SkønhedKosmetik

Makeup for brune øjne "smokey eyes": farvepaletten og udviklingstrin

Makeup, skabt af teknikken med "Smokey Eyes", er populære blandt kvinder i næsten et århundrede. Den eneste forskel, der eksisterer i dag - en bred vifte af muligheder for at etablere en sådan make-up. Hvilken en til at vælge for en bestemt lejlighed? Overvej en af dem - make-up for brune øjne "smokey eyes".

Oprettelse makeup

Oprindelsen af "Smokey Eyes" tager i de 20-erne af XX århundrede, hvor kvinder ikke var bange for at skabe levende billeder, der berørte og tøj, og en make-up, og selv adfærd. De modregne hans øjne sorte og grå nuancer og dermed skabe udtryksfulde kontrast, hvide i øjnene syntes meget lyse på en mørk baggrund. I dag er kvinder foretrækker at bruge mere naturlige nuancer, orienterede ikke kun sort, men også i andre kombinationer af farver, der er mest i harmoni med deres tsvetotip.

Så, hvordan man gør makeup brune øjne under navnet "Smokey Eyes"? For at oprette en mystisk røget make-apa behov for at have på hånden en tre-farve nuance (uanset om de er cremet eller almindelig), blød blyant, pensel, foundation, pudder, concealer, mascara og læbestift blege farver (eller lip gloss).

Som enhver anden, der fyldes op til brune øjne Smokey is betyder i den første fase af sin skabelse træning person. Til dette formål, foundation, pudder, concealer. Øjenlågene skal den forberedes for dette kan bruges, for eksempel, grundlaget for de skygger eller hvilke som helst andre egnede midler.

Nu trukket kontur øjnene. Blyant holdt de tykke streger på øvre og nedre øjenlåg for øjet visning af placering og form. Den øvre linje skal være lidt tykkere end bunden. Kvinder med store øjne kan du endda medbringe den indvendige kant af det nederste øjenlåg.

Vi må nu gå videre til det vigtigste punkt - at skabe en røget look. Blyant skraveret linje på den inderste øjenkrog og under panden anvendt den lyseste nuance. Den mørkeste af farverne påføres tæt på vipperne linje, midten - mellem ham og lyset. Alle overgange fra farve til farve nuanceret. På den ydre øjenkrog mørke skygger bør fortsætte til linje øjnene, visuelt løfte det til sit tempel og skabe en mandel form.

Det skal bemærkes, at arrangementet af farver ikke kan være vandrette (nedefra og opefter) og lodrette (fra det indre til det ydre hjørne). Det vil sige, hvis indersiden af øjenlåget er en lysere nuance, efterfulgt af den gennemsnitlige farve, og derefter den mørkeste, han igen skal fortsætte til linje øjnene.

Nu, det sidste skridt - anvender mascara, blush og læbestift. Makeup for brune øjne "Smokey Eyes" er klar.

Farvepaletten "Smokey Eyes"

Brown-eyed kvinder har et lyst udseende, blød smoky look, kan de give eksperimentere med lilla, blå, violet, kornblomst og oliven nuancer. Som nævnt ovenfor, makeup til brune øjne "Smokey Eyes" kan ikke gøre uden brug af en blyant. Hvis du opretter en aften make-up, er det bedst at opsummere hans øjne sort farve. Det anbefales at bruge en blyant, kombineret med farven på skygger, men det bør ikke være for lys ud for indstillingen dagtimerne. Anbefalede farver - grå, blå, brun.

yderligere oplysninger

Eye Makeup "Smokey Eyes", et foto, som du kan se i artiklen anbefalede brune øjne kvinder, da det understreger dybden af farven af deres øjne, hvilket skaber en usædvanlig, gådefuld billede. Med hensyn til valg af farver, kan flere farver bruges, hvis det ønskes, men kun hvis du har evnerne til at give sådan en make-up. Det er muligt at bruge ikke kun de ovenstående muligheder (blå, lilla, etc.), men også til at eksperimentere hjemme foran et spejl. Ofte så er den bedste og den foretrukne mulighed for at oprette makeup. De vigtigste ting - vær ikke bange, vil alt vise sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.