Hjem og familieGraviditet

26 uger henne

26. uge af graviditeten. Det på dette tidspunkt sker der med et barn føles som en vordende mor? Alt dette er diskuteret senere i denne artikel.

Frugten af et 26 ugers graviditet vejer omkring ni gram. Væksten af barnet i denne periode - omkring tredive til treogtredive centimeter. På dette tidspunkt barnet allerede skelne lydene, han kan lide noget musik. Oftest er det klassiske værker. Den barns lunger fortsætte med at udvikle. Bittesmå udfører vejrtrækninger, forbereder således til den første indånding luft til stede.

En babys hud på seksogtyvende uge af graviditeten er stadig blød og meget tynd. Det bevarer stadig et rødligt skær. På grund af det enorme antal af rynker barn er slags gamle. Men de er mere intenst glattet barnet, som subkutant fedt udvikler sig. Hænder og fødder Baby fortsat blive afrundet. Det er værd at bemærke, at i denne fase af hans fingernegle stadig ikke får direkte til spidserne af fingrene på hænder og fødder, næse brusk og bløde ører.

Ud over alt dette, den 26. uge af graviditeten, og de næste par uger, kendetegnet ved en meget høj aktivitet af et lille barn. Men alle fosterbevægelse uregelmæssig. Årsagen til denne aktivitet er, at livmoderen er stadig plads nok, da mængden af fostervand når en liter. Dette er tilstrækkeligt til den frie bevægelighed for barnet. Hans situation er stadig ustabil, frugten er hovedet op.

Graviditet 26 uger. Forstyrrelser i denne periode bliver tydeligere. De fleste vordende mødre havde allerede hørt de bankende hjerter deres børn. Rhythm hos børn oftere end rytme hos voksne. Child hjertet af den tyve sjette uge af graviditeten beats med en frekvens på et hundrede og tyve hundrede og tres slag i minuttet.

26 uger af graviditeten, hvad der sker på dette tidspunkt i moderens krop, og hvordan det føles? Overvej detaljerne. Trykket af en gravid kvinde på dette tidspunkt i graviditeten er ofte øget. Men disse ændringer er normale, og som regel ikke forårsager kvinder vanskeligheder. Måske fremkomsten af rygsmerter. Blødgøring af led og ledbånd ved virkningen af visse hormoner forårsager forskydningen af tyngdepunktet af den kvindelige krop. Iført en bandage vil hjælpe med at fordele vægten korrekt. Siden den 26. uge af graviditeten er præget af aktive føtale bevægelser, og livmoderen samtidig hastigt stigende, det har en konkret indvirkning på kvinder. Hun føler smerten med hvilken intet kan gøres. Resten vil hjælpe med at lindre trykket, der opstår som livmoderen lægger pres på endetarmen, tarm og blære. Smerter bare simpelthen nødt til at udholde. Specialisten vil gøre det.

Fordrive tiden på seksogtyvende uge kan være, at behandle spørgsmål i forbindelse med fødslen af et barn. Barnedåb, køber børnemøbler, adgang til jobbet. Alt dette vil hjælpe en gravid kvinde at flygte fra deres tilstand i det mindste for en tid. Du er nødt til at gøre så meget som du kan gå gennem skov og park. Frisk luft har en gavnlig effekt på barnets tilstand. Iltning fremmer aktiv vækst og udvikling af fosteret.

Som nævnt ovenfor, på dette stadium i udviklingen af barnet til at skelne lyde. Han er helt i stand til at skelne sin mors stemme fra andre udefra kommende lyde. Det er nødvendigt, så ofte som muligt at tale med barnet, for at fortælle ham den gode og de gode eventyr. I dette tilfælde stor betydning er den mest emotionelle af den gravide kvinde. Må ikke fokusere på små problemer, vanskeligheder. Lad det vil være engageret i dine kære. En gravid kvinde bør nyde sin stilling. Seksogtyvende uge - er en af de smukkeste øjeblikke af graviditeten.  

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.