Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Kotokafe som åbnede i Moskva fascinerer besøgende

I hovedstaden i Rusland har åbnet en meget usædvanlig cafe, hvis berømmelse spredt blandt beboere og besøgende ekstremt hurtigt. Og de ting er, at administrationen kotokafe i Moskva ikke fokuserer på maden, og til at kommunikere med dyr. Og i denne tid med sundheds-epidemiologiske station giver dig mulighed for at holde vores yngre brødre i offentlige steder magt.

Historien om den første kotokafe

Den første institution af denne art dukkede op i 1988 i Japan. Den blev besøgt af de mennesker, der ikke havde råd til at have et kæledyr og simpelthen dem, der oplever overdreven kærlighed til medlemmerne af katten familien. Gæster cafe omgivet af venner kunne nyde en kop te (kaffe), og observere livet af katte. En sådan institution har i Sydkorea, men der er fuld ejere af hunde. I Hong Kong, er der en vidunderlig boghandel, fyldt med herreløse katte.

Betaling for ydelser var næsten symbolsk, og nogle steder og på alle holdes dyr og lokaler på bekostning af kunderne velgørenhed. Tidligere var det ikke muligt at åbne kotokafe i Moskva, som det var i strid med lov om forbud mod at holde dyr på steder med offentlig catering. Men tingene ændrer sig, og nu alle har mulighed for at besøge cafeen med katte og nyde deres selskab. Til dato, på verdensplan er der mere end 40 sådanne virksomheder, og dem, der ønsker at besøge dem så meget, at administratorerne er nødt til at invitere gæster efter aftale.

Hvad er kotokafe

Cat Café er en slags boliger til de dyr, hvor de modtager pleje, husly og mad. Derfor kan alle tage til deres hjem kunne lide kæledyr. Nogle administratorer med ansvar selv arbejder med krisecentre for hjemløse dyr, da dette tilfælde er socialt vigtigt - det hjælper med at reducere antallet af herreløse dyr. I modsætning til andre cafeer, kotokafe tilbyde sine besøgende til at lytte til en kort foredrag om ernæring, pleje, lægehjælp og dyrevelfærd. Fremkomsten af sådanne institutioner skyldtes at reducere antallet af herreløse dyr, der søger boliger til herreløse katte, samt skabelsen af et venligt, varmt miljø fælles for kæledyr og mennesker.

Atmosfæren i institutionen og de adfærdsregler for besøgende

Bor i kotokafe "Malt" kæledyr - ikke kun legetøj, men de sande mestre og elskerinder institutioner. I overensstemmelse med loven, absolut alle dyrene er steriliseret og er jævnligt på undersøgelse af en dyrlæge. Det er derfor, ved indgangen til katten hus byder på en sko. Trods det faktum, at hver firbenede indbygger kotokafe i Moskva har sin egen karakter, kan ethvert dyr blive klappet. De værelser, udstyret med alle former for specielle møbler, hylder og andre enheder frit gå flere Fuzzies, men nogle gange de kan findes i de mest uventede steder.

På kraver dyr hængende vedhæng med navne (øgenavne) og meget nysgerrige besøgende til nemt at lære om historien om fremkomsten af en Fluffy og dens ligesom ved hjælp af oplysningerne på standen. Folk reagerer forskelligt på sælerne - sidder gøre noget, angribe dyret, forsøger at omgive dem med sin kærlighed, eller forsigtigt forsøger at få kontakt. Men kotokafe administration i Moskva, Adresserne vi giver nedenfor, anbefaler efterhånden bekendt med sælerne: strygning, ser deres reaktion.

Cafe "Malt" er som nummer 12 på gaden kosmonauter i Moskva (metrostationen "Exhibition Center" i nærheden af hotellet "Kosmos"). Kotokafe er åben for alle fra 12,00 til 24,00. Der i hovedstaden og en anden anti-café med sæler. Det er placeret på Sadovaya-Gravity, 6, bygning 1.

Kotokafe kan besøge med små børn

Ud over kotokafe i Moskva giver en fluffy kæledyr en chance for at få nye ejere, introducerer beboerne til dyrelivet, er dette projekt også rettet mod en form for mental terapi. Efter alt, katte - denne skabelse, der kan helbrede alle sygdomme, herunder stress. Der er endda en form for behandling af katte, kaldet felinoterapiey (koshkoterpiey). Manden strøg katten og hørte hende lulling spinde, begynder at føle atmosfæren af varme, komfort og sikkerhed. Selv de yngste børn kan fatte at sprede omkring fred, hjælper til at slappe af. Forældre kan også tilbyde barnet en interessant og usædvanlig spil - at finde og tælle alle de elever, studere deres race og at overtale katten spandt (man nogle gange nødt til at gøre en stor indsats).

Mad i kotokafe

Alle gæster kotokafe kan vælge enhver skålen fra menuen personalet. Maden vil blive kogt i 15-45 minutter. Administrationen sikrer kvaliteten og friskhed af fødevarer, et mangfoldigt udvalg af drikkevarer, samt en behagelig atmosfære. På anmodning af cafe vil være i stand til at tage med et måltid bestilt.

Skaberne af institutionerne mener, at forholdet mellem katte for de besøgende i stand til at afvæbne selv dem, der ikke kan lide at være omgivet af et dusin dyr. Vil du ønsker at blive længere i en café, fordi det er muligt at få en afgift af positive følelser og venlighed. Efter at have været en gang i en institution af denne art, vil folk ikke være i stand til at modstå fristelsen til at gå tilbage og måske få en helt gratis ny lodne ven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.