SundhedAlternativ medicin

Urter til lever og bugspytkirtel: opskrifter og brugsanvisning

Traditionel medicin har været i stand til at akkumulere en enorm mængde af uvurderlige recepter til behandling af lever og bugspytkirtel. Men før du begynder at bruge en bestemt samling, skal du forstå, nøjagtig hvad han er, og hvad der skal behandles. Nogle af symptomerne på sygdomme i andre organer kan tages forkert for nogle sygdomme. Kontakt en yderligere diagnose er nødvendig. I denne artikel vil vi diskutere urter til behandling af leveren og bugspytkirtlen.

Hvilke urter er egnet?

Lad os starte med det vigtigste. Urter til behandling af lever og bugspytkirtel udnyttes fuldt ud: rødder, stængler, knopper, blade, blomster, frugter og frø. Fra dem kan du forberede en tinktur, te eller urtete, samt gøre en værdifuld samling. Græs, fx motherwort eller baldrian, selv komprimeres til tabletter. Udtrykket "urte behandling" er også inkluderet i de brugsgebyrer dele af træer og buske.

udvalg

Dårlige vaner, dårlig kost, genetisk disposition, kan traumer forårsage en række alvorlige sygdomme. Af disse er den mest almindelige betragtede pancreatitis (kronisk og akut form), er det også muligt, at der opstår en række forskellige tumorer, cyster og sten.

Ved hver sygdom skal eksistere urter til leveren og bugspytkirtlen, der kan hjælpe i behandlingen. Sådanne anlæg er derfor ofte have en kompleks effekt.

til rådighed for alle

Urter til leveren og bugspytkirtlen anvendes til fremstilling af medicinske gebyrer. De kan være fremstillet af et sådant anlæg almindeligt tilgængelige komponenter:

 • bark - buckthorn;
 • rødder - mælkebøtte, baldrian, pastinak, galangarod, nard, burre;
 • Nyre - birk;
 • græs - malurt, røllike, perikon, celandine, Viola tricolor, knude-græs, padderok, oregano, persille, hør, cikorie;
 • blade - mor og stedmor, mynte, skovsyre, vejbred, brændenælde, jordbær træ, birk;
 • blomster - immortelle, tjørn, kamille, kalk, morgenfrue, rejnfan;
 • frø - spidskommen, dild;
 • frugter - berberis, tjørn.

Disse urter kan tilberede deres egne hænder eller tage afgifter apotek.

sjældne urter

Sjældne urter til leveren og bugspytkirtlen:

 • ekskluderer sten Island mos;
 • te fra Sophora japonica blomsterknopper anvendes til lever og pancreatitis;
 • pancreatitis hjælper galega;
 • RV funktion gendanner bark af morbærtræer;
 • stueplante gyldne overskæg ikke findes i naturen, med den gode hjælp for pancreatitis;
 • trehlistaya kan se i stedet i bugspytkirtlen til at nedbryde glukose.

Opbevaring og forberedelse

Til urter til lever og bugspytkirtel haft den ønskede virkning, er det nødvendigt at fremstille dem ordentligt. Indsamle forskellige dele af planterne er produceret i en bestemt periode:

 • med blomstrende før falde ned - blade;
 • efterår og tidligt forår - roden;
 • før bladre - nyre;
 • blomstrende indtil - græs;
 • i begyndelsen af blomstrende - blomster;
 • i foråret, når saften flow - bark;
 • når den er fuldt moden - frø.

Saml urter skal være langt væk fra veje og forskellige industrivirksomheder. Holdes adskilt forskellige typer, desuden forskellige dele af planten. Det er bedre at således ikke at slibe råvarer. Velegnet til opbevaring af tørt, ventileret, mørkt rum, hvor der ikke er adgang for sol direkte lys.

Medicin og urter

Ikke alle lægemidler kan anvendes sammen med urtemedicin:

 • Baldrian - ikke drikker, sammen med midlerne til at stimulere det centrale nervesystem;
 • Perikon - aspirin brug kan ikke være parallelle;
 • Perikon, vejbred, motherwort - folk, der drikker hjerte piller, bør de ikke blive accepteret;
 • havtorn bark - forbudt i kombination med midler fra anæmi.

Urter til leveren

Mange af de urter, der anvendes til behandling af lever, perfekt velkendt, og mennesker, der er på de marker og skove langt. Selvfølgelig, alle kender den næste samling af urter: kamille, perikum, mynte, calendula. Men mange er ikke engang klar over, at disse urter er meget nyttigt for vores lever:

 • Kamille blomster har en carminative, choleretic effekt og lindre spasmer. De anvendes til hepatitis, cholecystitis.
 • Pebermynte terapeutiske egenskaber og kontraindikationer på grund af dens sammensætning, som forbedrer strømmen af galde, og også eliminerer følelse af tyngde postprandial reducerer processer af forrådnelse og gæring i tarmen.
 • Perikon urt virker positivt på galde kanaler, lever. Forbedrer funktionen af det autonome og centrale nervesystem, øger effektiviteten, eliminerer apati og depression, hjælper med smerter i hovedet, og forbedrer søvn.
 • Calendula blomster hjælpe som et desinfektionsmiddel, anti-inflammatorisk, antiseptisk middel til leversygdomme, det fremskynder stofskiftet, desuden forbedrer dets sekretion.
 • Corn silke afvige choleretic, vanddrivende, anti-inflammatorisk virkning, nedsat appetit, normalisere stofskiftet.
 • Repeshko græs perfekt regulerer funktionen af leveren, har også en anti-inflammatorisk virkning. Bruges i behandlingen af galdesten sygdom, skrumpelever og leverbetændelse.
 • Tansy anvendes som antiinflammatoriske og choleretic agent for leversygdomme samt giardiasis, hepatitis.
 • Frø af Silybum effektivt rense kroppen for slaggedannelse, forbedre stofskiftet, helbreder leveren, anvendes i cirrhosis, hepatitis, cholelithiasis, forskellige forgiftninger.
 • Immortelle frasiger galdevejene spasmer, øger galde sekretion, vasker små sten og sand.

Brug græs data til leveren på følgende måder.

pancreatitis behandling

De fleste opskrifter til formål at bekæmpe kronisk betændelse i bugspytkirtlen:

 1. Samlingen omfatter baldrian rod (30 gr.), Peppermint, medicinske egenskaber og kontraindikationer i dag kender til mange, (30 ounce), tjørn (20 ounce), Berberis (20 ounce). Alle komponenter, der er nødvendige for at gøre en te og drikke ½ kop på tom mave og før sengetid.
 2. Spiseskefuld af almindelig Repeshko brygget kop kogende vand, infunderet i en time, anvendes til ¼ kop før måltider for 21 dage. Efter 10 dage, du har brug for at gentage kurset. Afkog i 3 måneder etablerer fuldt arbejdet i bugspytkirtlen og leveren.
 3. 2 skeer Japansk Sophora fyldt glas vand. Blandingen koges i 5 minutter, derefter afkølet, derefter filtreret. Den bruger en spiseskefuld før måltider 5 dage. Accept genoptages efter en uges pause.
 4. Bland lige dele pebermynte, Calamus rod, baldrian, evig (græs, hvordan man kan drikke det her) og kamille, og hældes derefter i en termokande spiseskefuld af samlingen hældes et glas vand, insisterer han. Klar midler, der anvendes ved glas efter morgenmad og middag i en time.
 5. Spiseskefuld af cikorierod koges i et glas vand i 5 minutter, for at drikke i små slurke i løbet af dagen i 21 dage. Det kan gentages efter en uges pause.
 6. Skeen blad buckthorn hældes et glas kogt vand, 40 min. insisterer. Te bruges efter hvert måltid en halv kop. Ekskluderer galde fra leveren, renser bugspytkirtlen.
 7. Te fra burre rod, salvieblade, hyben og lakrids bruges dagligt i en måned til 30 ml før hvert måltid.

sten behandling

I denne sygdom bidrager islandsk mos frisk. Det tager to spiseskefulde. Dette materiale er gennemsyret af et glas kvalitet æble cider eddike i to dage. En teskefuld af tinktur fortyndes til ¼ kop varmt vand, bruges om natten i to uger i træk.

cyste behandling

Cyste skal behandles kirurgisk, med dens vækst langsom som muligt, hvis alternative take 2 samling. Nu vil du lære at drikke celandine urter til dette. Vi skal i lige andele celandine, calendula og røllike, lave en blanding af et glas vand. Det er nødvendigt at drikke te måned ¼ kop i 30 minutter før et måltid forbrug. Efter en pause på 1 uge tylle anden samling. For ham vejbred morgenfrue, rejnfan og pile blandes i forhold 2: 1: 2. Indsamling udarbejdet og vedtaget på samme måde som den første. Tidspunkt for sådanne urter er 4 måneder.

Behandling af galdesten

Cholelithiasis populære godbidder er et fantastisk værktøj - Grass Pileurt. Instruktioner for dets anvendelse er enkel - at tage barken af havtorn (2 aktier), andelen af kamille, Pileurt (3 aktier), og perikum græs Immortelle 4 aktie. Alle urter har brug for at hakke og røre. 50 oz. endelige tørre blanding skal udfylde 4 kopper kogt eller filtreret koldt vand, lad natten. Kog i morgen, koge 5 minutter, cool, dræne sigte. Et glas til at drikke på tom mave, mens resten opdelt i 4 lige store portioner, en time efter den forbrugte måltid. Drik indtil et resultat, højst 7 dage.

Urtete, tinktur, eller tinktur af urter kan hjælpe genopretning af leveren, bugspytkirtlen, og resten af fordøjelseskanalen, relegating til andenpladsen alle former for piller. Men engagere sig i urtemedicin, er det nødvendigt at sætte underrette din læge i øvrigt enig med dem brugen af narkotika afgifter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.