SundhedSund kost

Nyttig kost for ammende mødre - at tabe sig nemt!

Under graviditet, kvinder tager på i vægt. Ideelt set er det 13-15 kg, som forlader sig i postnatale periode. Erfarne stress bidrager til processen. Men ofte kg kommer i langt større mængder og deres egen ikke ønsker at forlade. Årsagerne til dette kan være et fald i motorisk aktivitet eller lyst til at spise "for to". Behovet for at tabe de ekstra mængder af kroppen sker ved den tredje måned efter fødslen. Det var på dette tidspunkt er anvendelig kost for ammende mødre. At tabe sig, og ikke ondt amning, er det nødvendigt at overholde ernæringsmæssig balance.

Hvordan til at spise for at tabe amning mor

Svært at spise mad til at producere en stor mængde mælk er ikke nødvendig. For at øge amning nyttig sund kost, masser af væske, manglende stress. På den dag, du har brug for at drikke mindst 2 liter vand, hvilket bidrager til kost af frugtdrikke, urteteer, frugtdrikke. Især om sommeren varme årstid. Nyttig kost for ammende mødre til at tabe sig, omfatter alle former for produkter, som supplement til kød, marinader, pickles, allergifremkaldende fødevarer og alkohol. Mange af principperne om korrekt ernæring vordende mor lærer mere under graviditeten. Hendes krop giver signaler om, hvad der er muligt, og hvad der vil bringe skade. I perioden med amning til de erhvervede færdigheder føjet til listen over fødevarer, der er gode mødre, men kan forårsage allergi hos barnet.

Kost til ammende mødre med kolik

Det kramper og oppustethed - de første tegn på fødevareallergi hos børn. Dette efterfølges af et udslæt på huden, og krænkelser af stolen. For at undgå sådanne konsekvenser af dårlige spisevaner, du har brug for at tilføje til din kost fødevarer en ad gangen. I to dage, vil det være klart, om barnet reagerer på innovation normalt. Der er en liste over potentielle fødevareallergener, der udelukker de kost ammende mødre med kolik hos børn.

Liste over produkter, der forårsager fødevareallergi hos spædbørn:

 1. Fede kød, stærke bouillon, stegt og røgede fødevarer.
 2. Seafood og retter fra dem.
 3. Græskar, tomater, løg, kål, hvidløg, agurker, gulerødder, peberrod.
 4. Smagspræparater og krydderier.
 5. Saucer, såsom mayonnaise og ketchup.
 6. Mælk og fløde, creme af hvede med mælk.
 7. Bananer, jordbær, citrusfrugter, kiwi, druer.
 8. Chokolade og søde kager.
 9. Kulsyreholdige og alkoholholdige drikkevarer.

Udeluk disse fødevarer helt, kan ikke opnås. Det bør begrænse deres indtag i den daglige kost.

Hvad kan og bør spise

Der er en kost for ammende mødre, hvor menuen er velegnet til brug hver dag. Kosten af denne kost er afbalanceret og indeholder 1400 - 1500 kcal per dag. Det skal fylde yderligere 500 - 600 kalorier på bekostning af frugten eller "goodies" til at opretholde en god stemning. En sådan kost for ammende mødre til at tabe sig, vil ikke kun tabe sig, men også forbedre fordøjelsesprocessen. På dagen bør indtages 150 g protein, 100 g fedt, 500 g kulhydrater, 2 liter vand, grøntsager og frugt i små mængder, en væske eller en vitamin komplekse tabletter. Det er i dette sæt indeholder en daglig dosis af kalorier.

Sample opskrifter fra den beregnede kalorieindhold menuen sort

Morgenmad (valgfrit)

 • 30 g flager med yoghurt eller saft, banan;
 • toast af klid brød og 25 gram "Edam" revet ost.

Frokost (valgfrit)

 • to skiver brød, en skive af skinke, blød sennep, 25 g af Edam-ost, fedtfattig yoghurt en lille bæger;
 • 150 g kartofler kogt og drysset med revet ost (25 g), salat tomat, fersken eller pære;
 • rå vegetabilsk salat med yoghurt, saft af citron sauce, Edam ost (12 g), solsikkeolie (1 teskefuld) og en lille korn bolle.

Middag (valgfrit)

 • kyllingelår (200 g uden skind) grillet, 120 g kartofler kogt, braiseret gulerødder og grønne bønner (50 g), en orange;
 • spaghetti (75 g til madlavning) til sauce. Sauceingredienser: 50 gram hakket kød uden fedt, dåse tomater, hvidløg og urter, 25 g ost "Edam". Side fad: salat grøntsager. Grøn æble.

Snacks i mellem måltiderne

 • 25 g fedtfattig hytteost, to brød, skiver tomater;
 • stykke kiks med flere druer;
 • lille kage med marmelade;
 • kiks med kompot.

For maksimale resultater i udledningen af overskydende vægt skal konstant motion og kost for ammende mødre. At tabe sig, vil være tilstrækkeligt til tre gange om ugen i en time eller aktivt engageret i fitness aerobic. Resultatet vil ikke tage lang tid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.