Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespiller, vært, instruktør, producer - hvem er han, Igor Ugolnikov?

Rebel, skuespiller, studievært, instruktør og producer - der rent faktisk er denne mand? Konstant iført en maske, som de fleste skuespillere eller oprigtig - ren som en tåre? Skal jeg kigge ind i en persons sjæl, til at lirke den hemmelige betydningen af ordene, hvis du kan se på hans handlinger, til den konkrete sag?

Lidt om livet på skærmen

På den hvide lys dukkede Igor Ugolnikov i december 1962 i en by, der endnu ikke havde kaldt nerezinovym i Moskva. Siden barndommen, karakteriseret ved disciplin og pjækkeri skole. Og hvis en person med sådan en karakter har en livlig sind, hvor de skal gå til ham? Selvfølgelig, i sport eller på scenen. Derfor er den unge mand valgte og hockey, og drama studie. Når han spillede børnehave skuespiller - en ond og forfærdelig grå ulv Igorka i komedien "Gentlemen of Fortune", men i de kreditter af disse oplysninger mangler. At sige, at Igor Ugolnikov fra barndommen drømt om den store scene, søgelyset og lignende, er det ikke nødvendigt, fordi denne periode biografi skjult for nysgerrige blikke. Vi ved kun, at med hans nuværende kone Alla kender selv fra skole og fra den samme skole af sin barndom, hans kælenavn - Vinkel.

Og teater-skuespiller: til

Igor Ugolnikov først blev en skuespiller. For dette, han dimitterede fra GITIS dog studeret på dette tidspunkt på instruktøren, der vil være nyttige i hans fremtidige karriere. Skuespiller stadig blive. Ved første teater opkaldt Gogol, har arbejdet i fire år, og derefter havde roller i forskellige teatre, herunder kunst, den ene opkaldt efter Chekhov. I 1990 var han ikke, at blev berømt, men hans handler talent blev bedømt efter udgivelsen af filmen "Walking som en gåtur, så skyd ... skyde." I samme år kommer filmen "Black", hvor hans rolle var betydeligt mindre.

herlighed tid

Men det var i 1990, blev født den berømte Igor Ugolnikov. Overførsel opfundet sammen med en gruppe af forfattere, kaldet "Wow!" Og gik i luften for første gang i november 1990. Det var sandsynligvis den mest ventede overførsel af sin tid. Livet var hårdt, folk ville grine, gamle humorister og satirikere har været for forsigtige i deres allegorier, og den nye yngre generation, ikke flov, latterliggjort mange af de problemer i hans tid. Tilskuere venter på en transmission skærm - æble i sort-hvid ternet top og klædt i de samme sorte og hvide firkanter på en sort og hvid ternet baggrund. Ja, der var flere forfattere, førte et par stykker, og selv instruktøren var ikke den eneste, men overførslen blev holdt næsten den samme person, og huske, hvor meget det var humoristisk overførsel Igor Ugolnikova. Den kreative team, selvfølgelig er der forskelle. Måske Igor knust al deres autoritet. Hvorom alting er, kan med tiden, overførsel forlod de første forfattere og foredragsholdere, og hans sidste udsendelse, "Wow!" Jeg så i december 1995. Det vil sige, havde det været i luften lidt mere end fem år.

Under og efter

Sammen med luften af overførslen, der bragte ham berømmelse, Igor Ugolnikov spillede i teatret frem til 1992, lejlighedsvis optrådte i filmene. Det var på denne periode er en af hans bedste roller i komedien "Shirley Myrli". Efter lukningen af overførslen stjerne dukkede op i luften, "Wow! Vinkel-show "tv-serien" Dr. vinkel", men den herlighed, de har fortjent. Program "Good Evening med Igor Ugolnikova" luftes de samme fem år, men med held afsluttet i 2002.

Skuespiller og producer ...

Skuespiller Igor Ugolnikov aktivitet fortsætter den dag i dag, er det kun den rolle, sjove Provins og politifolk blev erstattet rollen som respektable mestre i livet. I instruktørstolen han forsøgte sig i to scener, så er denne form for aktivitet scoret. Med prodyuserstva mødtes i 2004, førte han den ugerevy "væge". Derefter producerede han de tre film. For hans indsats på dette område har modtaget flere priser, end for sine aktiviteter inden for humor. Selv da Igor selv siger: "Jeg blev født en klovn, en klovn og jeg dør."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.