Sport og FitnessVægttab

Japanske metode Fukutsudzi - principper for vægttab og anmeldelser af læger

Blandt overvægtige mennesker der er få, der ikke ønsker at tabe sig og blive sundere. Der er mange forskellige vægttab teknikker og rehabilitering, blandt hvilke Fukutsudzi metode. Nogle nogen hjælpe andre - nej, det afhænger af mange faktorer, herunder livsstil.

I vor tid, dårlig ernæring og stress, er læger slår alarm i forbindelse med stigningen i antallet af mennesker med overvægt og fedme. Og det er ikke altid på grund af hormonelle forstyrrelser eller en genetisk disposition, selv om der kan styres disse faktorer. Også, det næsten ikke påvirker de mennesker, der bor i regionen, bortset fra i industrielt udviklede lande , disse tal er højere.

Men ændringen af livsstil kan ikke alle, og derfor folk forsøger at finde en kur til forskellige folkemusik metoder eller videnskabelige udvikling. Og blandt dem, der for nylig vinder i popularitet japansk metode Fukutsudzi. Hvad er det og hvem målgruppen, omtales i denne artikel.

På menneskelig dovenskab

Det interessante ved den menneskelige natur er, at for at nå sine mål, han forsøger at vælge den nemmeste måde, selv om i første omgang. Ligeledes i tilfælde af vægttab: at tabe, du virkelig ønsker, men samtidig ønsker jeg, at det skete en gang på en masse og så meget som muligt på kortere tid. Og absolut ikke taget hensyn til, at dette vægttab ikke kun ikke give betydelige resultater, men også, selvfølgelig, skade på helbred. Dette skyldes, at sådanne teknikker er baseret på tab af kropsvæsker, som over tid vil stadig blive fyldt. Japanske læge Fukutsudzi metode er udelukkende baseret på andre principper.

Mere langvarige processer er kost og intens, at det punkt af udmattelse, træning i gymnastiksalen. Men også her er der et problem: ikke har lyst til i lang tid, og noget af tiden, begrænse dig selv til mad. Og især ikke ønsker at svede i motionsrummet, løbebånd eller med håndvægte, fremhævning er det rigtige tidspunkt før eller efter arbejde. Jeg vil gerne ikke bare hurtigt, men også så lette som muligt.

Og her kommer den støtte Fukutsudzi metode, der lover hurtigt vægttab uden anstrengelse. Og vigtigst af alt - gratis.

Hvad er metoden til popularitet

Dr. Fukutsudzi forsket og udviklet sin teknik i over ti år, bogen om øvelsen øjeblikkeligt spredt over hele det asiatiske kontinent seks millioner eksemplarer. Fremgangsmåden er populært kaldes "den japanske vægttab metode."

Dens popularitet ligger i det faktum, at den udøver finde sted på en "løgn og tabe sig." Det sker ved to vigtigste begær - et minimum af indsats og opnå resultater hurtigt. I det mindste i henhold til erklæringerne fra healeren. Sandt nok, at den kropsholdning udøve mere besværligt eller usædvanligt, men det er glattet kort eksponeringstid.

Fukutsudzi metode - anmeldelser Læger

Sport læger alle hævde, at det er umuligt at tabe sig uden motion og kost ikke bruger.

De siger, at metoden af den japanske læge og andre vægttab metoder ikke kan være helt sammenlignelige. Anvendelsen af disse øvelser - er en japansk måde at forbedre og korrekte arbejdsstillinger, reducere taljen størrelse, højdejustering, men i intet tilfælde ikke tabe.

Og alt sammen på grund af mængden af overskydende fedt rent faktisk er faldet meget lidt, og det er kun på grund af en normalisering af de organer, der er placeret korrekt. Indsnævring taljen opnås ved at løfte infracostal portion skelet og strækning og løfte maven.

Foreslået af japansk metode - en statisk øvelse med en besynderlig effekt af udspænding, som er designet til at redde folk fra problemerne med skelettet.

Men netop denne værdifulde metode Fukutsudzi, anmeldelser kan høres de mest entusiastiske. Joyful japansk beundrede det faktum, at et par minutter af lektioner om dagen giver dem mulighed for at reducere taljen og øge væksten.

Jeg tror ikke engang denne metode er værd at prøve, det er hurtigt, effektivt og nemt.

Hvad er den metode

Japanske læge vendte sin opmærksomhed mod de menneskelige skelet undersøgelser vist, at øget talje er en konsekvens af, at hypokondri og skinkeben af forskellige årsager er forskellige. Også problemerne med rygsøjlen forbundet med et fald i væksten af alder.

Resultatet er en fremgangsmåde, som mirakuløst genskaber den korrekte position af knoglerne. Desuden er rygsøjlen strækkes, hvilket tillader strækning udfladning. Det er de enkle øvelser for at hjælpe folk med at slippe af eller for at lette mere end et alvorligt sundhedsproblem.

Og det mest bemærkelsesværdige ting, der giver kvinder lægen Fukutsudzi - flad mave. Metoden gør det muligt at sikre, at denne del af den kvindelige figur til hurtigt at tabe sig.

Denne øvelse og dens variationer er en række statisk stretching tilsat yderligere elementer, som fjerner de klip og blokke tilbage forårsaget af forskellige årsager. Også klasser i denne metode er godt tilpasset figur. Systematiske øvelser forbedrer kropsholdning, sender slasket mave og indsnævrer talje.

Denne øvelse viser

Næsten alle mennesker, der ikke oplever indlysende smerte eller ubehag, mener, at sund. De er ikke klar over, at størstedelen af en passende undersøgelse der er afvigelser fra normen, hvilket fører til problemer i fremtiden. Dem, der oplever allerede rygsmerter og ledsmerter, er det værd at prøve denne teknik er obligatorisk.

Fukutsudzi læge metode vil hjælpe dem, der har problemer med min ryg, forårsaget af klemmer og blokerer ryghvirvler, der har den forkerte placering af knoglerne i klinger, ribben og bækken. Det vil også være nyttigt for dem, der har blokeret halshvirvelsøjlen eller indre organer forstyrret.

Som regel er disse problemer forårsager fortrængning af tilstødende indvolde, de tager den forkerte position, deres funktion er forstyrret som følge, kroppen begynder at gøre ondt.

Hertil kommer, når den skinkeben i den nederste del af omkostningerne begynder at lagre fedt, og når ribbenene er forskellige, fedt ophobes på toppen, og den person bliver fedt.

Hvad er resultaterne. Fornemmelsen af lektionerne

Hvilke resultater kan opnås ved at anvende den metode Fukutsudzi? Feedback fra dem, der foretog denne øvelse viser, at knoglerne i bækken og ribben er på plads, rygsøjlen strækkes ved fuld længde. Dette resultat er opnået, fordi som muskel øvelser i kroppen at vænne sig til at implementere stærkere og led og rygsøjle vedtage sin naturlige stilling.

Med hensyn til subjektive følelser, som supplement til den enkelte, der er fælles:

 • mærkbar vejrtrækning lettere;
 • let muligt at holde din ryg flad som mødet, og ved kørsel;
 • foroverbøjet tilbage rettes ud;
 • gangart gevinster tillid;
 • rygsøjlen helt afslappet;
 • bedre søvn, humør stiger.

Med hensyn til vækst skal bemærkes, at det ikke er så meget forhøjet, og tilbage til sin naturlige grund af den strækning af rygsøjlen.

Belly Faldet skyldes det faktum, at myndighederne tager deres korrekte, naturlig position.

Talje bliver tyndere på grund af det faktum, at ribbenene ændre deres position, mange efter skole er der en følelse udbredte vinger.

Ud over de fysiske fornemmelser, der giver Fukutsudzi metode vurderinger har bemærket indflydelsen af motion på den følelsesmæssige sindstilstand og bevidsthed:

 • engageret i oplever en følelse af harmoni;
 • psyke er afbalanceret;
 • der er en mærkbar bølge af styrke;
 • Det viste en signifikant forbedring af hukommelse ;
 • energiområdet er afbalanceret.

Teknikken med øvelsen

Fukutsudzi metode giver øvelsen på følgende måde:

 • at sidde på en flad overflade, benene strakt ud og tilpasse den nedre ryg;
 • valse placeret bag;
 • ligger på ryggen og løse valsen, så det var præcis på niveau med navlen - dette kan gøres med fingrene på begge hænder gennem siderne af navlen at holde linjen rulle til sidevæggene;
 • du nødt til at skubbe benene ca. 25 cm hæl - fra hinanden, og tommelfingeren på begge fødder skal røre hinanden;
 • hænder skal trækkes lige op, palmer sat på gulvet, skal lillefinger på begge hænder røre;
 • at fastsætte kroppen i denne stilling i fem minutter;
 • fuldføre øvelsen.

Hvad sker der under en lektion

Hvad sker der præcis i løbet af denne øvelse, og hvorfor det er sådan position er valgt for kroppen?

Hvad er så nyttig metode Fukutsudzi? Liggende at tabe sig er helt sikkert en attraktiv udsigt. Men motion er kun en af flere typer af strækmærker, men ændret, således at strækningen er ikke så meget, og ikke kun de muskler og skelet og led og ledbånd.

Indtil den stopper hævede hænder strakt hypochondrium og sætte knoglen ribbenene til sin oprindelige plads.

Kosolapov afregning fødderne til at hjælpe de bækken knogler tage deres naturlige, normale position.

Myndighederne bevæger sig også på plads, begynder at fungere korrekt, er det fedt behandlet.

Skelet praktiserende tager den ønskede position, således at forandring kan producere mild ubehag, som er særligt mærkbar i første omgang. Med gennemførelsen af en række øvelser, der føler passerer.

Hvis tromlen bevæger sig i området under brystet, vil brystet løftes, ville være lidt højere. Hvis du placere den i begyndelsen af ribbenene, vil talje utonchatsya.

Kontraindikationer og forholdsregler

Den væsentligste betingelse for at opnå det ønskede resultat er en systematisk øvelse, hvilket betyder, at de har brug for at beskæftige sig med på daglig basis i mindst en måned.

Men, ligesom en sådan procedure, at lægen Fukutsudzi metode kræver forsigtighed.

Når det gøres korrekt, knoglerne i skelettet af motion vil ændre sin holdning og acceptere den naturlige form, kan denne proces giver en følelse af ubehag og smerte. Derfor tvinger kroppen er ikke nødvendigt: Hvis du ikke umiddelbart kan udføre øvelsen i fem minutter, så kan du starte med blot et minut, gradvist at øge belastningen på de efterfølgende dage.

Hvis du ikke umiddelbart kan holde hænderne udstrakte håndflader ned, intet også forfærdeligt. I første omgang, du skal holde, da det viser sig, og i sidste ende de sener og muskler strækkes og hænder vil gå til højre.

Efter at have afsluttet de øvelser, du har brug for at komme meget omhyggeligt, langsomt, gennem siden.

De, der ønsker at bruge Fukutsudzi vægttab metode, før den uddannelse, du har brug for at rådføre sig med din læge, fordi der er kontraindikationer metode. Disse omfatter problemer med hofteleddene, skoliose, med nogle rygproblemer kan blive forværret osteochondrose.

Hvor, hvordan og med hvad de skal gøre

For effektivt at udøve kræver helt flad og solid base - dette kan være gulvet, sofa eller en sports måtten.

For en mere underholdende aktiviteter kan du vælge en afslappende musikalsk komposition varer fem minutter og medtage den med begyndelsen af øvelsen.

God psykologisk effekt giver Fukutsudzi metode, hvis øvelserne udføres i naturen.

Som valsen, der skal være mindst fyrre centimeter, kan tjene som en færdig rulle aromatravami eller stramt rullet håndklæde, fast bånd. Start klasser har brug for at rulle en lille diameter fem centimeter og øge størrelsen af op til ti centimeter over tid.

At vælge den rigtige størrelse af den oprindelige individuelle rulle, er det nødvendigt at lytte til de fornemmelser: lektionen skal føle sig svag spænding, men i hvert fald ikke smerte.

Anmeldelser af metoden af den japanske læge

Er det godt, er faktisk en metode Fukutsudzi? Feedback fra dem, der arbejdede på det, fuld af glade indtryk.

Næsten alle siger, at efter to sessioner livvidde faldt med én centimeter.

Efter den første klasser på linie kropsholdning og en følelse af lethed i ryggen.

Alle berørte var der en stigning i væksten af en eller to centimeter.

konklusion

Selv ikke tro denne metode, kan du bare prøve at bruge det i stedet for at tage de piller og kosttilskud til vægttab.

Det eneste, du skal huske - det er ikke metoden til superhurtig vægttab. Tværtimod kan kun systematiske undersøgelser giver en langsigtet forbedring effekt.

Resultaterne, selvfølgelig, være individuel. Bare glem ikke om de forholdsregler og kontraindikationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.