlige kopier af billedet ydet bistand rundt om i verden, som lister med dette ikon er de elementer af hellighed og renhed. Der er tegn på troende, der i de ateistiske krigstid i de belejrede Leningrad mennesker blev reddet fra sult, bede til billedet af "Ekonomissy". Trods det faktum, at omkring herskede sult, sygdom og død, dem, der virkelig tror på det vidunderlige hellige, blev reddet, var under beskyttelse, som de definerede "Ekonomissa" - ikonet for den Guds Moder. Fra hvad hjælper mere et unikt fristed? Hun sparer fra døden og sygdom forårsaget af fattigdom og sult.

Værdien for billedet ortodokse kristne

I mange århundreder denne helligdom holder den ortodokse verden fra de problemer forårsaget af fattigdom, sult. Den moderne verden er ingen undtagelse, da de økonomiske problemer i en tid med økonomisk krise gør truslen om armod og ruin kunne ikke være mere ægte og tæt næsten hver familie. Nogle præster, inderligt støtter deres tjeneste, distribueret til alle hjem trofaste lille liste mirakuløst, nu hjælper mange familier "Ekonomissa" ikonet for den Guds Moder. Hvad hjælper? Dette er, hvad vi allerede har sagt. Fra fattigdom og sult.

Den finansielle krise har ramt hver familie, rige og ikke så rige folk som ejere af selskaber og virksomheder og deres ansatte. Jo mere vigtigt bliver det for den moderne kristne ikon "Ekonomissa", hvis værdi for en ortodoks person kan ikke understreges nok. Hellige konstant kommer til at beskytte sine jordiske børn, bliver ubrydelig mur mellem problemer og mennesker, især hvor bestige oprigtige anbringender om hjælp. Ikke så vigtigt, hvor trækkes folk til dette vidunderlige billede: Athos-bjerget eller i en lille landsby tempel, i stilheden af klostret eller i en by lejlighed, dybtfølte anbringender og appeller er bundet til at blive hørt, og muldvarpen igen komme til ved hjælp af en unik og magisk ikon " Ekonomissa".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.