SkønhedKosmetik

En god læbestift resistente. Resistente læbestift "Max Factor": anmeldelser

Resistent læbestift - det er noget fra science fiction. Typisk kan makeup på læberne ikke modstå virkningen af et minimum af negative faktorer. Udtværet læbestift kys, berøring af kop eller en let berøring til ansigtet. Dette er meget ubelejligt, fordi makeup har hele tiden pille, er det derfor nødvendigt at bære læben er altid i hendes pung. Men takket være moderne innovative teknologier er blevet avlet en ny fremstillingsformel sverhstoykih læbestifter og glosser. Lad os se på de øverste 8 mest vedholdende kosmetik til læberne.

Lip Colour, Tom Ford

Denne kosmetisk mærke er berømt for de læbestifter. Og Lip Colour, på trods af, at emballagen er ingen omtale af modstand, er det overraskende evne til at forblive på læberne i flere dage i træk. Anvendes på huden let, maling løbet bogstaveligt talt hver revne.

Desuden er denne resistente læbestift indeholder i sin sammensætning af kamilleekstrakt, brasiliansk frugtplanter murumuru og sojabønnefrø. Disse ingredienser fugter læberne, så efter anvendelsen af de midler, de ikke strammet. Hertil kommer, disse planter blødgøre huden.

Lip Colour af Tom Ford behøver ikke yderligere midler til at gøre op: Denne resistente mat læbestift læbe anvendes på huden uden særlige glans, balsam og blyanter. Af den måde, er værktøjet ikke strække sig ud over konturerne af læberne, selv efter 24 timer efter påføring.

Den eneste ulempe af midlerne - en meget høj pris. De russiske kosmetik butikker, du kan købe læbestift er ikke mindre end 2000 rubler. Men de vurderinger viser, at røret er nok til mere end tre måneder.

Lipfinity, Max Factor

Kosmetik mærke Max Factor nyder ekstraordinære popularitet blandt repræsentanterne for messen halvdel af menneskeheden. Dette er ikke overraskende, fordi i de produkter af dette mærke der ikke er en enkelt bevis læbestift. For eksempel Lipfinity betyder består af to elementer: en base læbestift lyse og gennemsigtig finish. Ifølge vejledningen, skal du først anvende fundamentet, og derefter dække den lip gloss. Denne teknik undgår hudtørhed og giver ekstrem modstand af belægningen.

Producenter hævder, at Lipfinity - det supersteady midler. Faktisk svarene viser, at ingen negative miljømæssige faktorer såsom fugt, UV-stråler, og så videre, ikke er i stand til at ødelægge makeup. Endvidere kan coatingen kun fjernes særlige midler til fjernelse makeup fra huden.

Resistente læbestift "Max Factor Lipfinity» er den gennemsnitlige pris fra 500 rubler for begge midler (supersteady basis + glitter).

Rouge Pur Couture, Yves Saint Laurent

dette års Innovation - Lip Lak Rouge Pur Couture af Yves Saint Laurent. Fra sin sædvanlige læbestift skelne flydende konsistens, og det er ikke typisk for andre skygger, negative miljømæssige faktorer af bæredygtigt miljø. Hvis du har brug for bevis flydende læbestift, betyder det - den perfekte løsning for dig.

Som med alle glitz, er denne lak påføres en speciel applikator svamp. Han har en buet form, så værktøjet er let at falder på læberne. Ingen grund til at være en professionel makeup artist til at gøre op denne lak: at tilbringe en hel del gange på læberne, og glans, som det skal bære sig selv. At opnå den ekstreme stabilitet, fabrikanter anbefaler midler anvendes i to lag.

Med hensyn til prisen, det er sådan en god læbestift, resistente, er ganske billigt. I det ene rør skal betale omkring 1.500 rubler.

Cream Lip Stain, Sephora

Denne væske læbestift velholdt på læberne. Anmeldelser viser, at makeup ikke behøver at blive justeret omkring tolv timer. Dette er ideelt for kvinder, der lever i et hurtigt tempo og er på farten fra morgen til aften, men de ønsker at se perfekt på alle tidspunkter.

Den eneste ulempe ved dette værktøj - det udtørrer huden. I modsætning til mærket "Max Factor", mærket Sephora har besluttet ikke at gøre en særlig glans til det blødgørende base. før læbestift Derfor anbefales det, at anvende balsam på huden blød. Det er også ønskeligt at gå ud over konturerne af læberne som læbestift ikke vaskes bort fra ansigtet uden yderligere midler til make-up fjerner.

Denne resistente læbestift koster kun 440 rubler. vurderinger tyder dog, at hvis man ikke være doven og lede efter hjælp af internettet, kan du købe det til en lavere pris.

Effet 3D MAX 8H, Bourjois

Denne stabile lip gloss har en let tekstur og en behagelig aroma. Takket være applikator værktøjet er let at falder på læberne og spredes over hele overfladen. Som en del af lyset indeholder granatæble ekstrakt, som giver en stabil farve over flere timer. Hertil kommer, at det ikke tørre læber, men snarere blødgør det.

En bred palet af farver giver dig mulighed for at vælge præcis den rigtige nuance. Værktøjet er ikke strammer huden og ser flot ud på læberne. Gloss Effet 3D MAX 8H perfekt fugter dem. Det eneste negative: det kan ikke sammenlignes med en mat læbestift i holdbarhed. Producenter ikke skjul på, at det holder skinne på læberne ikke mere end 6 timer, hvorefter makeup skal justeres.

Køb agent kan være meget billigt: det ene rør er fra 400 rubler.

Mat mig, Slank

Denne superstoykaya cremet læbestift vil appellere til alle elskere af broget. Dette bevis læbestift, anmeldelser af dem er gode, kun præsenteres i lyse farver. I rækken af slanke Matte Me har alle de farver, der er nødvendige for moderne fashionistas fra lys rosa til dyb rød. I alt er denne linie repræsenteret ved 6 farver.

Dette kosmetisk produkt er pakket i en enkel, men komfortabel sag, der er lavet af plastik. Applikatoren er flad, men fladtrykt, gør det muligt for læbestift jævnt på overfladen af læberne. Også, gør en sådan struktur er det muligt ikke at gå ud, selv ved en tilfældighed uden for læberne og gør det muligt at trække en smuk kredsløb uden at bruge en blyant.

På trods af lys og en løs konsistens, denne læbestift ganske stabil: Det er ikke slettet, når du rører glasset, en andens mund, og endda en serviet. Matt belægning ser selv uden yderligere kosmetik. Det bør imidlertid kun anvendes i tynde lag. En stor del af læbestift på huden vil føre til tørhed følelse.

Med hensyn til priserne, de russiske kosmetiske butikker cremet læbestift, der kan købes for 600 rubler.

Bare Bitten Kissable Balm Stain, Revlon

Denne berømte kosmetiske mærke, der producerer redskaber lavet af naturlige ingredienser, så dens produkter ikke tørrer ud og ikke skader huden. Præcis det samme kommentarer om tælleren læbestift Bare Bitten Kissable Balm Stain, som har en unik sammensætning. Det er ikke engang læbestift, og farvet læbepomade, fordi det betyder 40% består af planteekstrakter og naturlige ingredienser.

For eksempel aloe ekstrakt, som er en del af balsam, blødgør og fugter huden, og kamille ekstrakt beroliger og gør du glemme alt om den følelse af tørhed. Særlige reflekterende pigmenter lavet af plante-baserede make frakke flimrende og fristende.

Værktøjet er lavet i et plastrør i form af en blyant. påføres forsigtigt på læberne og efterlader tydelige spor. Anmeldelser kvinder tyder på, at det er måske den mest modstandsdygtige læbestift.

Du kan købe læbestift til 700 rubler.

Temmelig Amazing Lipcolor

Denne læbestift dukket op på kosmetiske markedet for nylig, men har allerede formået at vinde kærligheden til messen halvdel af menneskeheden. Sagen er, at dette værktøj er meget modstandsdygtig: Expert undersøgelser viser, at det holdes på læberne af mere end fem timer og kræver ikke trimning. Og det til trods for, at ret fantastisk Lipcolor lavet i form af lip gloss, og dermed har en let tekstur.

Anmeldelser viser, at læbestiften ikke trække sig sammen og udtørrer ikke huden, så det er meget praktisk at bruge. En praktisk applikator med en buet spids tillader anvendelsen betyder for læberne på få minutter. Hertil kommer, at gloss på læberne ser smukt, hvilket giver dem volumen og hævelse. Denne læbestift er velegnet til kvinder, der arbejder hele dagen, men selv under sådanne omstændigheder, ønsker at se attraktiv.

Som vi kan se, er der mange vedholdende læbestifter, der ikke skader huden og ikke indrømme en del af konventionelle læbestifter. Behøver kun at vælge et værktøj, der passer dig bedst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.