TravelingRejsetips

Københavns seværdigheder af utrolige skønhed

Restaureret København - hovedstaden og i hjertet af Danmark. Dette er en af de ældste byer i Europa, til kanterne af de overfyldte museer, arkitektoniske monumenter, pragtfulde parker og vidunderlige gågader. København - attraktionerne i denne by, er både levende historie, og business center for kultur og handel. Det er en af Europas største havne og centrum af krydset af motorveje og jernbaner.

Mange rette mener, at den nordlige del af byen - det mest interessante. Her finder du to enestående i sin storhed og skønhed i det kongelige palads: Rosenborg og Amalienborg. Kun ti minutters gang til nord og dine øjne vil åbne den berømte lille havfrue sidder på en klippe. Det har været i mange århundreder som et symbol på byen. Gå en tur gennem den uforglemmelige Tivoli park fuld af blomster og springvand. Han er lidt støjende og altid fuld af besøgende. Kendt Marmorkirken, tiltrækker besøgende dagligt ritual - skiftende af slottet vagt.

København - dens endeløse attraktioner. Denne gamle middelalderborg Resenborg, som er berømt for sine usædvanlige og fascinerende museer Den danske konge, hvor du kan se familien skatte af den kongelige dynasti. I den nordlige del af hovedstaden, finder du den zoologiske have, hjem for mere end to tusinde arter af de største i Europa. Så, i nærheden, er Det Danske Filmmuseum, et centrum for tiltrækning af mange turister. Unik dansk Søfartsmuseet, som afspejler den lange historie af den danske skibsbygning.

Den centrale del af byen - er en fodgænger del, der består af et netværk af gader, forbundet af store områder. Det Rådhuspladsen og Kongens Nytorv. Der er mange restauranter og butikker, rastløse turister og indbyggere i byen magt. City center - koncentrationen af museer, kendt uden for landets grænser. Først og fremmest, det er et kendt Carlsberg Glyptotek, med en unik samling af mesterværker af dansk og fransk kunst inden for maleri og skulptur. Stor efterspørgsel blandt turister er to museer - et unikt museum for Guinness og en meget interessant og sjovt erotisk museum.

Den sydlige del af byen - den virkelige Nordens Venedig, er dækket af et netværk af kanaler. De kan sikkert indgå i attraktioner i København. Her kører vand bus, som kan gøre en interessant rundtur i de to områder af byen og Hristianskhavn Slotsholmen.

Traditionelt Danmark København er et centrum for handel. Attraktioner - er ikke kun museer og monumenter arhitekrturnye. Her afholdes ugentlige "søndag shopping", de dage af masseflugt af beboere og gæster i shopping kapital. Overstock mærker forekommer i store varehuse i hovedstaden. Købmagergade på Strøget, kan du købe eksklusive værker af den danske designer, skabt i enkelt eksemplar.

Det land, der er kendt for sine loppemarkeder - er Danmark. København er fyldt med kunder fra april til oktober, ivrig efter at finde antikviteter og gamle malerier.

Elskere af opera og ballet vil sætte pris på den nye opera, der starter i august, giver hans koncerter Royal Opera. Tivolsky Symfoniorkester samler i sommermånederne dirigenter og musikere fra hele verden, for at give alle fans til at røre en verden af klassisk musik.

Jeg kan ikke tro, at sådan et relativt lille område, mange historiske, kulturelle og moderne centre i Europa. Men det er ikke overraskende, fordi København har en lang historie, og hver generation af beboere forlod for eftertiden noget interessant. Vi får at vide, kun en lille del af byen København. Attraktioner skal du se for dig selv. Derfor, for at komme her absolut det værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.